Eski sevgilim beni kullandı bu histen nasıl kurtulurum suçlu olan ben miyim?

Olay 1 yıl öncesine ait. Üniversite okuyorum erkek arkadaşımla orda tanıştık. Erkek arkadaşım buluşmak işin çağırdı ama ev olduğunu söylemedi gittiğimde evine girdik neyse işte azıcık oturduk falan sonra öpmeye başladı ve ellemek istedi ama ben istemedim istemiyorum falan dedim neyse işte öpüşmeye devam ettik falan yatağa geçtik bi şekilde göğüslerimi falan elledi ve yaladı aşağısına izin vermedim altımdakileri çıkarmasına. Sonra vajinamı okşadı ama asla zevk almadım zaten. Sonra yalvardı yakardı ısrar etti sakso çektirdi mecbur yaptım. Arkadaşlar o gün için çok pişmanım ben onu gerçekten sevmiştim güvenmiştim buluşalım diyip eve alması kalbimi kırdı. Cidden çok safmışım. Daha önce ilişkim olmamıştı o kadar erkek tanışmak istedi kimseye yüz vermedim onu sevdiğim için. Üstelik yaptığımız şeyden de 1 saniye olsun zevk almadım. Sorun bunu yapmamız değil zamanı gelince belki bende isterdim ama o beni kullanmak istedi belli ki. O günden sonra onunla ayrıldım bana aylarca yalvardı özür dilerim ben sende istersin sanmıştım diğer kızlar gibi, tanıdığım diğer kızlar gibi değilsin gerekirse seninle evlenirim lütfen affet vs dedi. Ama tabi ki artık onu istemiyorum. O günü aklımdan nasıl çıkarabilirim arkadaşlar, kendimi kullanılmış hissediyorum bu hissi nasıl aşarım?
Eski sevgilim beni kullandı bu histen nasıl kurtulurum suçlu olan ben miyim?