23 yaşındayım bende genel olarak vajinal kuruluk sorunu var 3 farklı insanla ilişkiye girdim bunxa zaman hepsinde aynı sorunu yaşadım yaşamadan önce kendi evimde canım hep istiyor istekki oluyorum olay gerçekleşicekken odaklanamıyorum kuru oluyorum ya da 2. 3. posta da ıslanamıyorum istek arttırıcı bi kür falan biliyo musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenel olarak kuruluk varsa bir sağlık sorunudur onun dışında sanırım sen olaya kendini vermiyorsun veya olduğun adamlar seni yeterince uyarmıyor ve ön sevişme az bunların dışında kafanda dönen şeyleri bilmiyorum o anda atıyorum benim tecrübelerime göre bayan yeterince ıslanmıyorsa kafada dönen şeyler önemli atıyorum hamile kalırmıyım , aileden gizli bir bir cinsel yaşantı ailem öğrenirse hamile kalırsam ne olur veya sende olmayabilir ama çok bayanda var bu düşünce bu adamda beni bakire olmadığım için terk edecek bir sürü düşünce yaz yaz yaz bitmez sen niye odaklanamıyorsun? Bahsetmemişsin ben araştırmacı bir kimseyim ondan soruyoruyorum ne var kafanda o anda mesela? Hiç tam olarak orgazmı yaşadınmı ilişki anında biliyormusun bu dıyguyu ve eminmisin? bazı bayanlar orgazm olduğunu sanır çünkü bu üç beş erkek ile bile olsan anlamaya bilirsin bir eski bayan arkadaşım 4. Adam ile olayı keşf ettim demişti bana
( orgazmmı kast ediyor) orgazmı biliyorsan ve ona odaklanıyorsan kuruluk olmaması lazım yazdıklarım dışında kuruluk varsa sağlık sorunudur ve bir kayganlaştıcı işini çözer ama zevk alırmısın onu bilemem.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal kuruluğun bir çok sebebi olabilir. Diyet, pisikolojik, emzirme, menepoz, vajinit, duygusal gerilim ve yetersiz ön sevişme ilk aklıma gelenler. Önce vajinal kuruluğa sebep olan durumları araştırmanı ve ona göre çözüm sürecine girmeni öneririm birde geçici çözüm olarak kuruma başladığında partnerine oral yaptır. İçine boşalıyorsa kuruma başladığında sen üste geçersen kuruma olmaz.
00 Yorumla
+1 yılbence senin kontrolü teslim etmende çok büyük bir fayda görüceksin ki benim deyaşadığım bi kaç ilişkide kadın partnerlin bu kkonuda ön sevişmeyi kısa tutmasından kaynaklandığını farkettim ve deneyim diyebilirim biraz kayganlaştırıcı ile ön sevişmeyi uzatmamla birlikte istediğim ıslaklığa ulaştığın farkına vardılar bu her iki tarafıda mutlu etti bayan:)
00 Yorumla
Vajinal kuruluğun, vajinal enfeksiyonlar, kullanılan bir takım ilaçlar, vajinal floranın bozulması, vajina içini yıkama (vajinal duş), vajina içine çok fazla fitil, tampon ve ilaçların konulması yanısıra psikolojik baskı hissetmek gibi bir çok sebebi vardır. Sorununun giderilmesi için öncelikle uzman yardımı alman gerekiyor. Vajina kayganlaştırıcı kremler, jeller anlık kurtarıcı olsa da kalıcı çözüm olmayacaktır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
Merhabalar
Çölünüze Yağmur Olmaya Geldim: Vajinal Kuruluk Hakkında Her Şey Öncelikle seninle bu yazımı paylaşmak istiyorum. İÇinde detaylı bir rehber bulacaksın.
İlişkide olduğun insanlarla olan ilişkinin durumu
Onlara karşı güvensizlik
Yaptığından emin olmamak
Kısa tutulan ön sevişme
Birleşmenin fazla uzaması gibi durumlarda da kuurluk sorunu yaşarız.
SAna tavsiyem OKEY Nirvana Jel kullanman. Ön sevişme sırasında masaj ile birleşmede ise vajinal ıslaklığa destek olarak kullanabilirsiniz. İçeriğindeki orgazmax jeli ile aldığın haz artar, hissiyat fazlalaşır. Eğer buna rağmen sorun hala devam ediyorsa bir jinekolog belki sana destek verebilir.
10 YorumlaOn sevisme uzun olmalı ve madem evde islaniyorsun demek mastürbasyon çok yaptın ilişkide o farkı vücut ayirtamiyor benden sana tavsiye on sevisme yaparken evdeki gibi yap gerekirse hayal ettiğin şeyleri şöyle onla gerceklestir
00 Yorumlaön sevişme süresi yeterli olmalı. ön sevişme kısa olunca uyarılma eksik oluyor. kadınlar geç ısınıyor sebep budur. erkek kadını hazırlarsa vajin yağ gibi olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. İlişkiye girdiğin 3 kişide tecrübesiz olabilir belki. Gerekli şeyleri tam manası ile yapmıyorlardı bence. Zevke getirip sulandırılmak için g noktalarını iyi bilmek gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yıl Kurulugun sebebi seksten zevka lamayışiniz ya da partnerlerin size heyecan ve hazzi yasatamamasindan kaynakli olmasi muhtemeldir
00 Yorumla
+1 yılO vajinanın yalanmaya emilmeye vakumlanmaya ihtiyacı var tam arayıpta bulamadıgım vajina 2 saat yalamakla rekor kırarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel on sevişme yapın fıstığın tepesini ıyce emdır sulnır sel olur
00 Yorumla Meselstek değilki stres mi oluyorsun evdede mi kuruşuk problemin var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO senin tedirginliğinden dolayı daha istekli ve partnerine güvenirsen bu sorunu aşarsın
00 Yorumla Bence o hazzı alabilecek doğru partneri bulamamışsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 2. 3 . posta demişsin de kaç posta atıyorlar ki sana
00 YorumlaYani orada iş düşüyor senin partnerine Eşme ıslaklığı bir şekilde kendisi halledecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kötü bişey ya penis icinde git gel yaparken csnın yanıyomu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu ile çözülüyo eski sevgilim de benden önce hiç yatak istemeyen bi insandı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. işte odaklanmadığın ve sevişmediğin için olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBayan için istek arttırıcı bişi yok maalesef ön sevişme ve oral ile ıslaklık olur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fıs fısla su sıksan belki düzelir
12 Yorumla- +1 yıl
Olm auahahahahahashd ne shshshhshdhshsgsgh 😳😳gsgsgsggssggegeg
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora görünün bir aksilik olabilir
40 Yorumla
+1 yılBor pesetmedin be ablacım
00 Yorumla
+1 yılKayganlaştırıcı diye bir olay var
00 Yorumla
+1 yılSevişme surelerin ne kadar
00 YorumlaSeni cinsel birlikteliğe iyi hazırlamamışlar
00 YorumlaRahatlamadan nasıl olacak
00 YorumlaEn son ne zaman girdin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme ne kadar sürüyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun için su bazlı kayganlaştıcılar var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOn sevismeyle erkek zevk verip islatacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKayganlaştırıcı kullanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılbir kaç kişi daha dene...
10 YorumlaIslanması gerek dildo yontemiyle
00 YorumlaYa bebeyağı kullan ya da lubticant
00 YorumlaStres yapmiyorsundur
00 Yorumla
+1 yılSulandıramamışlar ben olsam seller akıtırım senden
00 Yorumla
+1 yılDil:))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Heycan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalayıp ıslatmıyorlarmı seni?
00 Yorumla
+1 yılHaplar var
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Eczaneye git söyle vericekler
Gizli Üye(36-45)+1 yılTükürmek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılal işte neye yaradı yaptında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlastirici kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBnle de girer misin ilkim ol bee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende
00 Yorumla Oral ları uzun tutun
00 YorumlaBol su iç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. trol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026