Cinsel Yaşam Gece tek elle yazıyorum diyip sonradan kelimeleri yamuk yumuk yazan erkek ne yapıyordur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben mi fesadım? Çok yavaşladı yazarken bir de? Güncellemeler+1 yıl Zgmsgme Gece tek elle yazıyorum diyip sonradan kelimeleri yamuk yumuk yazan erkek ne yapıyordur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşalmıştır ondan şevki azalır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İyi de cinsel bir şey konuşmuyorduk ki Yorumla MartıKaş +1 yıl Tek elle yazıyorum demiş zaten bir de cinsellikte sormuşsun. Aklıma başka bir sebep gelmedi Yorumla Soran +1 yıl Cinsellikte sormamıştım KS kaldırdı site bile anlamış cinsellik olduğunu neyi soruyorsan Yorumla Soran +1 yıl *Soruyorsam Yorumla MartıKaş +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Bence sen fesat değilsin 😏Ne yazdı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Okunmuyordu bile saçmaladı resmen random gibi yaptı Yorumla Sahip06 +1 yıl Konu cinselliğe gelmedi mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama sabah temiz kalplisin diye mesaj attı anlamadığımı falan mı düşündü acaba Yorumla Sahip06 +1 yıl Muhtemelen anlamadığını düşünmüş.Ancak gece anlamanı istemiş. Sende pek konunun üzerine gitmemişsin sanırım bu yüzden saf olduğunu düşünmüş Yorumla Soran +1 yıl Neden anlamamı istedi sence sonra da bırakıp gitti zaten Yorumla Sahip06 +1 yıl Anlayıp eşlik etmeni istemiş. Senin duyarsız kalman sonucunda da vazgeçmiş. Senin tabirinle bırakmış gitmiş. Seni düşlediği anda seninle o konu hakkında konuşmak çok zevkli olurdu. Sen buna mani olmuşsun. Yorumla
Kraldır Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl Duş başlığını zabdepmeye çalışıyordur o an 😂 0 0 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Hahahahahahaha 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Komik mi Yorumla Konusanpenguen +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Adam gibi cvp ver ya Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Tehlikeli saatler 0 0 Yorumla
Etliekmek30 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Elozabeth yapiyosur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin? Sabah da temiz kalplisin demişti anlamadığımı mı düşündü acaba? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Boşalmıştır ondan şevki azalır
İyi de cinsel bir şey konuşmuyorduk ki
Tek elle yazıyorum demiş zaten bir de cinsellikte sormuşsun. Aklıma başka bir sebep gelmedi
Cinsellikte sormamıştım KS kaldırdı site bile anlamış cinsellik olduğunu neyi soruyorsan
*Soruyorsam
😂😂😂😂😂😂
Bence sen fesat değilsin 😏
Ne yazdı?
Okunmuyordu bile saçmaladı resmen random gibi yaptı
Konu cinselliğe gelmedi mi?
Hayır ama sabah temiz kalplisin diye mesaj attı anlamadığımı falan mı düşündü acaba
Muhtemelen anlamadığını düşünmüş.
Ancak gece anlamanı istemiş.
Sende pek konunun üzerine gitmemişsin sanırım bu yüzden saf olduğunu düşünmüş
Neden anlamamı istedi sence sonra da bırakıp gitti zaten
Anlayıp eşlik etmeni istemiş. Senin duyarsız kalman sonucunda da vazgeçmiş.
Senin tabirinle bırakmış gitmiş.
Seni düşlediği anda seninle o konu hakkında konuşmak çok zevkli olurdu. Sen buna mani olmuşsun.
Duş başlığını zabdepmeye çalışıyordur o an 😂
diğer eli ile seni çiziyordur :d
amuda kalkıp yazıyordur
Hahahahahahaha
Komik mi
Evet
Adam gibi cvp ver ya
Asılıyor kanka
Aklı başka yerde
Tehlikeli saatler
Felç geçiriyordur
Elozabeth yapiyosur
Emin misin? Sabah da temiz kalplisin demişti anlamadığımı mı düşündü acaba?
Mast tabiki 😂