Merhaba arkadasimla bu konu hakkinda tartistik bakir erkek masturbasyon istemez dedim bakir olmasaydi solerdi dedi daha once sevisme iliskisi olmus bende dedimki erkekler genelde sevisme yasayip cinselik olmadi derler dedim ya siz sevisme yasadiniz ondan masturbasyon istedi senden dedim ya da daha once iliskisi oldu seni bozmamak icin istedim dedi bu arada arkadasimin boynunda ask isirigi vardi sevismisler belli ondan istedi heralde bu zamana kadar bakir sevgilim de oldu bakir olmayanda bakir erkek benden bole birsey istemedi bakir olmayan istemisti neye gore oluyor bu cidden?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir erkek neden kizdan masturbasyon ister kisacasi onu yazin...
Ben 23 yasindayim benim erkek arkadasim 26 yasinda en son 5 yil once iliskim oldu onlar bakirdi arkadasimda benimle yasit onun erkek arkadasida benimkinin yaslarinda
Benimki yapmis arkadasiminki bakirmis ole dedi benimde erkek arkadasim ilk sevgili olmadan once yuzeysel iliskim oldu demisti sevgili olduktan sonra ben bakir degilim beni boyle kabul edip severmisin dedi ben durustlugunu sevdim hangi erkek dogruyu solerki evet basta solemedi guven acisindan ama ilk teklifi ettigi gun soledi bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bir kere tadını aldıysa ister
Masturbasyonumu?
Evet. Ki illaki yapmıştır bence. kaç yaşında
26ymis galiba arkadasiminki benimkiyle yasit
Yanlış düşünüyorsum
Bekaretle ne alakası var awk 😂
Bir kizin erkege mast yapmasi
Handjob diyorsun 😂
Ektileyici de ondan. Ama herkesin zevki kendine
Peki bakirlikle alakasi var mı bakir erkek istemez diye dusunuyorum
Ya da arada yuzeyselik yoksa
Bakirlikle bi alakası yok. Kişinin kendi zevki düşüncesi. Şahsen benim hoşuma gider. Bu da senin tezini kökten çürütür.
ıstemem 30 sene oldu hıc elımı zıkmedım
Ben bakirim hic sevgilim olmadi
Istedinmi hic masturbasyon?
Kimden
Kizlar daha benimle konusmuyor mast istesem erkeklere dovdurturler
Neden ki?
Alfa degilim diye konusmuyolar bugun eczaneye gitcem ordaki kiz cok tatli ama konusmaya calissam tersler
Cinselik istersen kacarlar
Cinsellik istemiyorum normal konusuyorum konusmuyorlar cinsellik istersem kacarlarsa neden bu cocuk seks isteyince kacmiyosun
İster sonuçta
Beynim yandı 🤣🤣
Bir erkegin bir kizdan mast istemesi sizce neden olur?
Fantazi için olur
Benim son ciktigim istemisti bakir degildi mesela
Tamam yinede fantazi ve senin canının çekmesini istemiş eline almanı istemiş
Arkadasimin sevgilisi bakirmis bende dedim degildir cani istesin diye soluyorsun yani bu durumda cinselik yasamasini istedigini soluyorsun
Yaşlar kaç peki bakır erkek kalmadı
Ben 23 yasindayim benim erkek arkadasim 26 yasinda en son 5 yil once iliskim oldu onlar bakirdi arkadasimda benimle yasit onun erkek arkadasida benimkinin yaslarinda
Ozaman kesinlikle bakır degildir o yaşa kadar beklemez bi erkek arkadaşın eliyle yapmak. istiyomu daha önce yapmışımi
Benimki yapmis arkadasiminki bakirmis ole dedi benimde erkek arkadasim ilk sevgili olmadan once yuzeysel iliskim oldu demisti sevgili olduktan sonra ben bakir degilim beni boyle kabul edip severmisin dedi ben durustlugunu sevdim hangi erkek dogruyu solerki evet basta solemedi guven acisindan ama ilk teklifi ettigi gun soledi bana
Arkadasima inanma demistim bakir erkek istemez dedim
Bakirde olsa ister ama utanarak isteer
Sen istedinmi ki peki?
İstersen özelde konuşalım benim çok geldi başıma
Ne gibi geldi?
Burda Exper gider yani hem uzun hem ayrıntılı
Seni bekliyorum hala
Anlamadım
Bir erkegin kizdan mast istemesi sizce neden olur?
Buraya yazmasam. Yaşadıklarımı anlatıcam çünkü özel biraz
Kisaca anlat burdan
Ustu kapali
Üstü kapancak bişey değil
Hadi ya
İstersen takp et sorun olmazsa
Tabii ki