Cinsel Yaşam Antidepresan kullanırken neden geç boşalma oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Antidepresanlar beyine ne yapıyor da geç boşalıyoruz ve aynı zevki alamıyoruz sizce 🤣 barmı aranızda psikolog?😅 Antidepresan kullanırken neden geç boşalma oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Boşalma zevk arzu heycan bunla vucudumuzun kaslarla ve sinir uclarıyla beyne baglıdır ve jerşeyi beyinde yaşarız beynimizi o ilaçlar bulandırıp hisiyatımızı zayıflatıyor 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kafa gidiyor ya aslında seks de öyle cok boşalma anını düşünmezse erkek gec bosalır 0 0 Yorumla
sadecemai Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Vodkanın içine ritalin atanları şimdi daha iyi anlıyorum 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önceden bu tür ilaçlar kullandım ama hiç ilişkim olmadı daha o yüzden bilemiyorum siz evli misiniz peki? 0 0 Yorumla
hummer95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl bende kullanıyorum ve geç boşalıyorum ama partnerlerim memnun bu durumdan 😅😅 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Beyinde nasıl bir etki ediyor ki acaba böyle oluyor? faydası var mı antidepresanın? Yorumla hummer95 +1 yıl yani bende ki beynin düşünme fonksiyonunu azaltıyor kafa güzel oluyor 😅😅 o zaman da boşalmayı değil başka şeyler düşünüyorum ondan sanırım Yorumla Soran +1 yıl Sen ne için kullanıyorsun mesela? Bende anksiyete var panik atak Yorumla hummer95 +1 yıl majör depresyon Yorumla Soran +1 yıl Sende hiç derealizasyon oldu mu? yani yabancılaşma Yorumla hummer95 +1 yıl yok daha çok unutkanlık oluyor bende hem de aşırı derecede Yorumla Soran +1 yıl Bende de aynen öyle oluyor ya bir de baş sersemliği oluyor gözlerimde ağırlık var sanki, sende de oluyor mu? bir de hangi ilaç kllanıyorsun? Yorumla hummer95 +1 yıl oluyor evet dalgınlık yorgunluk gibi oluyor bazen gözümü zor açıyorum 😑 prozac 40 mg ve dysrel 50 mg günlük ikişer tane Yorumla Soran +1 yıl Etkisi var mı peki? yani ilerleme var mı? bende kaç haftadır baş sersemliği yorgunuk halsizlik sürekli uyku hali var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet bunu bende biliyorum geç boşalıyorum 30 dakika da bosalamadim 0 0 Yorumla
BayDelirmelik Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Biraz önceki sorun kalktımı lan🤔😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hee kalktı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Boşalma zevk arzu heycan bunla vucudumuzun kaslarla ve sinir uclarıyla beyne baglıdır ve jerşeyi beyinde yaşarız beynimizi o ilaçlar bulandırıp hisiyatımızı zayıflatıyor
kafa gidiyor ya aslında seks de öyle cok boşalma anını düşünmezse erkek gec bosalır
Vodkanın içine ritalin atanları şimdi daha iyi anlıyorum 🤣
Önceden bu tür ilaçlar kullandım ama hiç ilişkim olmadı daha o yüzden bilemiyorum siz evli misiniz peki?
bende kullanıyorum ve geç boşalıyorum ama partnerlerim memnun bu durumdan 😅😅
Beyinde nasıl bir etki ediyor ki acaba böyle oluyor? faydası var mı antidepresanın?
yani bende ki beynin düşünme fonksiyonunu azaltıyor kafa güzel oluyor 😅😅 o zaman da boşalmayı değil başka şeyler düşünüyorum ondan sanırım
Sen ne için kullanıyorsun mesela? Bende anksiyete var panik atak
majör depresyon
Sende hiç derealizasyon oldu mu? yani yabancılaşma
yok daha çok unutkanlık oluyor bende hem de aşırı derecede
Bende de aynen öyle oluyor ya bir de baş sersemliği oluyor gözlerimde ağırlık var sanki, sende de oluyor mu? bir de hangi ilaç kllanıyorsun?
oluyor evet dalgınlık yorgunluk gibi oluyor bazen gözümü zor açıyorum 😑 prozac 40 mg ve dysrel 50 mg günlük ikişer tane
Etkisi var mı peki? yani ilerleme var mı? bende kaç haftadır baş sersemliği yorgunuk halsizlik sürekli uyku hali var
Evet bunu bende biliyorum geç boşalıyorum 30 dakika da bosalamadim
Biraz önceki sorun kalktımı lan🤔😀
Hee kalktı
Öldürüyor demek ki hormonları 😃
Gerçekten böyle bir etkisş mi var
Mast mı ilişkimi.