Cinsel Yaşam Eşiniz "bugün işe gitme benim ol dese" ne cevap verirdiniz? BakireRahibe Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Işe gitmek için hazırlanırken sabah libidosu yuksek eşiniz size böyle bişey söylese ne cevap verirdiniz? Eşiniz "bugün işe gitme benim ol dese" ne cevap verirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nonamebutlolita Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Akşamı bekle derim dnxjs 3 1 Yorumla BakireRahibe +1 yıl Kesin bekler djdkd Yorumla
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gitmem ama akşama kadar mesai yaparım onu göze alması lazım 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Eşim böyle bir şey istemez... işlemcisi düşük Intel celeronnn... 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Allah ne olcak ya bir günden bir şey olmaz olurum :D 0 0 Yorumla
mehmet19981 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl bilmem kararsiz kaldim simdi biryerde esim biryerde ekmek parasi😂 insallah kendi isim olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 dakika vajinasını parmaklar sonra azdırmış halde bırakırım. Geceyi bekle diyip boynundan öperim bi iki giderim😂😂 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl karnın doymayınca elın adamının olursun derım ve ıse gıderım once yasam kalıtesı sonra seks 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. 1-2 saat bahane uydurup işe gıtmem atesinı sondururdum 0 0 Yorumla
External Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl böyle bir soruya eğer bir gün hayır dersem beni öldürmesi gerekir :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cümlesi bitmeden soyunmus olurum 4 1 Yorumla cemil1923 +1 yıl İşini bilen birisin Yorumla
ölümmmelegii Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl tekmeyi yer salonda yatar. 2 1 Yorumla Dilers +1 yıl Sabah sabah seks yapmam. onceligim ise gitmek olur... geceler çuvala mı girdi... Yorumla
Thehillarry Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ne yiyeceğiz aw baban zengin mi derim 0 1 Yorumla BakireRahibe +1 yıl Djdksksjd Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. İşinin hamına k... m. kjhkjhj 0 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Memnuniyet duyarım, biraz açılmış oluruz 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Eğer işim çok acil değilse kalırdım 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. iş yerini arayıp geçileceğimi söylerim. 0 1 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl *gecikeceğimi Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Patron da öyle demiş derdim nfjdjd 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Tm bes dk isi bitiririm 0 0 Yorumla
deliadaam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl iki 3 posta atip giderdim 0 1 Yorumla deliadaam +1 yıl bu yapmam diyenler inanin yapcak birini bukur Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sabah değilde bazen bunu ben işteyken yapıyor eşim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dünden razı olurum ne var ki 2 1 Yorumla cemil1923 +1 yıl İşini bilen birisin Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yuppi derdim :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Akşamı bekle derim dnxjs
Kesin bekler djdkd
Gitmem ama akşama kadar mesai yaparım onu göze alması lazım
Eşim böyle bir şey istemez... işlemcisi düşük Intel celeronnn...
Allah ne olcak ya bir günden bir şey olmaz olurum :D
bilmem kararsiz kaldim simdi biryerde esim biryerde ekmek parasi😂 insallah kendi isim olur
2 dakika vajinasını parmaklar sonra azdırmış halde bırakırım. Geceyi bekle diyip boynundan öperim bi iki giderim😂😂
karnın doymayınca elın adamının olursun derım ve ıse gıderım once yasam kalıtesı sonra seks
1-2 saat bahane uydurup işe gıtmem atesinı sondururdum
böyle bir soruya eğer bir gün hayır dersem beni öldürmesi gerekir :D
Cümlesi bitmeden soyunmus olurum
İşini bilen birisin
tekmeyi yer salonda yatar.
Sabah sabah seks yapmam. onceligim ise gitmek olur... geceler çuvala mı girdi...
Ne yiyeceğiz aw baban zengin mi derim
Djdksksjd
İşinin hamına k... m. kjhkjhj
Memnuniyet duyarım, biraz açılmış oluruz
Eğer işim çok acil değilse kalırdım
iş yerini arayıp geçileceğimi söylerim.
*gecikeceğimi
Patron da öyle demiş derdim nfjdjd
yevmiyeden keserler giderim işe
Tm bes dk isi bitiririm
iki 3 posta atip giderdim
bu yapmam diyenler inanin yapcak birini bukur