Kadinlarin cogu robot gibi her seyi erkekten bekliyor robot gibi yatan kadinda zevk almaz cok acemi erkeklerizde var kadini tanımayan cok var kadin ne ister nasi, duyurulur bilmeyen evlli baynlari cok ogretim sevab aldim iciniz fesat olmasın ha yatmdim onlrla yazarak ogrettim 6 yil evli kalip hic ucmyan kadin bile rasladim onu bir ogretim okadin bagira bagira ucmus bi cuval leblebi hediye yollai bana 😏😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yeri gelir altta yeri gelir üstte olur iki tarafta doruğa ulaşması için ikisi de olabilir
Başlangıçta kadın aktif olmalı erkek direk enerjisini harcamamalı. İlk birkaç boşalmadan sonra erkek aktifliğini arttırmalı. Böylece daha uzun ve tatmin edici bir cinsel birleşme yapılabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kadın ve erkekte aktif olmalı eğer sabit olursa ve süeekli karşıdan bir hamle beklemesi kime zevk verebilir ki..
Robot gibi ya da yatağın bir aksesuarı gibi duran kadın kime zevk verir ki? Elbette kadın aktif olmalı
Kadinlarin cogu robot gibi her seyi erkekten bekliyor robot gibi yatan kadinda zevk almaz cok acemi erkeklerizde var kadini tanımayan cok var kadin ne ister nasi, duyurulur bilmeyen evlli baynlari cok ogretim sevab aldim iciniz fesat olmasın ha yatmdim onlrla yazarak ogrettim 6 yil evli kalip hic ucmyan kadin bile rasladim onu bir ogretim okadin bagira bagira ucmus bi cuval leblebi hediye yollai bana 😏😂😂
Yeri gelir altta yeri gelir üstte olur iki tarafta doruğa ulaşması için ikisi de olabilir
Kadınlar altta iken hareketli olamıyor
Hareketli olmak için üstte mi olmak lazım
O anki isteğimize bağlı ne istiyorsak
Kucakta iken partnerin o zaman kontrolü ele alır mısın
Alırım o beni fazlasıyla mutlu ediyor
Zıplar misin o an ziplatilmak mi hoşuna gider
Birbirini fethetmeye çalışan ili ülke gibi olmalı
Sen onu duvardan duvara vururken, o seni içerden yıkmaya çalışacak..
Bu anlatılmaz
Karşılık vermeden olan ilişki zıraki gibi olmaz mı zaten
robot gibi kadını napcam.
Başlangıçta kadın aktif olmalı erkek direk enerjisini harcamamalı. İlk birkaç boşalmadan sonra erkek aktifliğini arttırmalı. Böylece daha uzun ve tatmin edici bir cinsel birleşme yapılabilir.
İşini bilen kadın kıpır kıpır olur
Hareketli misin sekste
Evet
Erkeğine yardım ediyosun yani
Tabi ki zevk almak bende istiyorum öyle durursam ne zevk alabilirim ki
Kucagi seviyor musun ve kucakta mi hareketli olursun
Altta çok hareket alanı kalmıyor zaten üstte kucakta hareketliyim tabi
Üstte iken zıplayıp ileri geri mi yapıyorsun sürekli
Evet zıplıyorum ileri gerip yapıyorum parmağımı emiyorum onun gözlerine bakarak aynı anda mesela inliyorum
Onu azdıracak şeyler seviyorum ben konuşmayı severim seks esnasında
Göğüslerini partnerinin agzina veriyor musun kucakta ziplarken
Sekste sohbet çok güzel oluyor
Sekste sohbet çok güzel ve etkili baya
Veririyorum o ana bağlı aklıma gelen herşeyi yaparım onun ellerini göğsüme götürüp ellemesi sıkmasını istiyorum emmesini
Tatlı dilliyimdir sıkıntı yok😂
Yerim senin tatlı dilini 😊 benim dilimde tatlıdır vajina emilirken
Tabii ki en az erkek kadar hareketli işveli olmalı..
hareketli ve aktif olmalı
Hareketli olmali yilan gibi kivrilmali
hareketli
Aaaa güzel Memişli kız burda😀😀 seninle eski hesabimda çok konuştuk
Hareket edebiliyorsa etsin :)
Robot gibisini kim ne yapsın
Hareketli odun degil
Hareketli olmali