ERKEK ARKADAŞIMDAN AYRILMALI MIYIM?

Arkadaşlar senelerdir tanıdığım biri ile seneler sonra tekrar birleştik, beni çok seviyor aşık olduğunu söylüyor, bende boş değilim. Kendisi ile cinsel anlamda ve duygusal anlamda çok bağlıyız çok mutluyuz fakat son zamanlarda kendisi nedendir bilmem boşlamaya başladı beni, yapısı gereği midir bilmem ama, vardiyalı çalıştığı için gece çalıştığı zaman akşam sms atıyor romantik şekilde sonra kestirip atıyor sms kesiliyor, gece 12 lerde whatsap a giriyor bana yazmıyor, önceden 1 ay öncesine kadar yazışırdık sık sık, eve gelince arardı konuşurduk, şimdi geliyor uyuyor, günaydın sevgilim seni seviyorum diyor, ben yattım diyor bitti gitti. Az önce uykudan kalkmış günaydın balım yazdı nasılsın yazdı bitti gitti, aramadı bile, üstüne düştüğümden böyle oldu diyrum ama yapısımı öyle anlamadım. Ayrılmayı düşünüyorum, sohbetimiz neredeyse yok gibi telefonda az sohbet ediyorum, sıkılgan bir yapısı var sohbetlerde bir ortamda uzun süre kalamıyor, hareket halinde hep, cinsellik dedinmi muazzam yaşıyor, çözemedim, ayrılmaya da gönlü yok, ama mutsuz olmaya başladım ilgisizlikten, napmalıyım, yüz yüze görüşüp ayrılmalı mıyım?
ERKEK ARKADAŞIMDAN AYRILMALI MIYIM?