Klitorisi okşuyorum sadece ama b*şaldıktan hemen sonra asla devam edemiyorum çok acıyor. Normalmi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsen boşaldığını sanıyor olabilirsin. çünkü klitoris boşalmaya yaklaşınca hassaslaşır. el değmez hale gelir. o sıra kısa anlık isteksizlik olur. sen bunu boşalma sanıp yarı kalıyor olabilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılKasılıyorum ama
- +1 yıl
kasılma orgazm anında değil orgazm öncesinde başlar. saçma sapan netteki tarifleri referans almayın.
orgazm olduğunuzu vücudunuzla değil ruhunuzla hissedersiniz. tarifsiz bir duygudur. tüm vücudunuz esir alır.
Soran+1 yılE sıvıda akıyo ama 😅
- +1 yıl
yahu sıvı akışı ta ilk istekte başlar.
vajina normal halde ıslak olur zaten. onun görevi vajinayı asit içeriği ile mikroptan koruma vajinayı temizlemek ve kayganlık sağlayarak rahat yürümenizi oturup kalkmanızı sağlamak. cinsel arzu başlayınca bu sıvı akışı hızlanır. orgazma kadar devam eder. içeride biriken sıvı son kasılmada dışa akıyor. o ana özel bir sıvı akışı değil. - +1 yıl
kadın erkek gibi orgazm anına özel sperm gibi sıvı çıkarmaz.
Soran+1 yılŞimdi ben hiç b*şalmadımmı diyosun dayı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Soluklan biraz, o an hassasiyeti artıyordur. Sonrasında devam edebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu iliskide sorun olurmu? Kadın bosaldi erkek mecbruen 5 dk ara verdi sonra devam ettiklerinde adam hemen bosalirmi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErgün ve devamlı yapıyorsan ondandır biraz ara ver veya bırakırsanız daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla basınç yapıyorsan ya da parmak sokuyorsan acır.
02 Yorumla
Soran+1 yılS*kmuyom bişey ayrıca sert davranmıyom
Cevap sahibi+1 yılOzaman acımaması lazım peki boşalma yöntemin nasıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimde de var aynısı. Her kadında yok yalnız bu. Çok mu şişiyor boşalma sonrası
034 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyom o kadar dikkat etmedim
Cevap sahibi+1 yılBu senin özelliğin. Sorunlu bişey yok. Ama ilerde kocan ikinciyi istediğinde yapmıcaksın. Mastta doyumun tam oluyo dimi
Soran+1 yılHiç istemiyorum çok doyuyorum galiba 😅
Fazla kasılıyorum hatta. P*rno kadınları b*şalmıyor bana göre çünkü ben baya kendimden geçiyorum o sırada
Cevap sahibi+1 yılOo harikaymış 😁😁 evde biri varken sessiz kalmanın zorluğu diyosun :)
Soran+1 yılTekim zaten kendi evim var. :)
Bu sorunmu peki? Eşin b*şaldıktan sonra seni durdurunca sen nasıl b*şalıyon? İlk kadın olmalı diye biliyom ben
Cevap sahibi+1 yılKendi evin varsa o evde kırlent olmak harika olurdu :) sorun şu. İlk eşim oluyor. Ona çaba gösteriyorum. Sonra o da eliyle devam. Asla ağzına almadığı için. İçinden çıkarken bile kasılıyor acıyla karışık
Soran+1 yılYani o hep eliyle bosaltiyor seni
Cevap sahibi+1 yılYa beraber geliriz denk gelirse. Ya eliyle
Soran+1 yılBu sorun olmaz deilmi? Burda görüyorum erkekler isyan ediyo aldatıcam veya canı yansın ben bosalıcam içine diye çok var diyen
Cevap sahibi+1 yılBakma sen erkeklere. Kaç dakkada boşalıyosun mesela mastta
Soran+1 yılDegisir 10 dk 20 dk bazen 30 dk
Cevap sahibi+1 yılKocan zaten 10 dk da boşalacak. Senden önce olacak bence. Sonra oral ile boşaltır seni
Cevap sahibi+1 yılO erkekler de 10 dk nın üzerinde gidemezler. O konuşan bilmiş erkekler
Soran+1 yılOral yapmaz benimki çirkin. Erkeklerin çoğunda takıntı var oraya. Beni bosaltmazsa hayatta vermem ben 😅 ne demek 10 dk
Cevap sahibi+1 yılSenin o çirkin dediğin muhtemelen küçük dudakların dışardan göründüğü tip. Yalanması en güzel vajina. En hayran olduğum. Çizgi olup uslu kız gibi değil seninkş gibi olmalı bence
Soran+1 yılEvet belli oluyo ve rengi koyu. Genellikle senin dedigin uslu tip seviliyo 😂
Cevap sahibi+1 yılRengi de koyu işte buuu. Onlar işi bilmiyolar. Senin tip vajinalar daha ateşli ve sulu
Soran+1 yılKoyu oluncamı ateşli oluyo 😂 hiç güleceğim yoktu
Cevap sahibi+1 yılBurda tanıdığıöim ateşli kadınların 10da 8 inin seninki gübi. İnanıyorum artık bına :)
Soran+1 yılReis evlisin burada kadınlarlamı konuşuyon bide
Cevap sahibi+1 yılEvet. Libido durmayınca ayda iki seks yetmiyor evde
Soran+1 yılKocam senin gibi olmaz inşallah. Böyle bahaneler üretme. Eşini memnun et o da istesin seni
Cevap sahibi+1 yılHaklısın :( kocan benim gibi asla olmaz. Sen arzulu bi kızsın
Soran+1 yılBu bahanen olmamalı. Git eşini mutlu et. Belki sadece yatağa gelince iyi davranıyorsun o da bu yüzden seni istemiyordur
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatmak istemem burada. Ama bildiğinin çok aksine şeyler var
Soran+1 yılNe gibi üstü kapalı yaz
Cevap sahibi+1 yılBen kadının hazzını öncelerim. Önsevşme benim için seksten daha güzeldir. Öncesinde gün içinde hep baştacımdır. Güzel sözler. Gerekirse romantizm. Yıllardır bu az ilişki sprununu da konuşuruz. Ama eşimin dokunulmaya karşı hissizliği var. Erkek istemiyor hayatında cinsel manada. Çocuğu bile keşke seks yapmak zorunda olmasak diyerek yapan biri.
Soran+1 yılUzmana götür eşini emin ol onun bile bilmediği bir travma neden oluyordur buna.
Bu arada arzulu demişsin bana ama bunu nereden çıkardın
Cevap sahibi+1 yılçok fazla kasıldığını söylemiştin. arzulu kız olmasan kasılmazsın.
Soran+1 yılEvet ama çok aktif olmam ağza almam anal yapmam vs. Bunları yapmayan arzulu sayılmaz bence
Cevap sahibi+1 yılkocan olsa her gün ilişkiye girer miisn
Soran+1 yılİlk zamanlar evet ama sonradan haftada 2 -3
Cevap sahibi+1 yılTamam arzulusun :) sonradan haftada üç çok makul
Soran+1 yılİyide aktif değilim o dediklerimi yapmamki. Arzulu olmak aktiflik değilmi😅
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tahriş oluyor sürtünmeden dolayı :)
244 Yorumla
Soran+1 yılSert davranmıyorum
Soran+1 yılKadın b*şaldıktan sonra erkekler nasıl devam ediyor o zaman
Soran+1 yılİçi acımıyomu
Soran+1 yılBurda bazı kadinlar b*şaldıktan sonra devam edemiyomuş eşleriyle birlikte. Öyle sorular gördüm ama ben
Soran+1 yılBeklemek sorunmu? Kadın b*şaldı 5 dk geçti devam ettiler adamda b*şalırmı hemen
Soran+1 yılDedigim gibimi yani? Kadından hemen sonra adamda bosalirmi
Soran+1 yılBosalsın o zaman ne uzatıyor gari 😂 sagol
Soran+1 yılKısa sürelide zevk alabilir bence. Zaten Bosaliyorsa doymuş sayılmazmı?
Kadın istemiyorsa bosalmisa zevk almazsa erkekte devam etmek istemez diye düşünüyom
Soran+1 yılAz önce biri dediki genelde 10 dk bosalir erkek. Ben 10dk bosalmam. İlk kadın bosalması gerek nasıl oluyor bu işler herkes baska diyor
- +1 yıl
çünkü herkesin bünyesi karakteri kişiliği farklı. kimisi 1 dk da boşalırken kimisi saatlerce boşalmıyor. kimi kadın daha önce sevişmede 2 defa boşalırken kimi kadın hiç boşalamıyor. yani başkalarına değil sen kendine bakacaksın. Senin hiçbir deneyimin olmadığından her şey tuhaf geliyor sana şu anda :)
Soran+1 yılEvet ve söylediklerin rahatlatmadı 😂
Soran+1 yılAz önce ağrıdan dolayı devam edememem sorundu yani geç bosalirsa ben dayanamam. Az öncede biri dediki 10dk bosalirlar. 10dk ben bosalmam. Öyle yaparsa vermem ben😂 sende hepsini söyledin tam karıştı😂
Soran+1 yılKısmet bakalım😀
Soran+1 yılYakında nişan var belki üstü kapalı konuşuruz onunla 😅
Doyumsuzmu nasıl anlarım
Soran+1 yılMesafeliyim biraz. Bide hiç ilişkiye girmedim kendimi keşfetmediğim için emin konuşamam. :)
Adama doyumsuzmusun diye soramam ayrıca 😂
Soran+1 yılAy yok diyemem oyle🙈🙈
Başka yolu yok mu? Ayrıca ben onu tanıyorum senin isteğine göre korkma sen der ama yalan 😂
Soran+1 yılBen utangacım o da gelmiyo çok üstüme. Arada imalar yapıyor o kadar. Sexting nude gibi şeyler yok bizde
Soran+1 yılİlk zamanlar zor ama sonra atarım. Nazli cilveliyim hallederim sorun olmaması için 😅
Sen bana yardım et nasıl anlarım libidosunu😂
Soran+1 yılYok bişey olmaz olmaz burası çok iyi 😄
Soran+1 yılGitme reis😂 taktik ver yok mu hareketlerden anlayacağım bişeyler
Soran+1 yılAğam bizimle eğlenir 😂
Soran+1 yılGül gül 😂
İtliği bırak faydalı ol bu kızcağıza
Soran+1 yılBilmiyom ne yapacağımı bu yüzden sana soruyom 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAcı değil hassasiyet o
021 Yorumla
Soran+1 yılReis sagol sorun halloldu😂
- +1 yıl
😀😀😀😀
Soran+1 yılGülüyo bide😂
- +1 yıl
Gülüyorum evet, büyüyüp gerçek seks yapınca anlayacaksun, hassasiyet. Tahriş olma, orada ki lan basıncı.. Hepsi etkiler
Rahat ol dert etme
Soran+1 yılTamamda sorun bumu? Devam edemeyince ilişkide sorun olurmu ne yapmam gerek
- +1 yıl
Yaşın kaç ve o hassasiyet ne kadar sürüyor
İlişkide zaten orda bir dokunma olmayacak
Soran+1 yıl24
5 dk sonra azalıyor ama devam etmek yine imkansız gibi- +1 yıl
Yani tam olatalu nasıl yapıyorsun, me hissediyor sun yaşarken, ve aptıy dokunamadığın yer tam olarak neresi
Soran+1 yılOkşuyorum. Uçuyorum gibi😅
Bosaldiktan sonra asla klitorise dokunamıyorum- +1 yıl
Kızarma, tahriş oluyor mu, ve dokunamadığın. Kısım tam olatak neresi
Soran+1 yılTahriş filan olmuyor. Klitoris işte bu baş kısmı en çok acıyan. Ama genel olarak küçük dudaklar biraz sızlıyo
- +1 yıl
Anladım, yançu seks sırasında yaşayacağın orgazm farklı olacak, bundan korkma,. Rahatça evlen tadını çıkar
Uçmak her kadının yaşadığı bir durum değil, sen çok yükseklere çıkıyorsun şanslısın...
Rahat ol
Soran+1 yılNişan var yakında bu yüzden merak saldım biraz 😅
Burada bazı kadınlar normal ilisikide bosaldiktan sonra devam edemiyomus. Erkeklerde aldatırım ya da acısın ben devam ederim gibi seyler yazmış. Korktum bende
İkinciyi istemiyorum genelde o da sorunmuş mesela- +1 yıl
Seni seven erkek canını acıtmaz
Kaldi ki bir erkek. Boşalır beş. Dakika ara verir. Sende normaşe dönersin... rahat ol
Yeterkş seni seven biri olsun
Soran+1 yılBende buna takıldım. Erkekler genelde 10dk da bosalirmis. Benim 10-25 dk sürüyo. İlk kadın bosalmali diye biliyorum. Benden önce bosalsa ben zevk alamam bu yüzden iliskiye girmem. Benden sonra bosalan biriyse zaten tam bosaliyorum devam edemiyorum acıdan. O zaman o nasıl bosalsın?😅 çıkmaz gibi
Soran+1 yılYani durum bir çıkmaz gibi😂
- +1 yıl
Korkma içinde. İken yaşanacak olan farklı bir şey,. Oraya dokunmadan yapar bunu, ayrıca güzel ve doğru olan beraber boşalmak, zamanla bunu öğrenecek ve beraber orgazm olacaksınız
Soran+1 yılUmarım öyle olur :) son sorumu sorayım doyumsuzmu veya nasıl ilişkide bunu anlamanın yolu ne olabilir? Ben utangaç bıriyim bildiği için üstime gelmiyor nude sexting gibi seyler olmuyor aramızda
- +1 yıl
Yaşamadan, zor
Konuşmak ile anlaşılır aöa bu prpfpsyonel bşry değerlendirme gerekir
seks konuşun bence onla, yaşamayın ama zevkler, beğeniler hayaller konusunda paylaşın
Soran+1 yılNişandan sonra konuşmayı düşünüyorum. Doyumsuz gibi geliyor bana yani bakışları filan bazen tuhaf oluyor ama belli etmemeye çalışıyor umarım değildir. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Uyum önemli beraber istemek beraber doymak
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHassas olur boşalınca ara vermen lazım biraz.
111 Yorumla
Soran+1 yılNormal yani bu
- +1 yıl
evet ara ver hassaslık geçince yaparsın tekrar.
Soran+1 yılKadınlar b*şaldıltan sonra erkekler nasıl devam ediyor o zaman
- +1 yıl
herkeste olmayabilir bu ama. sen de kesin var ama.
Soran+1 yılAnlamadım reis
- +1 yıl
erkekler saatlerce yapamaz zaten kadın orgazmı daha geç olur.
Soran+1 yılÖnce kadın olmalı sonra erkek öyle deilmi zaten
- +1 yıl
her kadında çok hassas olmuyor boşalınca. Akşam gelirim şimdi çıkıcam bana hatırlat.
Soran+1 yılGltme reis 😂 kadın b*şaldı 5 dk ara verdi hasaas diye sonra adamda b*şalırmı hemen
- +1 yıl
çıkmam lazım erkekler kadına göre çabuk boaşlır zaten ekle konuşuruz akşam. Hoşçakal.
Soran+1 yılErkek ilk bosalirsa kadına ne olacak? Anlamadım seni ben
+1 yılO an öyle olur biraz ara vermen gerekir
00 YorumlaÇok hassas olduğu için normal
00 Yorumla
+1 yılZevk isteğin gidiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzdenmi acıyo
- +1 yıl
Msjj att istersen bi
Bi sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yıldeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılTahriş ediyosundur
02 Yorumla
Soran+1 yılSert davranmıyorum
- +1 yıl
partner bul
+1 yılHakan yavaş 😅
00 Yorumla
+1 yılSusuz mu yapıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Acıtarak yapma bastırma çok sen de bide bazen hassaslaşır ağrı yapar