Arkadaşlar neden felan demeyin sadece soruya cevap verin.
Cevabın nedir?
+1 yılNiye günah olsun ki? Bu bir seçimdir. Mecburiyeti olan bir şeyde değildir. Bu bağlamda bakire kalmanın günah olması söz konusu olamaz.
00 Yorumla
+1 yılVesta kızı olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Araştın netten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılgünahı yok tabide ama yaratılış gayen var inançalr doğrultusunda tabikide evlilik asıl kadınlığın ne olduğunu yaşaman gerekiyır her konuda :)
00 Yorumla
+1 yılharam denemz yani günah değil ama evlenmek de allahın emri. evlilik emrine karşı geliyorsanız bu günah.
00 Yorumla
+1 yılsaglık sorunun mu var?
08 Yorumla- +1 yıl
daha demin münazara yaptıgımız yorumu kaldırmışın okadar emeklerim boşa gitti sana çok öfkelendim
Soran+1 yılAdam seni umursamıyor sen hala adama bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsun küçük dusuruyorsun kendini
Soran+1 yılBırak istediğine inansın bizene saygı duymak lazım
- +1 yıl
neye saygı duyacaksın seninde itikadından haberin yok adamın inancında Senin İnanıdıgın Allaha küfür var küfre rızada küfürdür? kim küçük düştü safmısın kendi dininden hiçbir şey ataamadı ben bilimsel ilimsel geldim yorumu okumadın hayal üzeri bir fikir ile geliyor adam sende safsın adam daha gizlilikten bile çıkmaya cesareti yok
Soran+1 yılAdam küfür falan etmedi o da Allah'a inanıyor sadece dinimiz farklı adam sana seni umursamıyorum diyor dalga geçiyor sen hala adama birşeyler ispatlamak derdindesin neden başka dinde ki insanları tanımadan hemen tartışmaya giriyorsunuz sen şimdi o adama o kadar bilimsel şeyler attın baya bir sry anlattın ee peki sonuç değişti mi? Adam yine hristiyan bırakalım istediğine inansın
- +1 yıl
Kuranı kerimden 1 ayeti inkar etmenin daha küfür oldugunu bilmiyorsun effazı küfrü bilebilmiyorsun kafana göre müslümanlık olmaz Adam inancında Allah doğurdu diyor ogul edindi diyor haşa bu küfürdür kuranı kerim diyor küfür diye sen ne cahilsin ya bukadar da cahillik olur mu be vay be gizli kullanıcıların zeka seviyesinde neler var bügün?
Soran+1 yılOfff ne yapabilirim adama o kadar şey attın adamın düşüncesi mi değişti ya valla bıktım sizin gibi cahillerden asıl ben sizin zeka seviyenize şaşırıyorum elinizden gelse elinizde kılıçla müslüman olmayanları öldürürsünüz siz. Niye saygılı saygılı yaşamak varken hep böyle gayrimüslimlere karşı bir savaş açıyorsunuz bizene ya bizene istediğine inansın
- +1 yıl
Kâfire kâfir diyen, şunu yapan kâfir olur diyen bizzat Allahü teâlâdır. Allahü teâlânın veya Resulünün sözleri nakledilince,
(Siz kim oluyorsunuz da kâfirleri Cehenneme yolluyorsunuz) denemez. Hâşâ Cehenneme biz göndermiyoruz,
kitaplarda yazılanı bildiriyoruz. Kur’an-ı kerimde ve hadis-i şeriflerde olanı bildirmezsek vazifemizi yapmamış oluruz,
dinimize ihanet etmiş oluruz. Bir âyet-i kerime meali şöyledir:
(Sizden kim, dininden dönüp kâfir olarak ölürse, onların yaptıkları [iyi] işler dünya ve ahirette boşa gider. Cehennemlik
olarak orada devamlı kalırlar.) [Bekara 217]
Sadece Müslümanların Cennet’e gireceği, âyet-i kerimelerle sabit olduğu gibi, bunu Allah’ın Resulü de bildiriyor.
Bir hadis-i şerif meali şöyledir: (Cennete sadece Müslüman olan girer.) [Buhari, Müslim]
Biz bunları nakledince, kâfirleri biz mi Cehenneme göndermiş oluyoruz? Kâfirlere böyle lüzumsuz arka çıkmaları anlaşılır
gibi değildir.
(Şeytan kâfir mi, değil mi bilmiyorum) demek veya (Hristiyanlar, Mecusîler, ateistler Cennete girecek mi,
girmeyecek mi?) diye şüphe etmek küfürdür. Yoksa kâfirlere kâfir demek gerekmez. Hele şahıs olarak,
elimizde delili olmadan, (Şu kâfirdir) denmez. Sadece, (Müslüman olmayan herkes kâfirdir) denebilir.
Müslüman olmayanların kâfir olduğuna inanmak yeter.
Kafire Allah razı olsun Demek Ve Ölüsüne Rahmet okumak ta küfürdür Kişiyi kafir eder Ancak Allah razı olsun yerine Yaşayan
Kafirlere Allah Razı Olacagın Hale Çevirsin denilirse Hidayet Duası Olur Caizdir
+1 yılDeğil ya. :d
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye guluyorsunuz ki ben hiç bir zaman evlenmeyeceğim için bakire kalmayı düşünüyorum daha doğrusu evlenmemek günah mı olacaktı
- +1 yıl
evlenmek sünnettir Farz olan bir şeyi yapmamak günahtır sünneti Uygularsan Sevaptır sünneti Uygulamaz Vesünneti İnkar Etmezsen yani sünnet oldugunu kabul edersen günaha girmez ama sünneti hafife alırsan küfre girer kafir olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖmür boyu bakire kalmak neden günah olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyeceğim için
- +1 yıl
Evlenmeye bilirsin nasıl evlilik helal ise bekarlıkta helal ve kutsaldır
+1 yılaseksüel değilsen o dediğin mümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem değildir heralde
10 Yorumlagunah tabıkıde allah bıle carpar senı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılahahhahfahdhassdsghfhsfhsjfjsdfhsfhsh sesli güldüm
06 Yorumla
Soran+1 yılWhy?
- +1 yıl
hiç , çok normal soru ya
Soran+1 yılKardeşim ben hiç evlenmemeyi düşünüyorum ve Allah evlenmemi istiyor ben evlenmeyeceğim için bakire kalacağım daha doğrusu evlenmemek günah mı olacaktı
- +1 yıl
ne diosun ablacığım hahaha :)
Soran+1 yılAnlama sıkıntın mi var
- +1 yıl
ahahah aynen anlat bana :)()
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünah ne alaka anlamadım
00 Yorumla Sevap
02 Yorumla
Soran+1 yılSevap mı ilk defa senden duyuyorum
Soran+1 yılInsanların fikirlerini düşüncelerini almak istedim.
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılDegil
00 YorumlaRahibe terasa vakası
01 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanım
- Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılKurur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım