Sevgili KizlarSoruyor üyeleri söyleyin bakalım sizi en çok tahrik eden unsur nedir bir kadın size ne yapsa anlık olarak tahrik olursunuz ya da bir erkek nerenize dokununca sizi cezb eder?
Çok değişken bir durum. Otoriterim, yönetmeyi severim. Sanırım bu anlamda bana söyleyeceği sözler, bana olan isteğini belli etmesi, kontrolünü bana bırakması ve kucağıma oturması tahrik eder.
Çalışıyorum, iş yetime giriyor, şarap reyonuna doğru ilerlerken alttan alttan bakıp, şaraplara bakarken o bakışlara devama etmesi ve hangisini tavsiye edersiniz derken saçları ile oynaması👍👍👍
Arkadaşlar KS olarak kucak gurubu kuracam cidden site olarak ya kucağa oturmaya ya da birinin oturmasına ihtiyacımız var @bonniexx senide yönetici yapalım misss
Rüzgar Ne kadar şiddetli eserse üstüme o kadar kolay ve çabuk tahrik oluyorum
Bi de Beyaz gömlek giymiş güzel ve tatlı hatunlar hele bide Gömlekleri rüzgarın etkisiyle Bedenlerine Kabarıp dalgalanınca ve Yüzüne esen rüzgarda saçları uçuşunca
Pek kolay olmuyorum öyle ne yalan söyleyeyim... Günlük hayatta, sabah evime gelmesi , kapıyı açtığımda trt4 profili gibi takım elbiseli tam çıkıcakken dudaklarıma yapışması... Öyle apışıp kalmam... En son öyle olmuştu...
Seksi bir kadın ve güzel güyün iş güzel kokan bir kadın hep bir adım öndedir Gözümşn içine baksın yaklışsın tamamdır erir insan zaten bide tutarken sıkması bitirşyor
Günlük hayat dışında farkı olan bir durum. Misal cumartesi düğün dönüşü eve dönerken arabası bozulan bir kızın. Düğünde giydiği elbiseyle kalabalık metrobüse binmesi beni tahrik eder
sanırım karşı tarafın beni yoğun şekilde arzuladığını belli etmesi, o an ne hissediyor ne düşünüyor diye anlamaya çalışırken doğal olarak hafiften bende de oluyor benzer hisler (ayna nöronlar kaynaklıydı sanırım, empati vs)
Seksi bir giyim. Gorunen bir. tanga. Veya iccamisrsiz bir haff genis ince kumas pabtolon veya etek yurrken kalcabelli olmasi. Gogus dekoltesi Karsimda egilmesi kalcasi osekilde gormem Azdirir hepsi
Giyim olarak Siyah Deri mini Etek. Fizik olarak: Beyaz pürüzsüz bacaklar dolgun kalça ve göğüsler.. Hareket tarzı ise boynumdan kendine çekilmesi ve boyun ve kulaklarımın emilmesi.. ☺️☺️
Ahahahaha kanka sende her şeye azanlardasin galiba senin için bahane gerek yok sanırım
Cevap sahibi
+1 yıl
yok be alakası yok ama şöyle diyeyim arada diyalog gecer iken kızın göz kırpması sana karşı ya da hafif dudaklarını ısırması bakışları imalı imalı gülüşleri sinsice yaklaşımı yani bir çoğu da var aslında erkeğin aklı şeyinde ise istersen yoldan gecen bir kadın olsun istersen kaldırımdan yürüyen biri ne fark eder neyse erkeğin şeyi aklında değilse bunların hepsi boş onun için ama abaza çok :D