Tanımadığın biri kafede seni gözüne kestirdi ve yanına gelip 'Benimle sevişir misin?' dedi. Cevabın ne olurdu? Genelde bu konuda erkeklerin daha rahat olduğu düşünülür ama bakalım anket cevapları nasıl olacak... Direkt kabul edip etmemek adına karar verir misin, yoksa tanıdıktan sonra mı düşünürsün? Gün sonunda böbreklerden olmak da var, unutmayın 🤭
Kabul ederim.
Kabul etmem.
Tanımak isterim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tanımadığın biri, kafede seni gözüne kestirdi ve yanına gelip 'Benimle sevişir misin?' dedi. Cevabın ne olurdu?
Kadın dediğin ne kadar cesur olsa da bu konu için taviz vermezdim. Soğuk kadın modeline geçiş yapardım. Sonuçta hırlı mı hırsız mı adamı bilmiyorum. Birde direk öyle ilişkiye direk dalacak değilim.
Bu cesareti vermezdim ona. En kötüsü yanıma gelme cesareti gösterse bile bu sözcükleri dile getiremezdi. Çünkü çok soğuk birisiyimdir. Dışardan böyle görünüyorum 🤷♀️ Olduda söyledi hiç bir şekilde cevap vermez dik ve keskin bir bakış atıp o ortamdan uzaklaşırdım. ya da onun uzaklaşmasını sağlardım ses tonumu bile öğrenmesine müsade etmezdim🤣
7
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soğuk kadınları gizemli bulmaları var bir de... Ama düşüncene katılıyorum. Bu konuda ben de böyle net düşünüyorum.
Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur der büyüklerimiz. Hayatta en zor ulaşılan eylemlerden birisi bu kadar basit bir yöntemle gerçekleşiyorsa vardır altında bir bit yeniği derim ve reddederim. O kişiyi tanımaya da çalışmam. Belki sonunu düşünen kahraman olamaz ama böyle kahraman olacağıma m*st*rbasyon yaparım daha iyi :)
Hayır kabul etmem. Bir erkek olarak bende taciz edilmiştim bu şekilde. Fakat dünyanın bin türlü haline var. Bir saatlik zevk uğruna organlardan olmayı tercih etmem.
Bu soruyu görünce aklıma komşumuzun kocası geldi. Komşumuzun eşi otobüs şoförü ve bir kadın ona asılmış ve oda "Hanımefendi her kuşun eti yenmez"demiş. Paylaşmak istedim 😂 Bana tanımadığım adam böyle bir teklifte bulunsa kabul etmem ve "senin annene, bacına böyle bir teklif gelse ne yaparsın?"derim. Teklif ahlaksız değil ama burda niyet ahlaksız. Cinselliğin yaşanabilmesi için duygusal paylaşımlar olmalı öncesinde
Önce çevreye bakıp bana bakıp gülen merakla bakan var mı diye bakarım sonra sosyal deney mi dc mağduru musun diye sorarım kesin emin olunca kıza bakarım temiz bakımlıysa olur
Azerbaycan diyarından selam getirdin mi diye sorarım. O hayır der. Üzgünüm derim. Arkasını dönerken kolundan yakalar, çevirir ve dudaklarına yapışırım.
Hiç tanımadığım biriyle tek gecelik ilişki falan yaşayamam çünkü en başta güvenemem. Yani eğer konuşma, yaklaşma tarzını ve yalan yok tipini falan sevdiysem önce tanışmak isterim, bunları sevmediysem de teşekkür eder ama kibarca reddederim.