Cinsel Yaşam Evlendiğimde eşimin adını göğsüme dövme yaptıracağım, hoşuna gider mi? isimkullanmayacam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hoşuna gider mi? Arzusu artar mı iyice. Ben ona çok arzuluyum çünkü. Evlendiğimde eşimin adını göğsüme dövme yaptıracağım, hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl arzulaması için böyle bir şeye gerek yok bence :) 1 0 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben olsam dövmeciye bile götürmem kıskançlıktan 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl kutuna yaptır sadece onun gorebıldıgı bısı olsun 0 0 Yorumla
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaptırmasan daha iyi 0 0 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Peki diğer yere? 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne gerek var 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aferin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gider 1 5 Yorumla karizmaa014 +1 yıl Sen yaptırır mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @karizmaa014 hayır Yorumla karizmaa014 +1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @karizmaa014 hayır ama mesele bu değil, dövme tercih etmem Yorumla karizmaa014 +1 yıl Hım Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
harika olur da kıskanmasn
arzulaması için böyle bir şeye gerek yok bence :)
Vayyy beee me hatunlar varmış
Ben olsam dövmeciye bile götürmem kıskançlıktan
Olabilir aslında.
gider bence
kutuna yaptır sadece onun gorebıldıgı bısı olsun
Hangi tarafa yaptıracaksın o önemli
Yaptırmasan daha iyi
Peki diğer yere?
Ne gerek var
Aferin
Al işte bir ml daha
Gider