Hangisi daha tahrik edicidir? Kucak dansı mı, direk dansı mı? Kucak dansıyla başlayan sonrasında da direk dansı olan falan demeyin 🙄 Biriyle yetinmek zorunda kalsanız mesela...
Pole dans, estetik bir dans yani sanat ancak kucak dansı daha çok tahrik amacı taşıyor ve temas içeriyor. Bu nedenle bence kucak dansı daha tahrik edicidir.
Bu soru bu işi yapan kadının ne kadar iyi yapabildiğine bağlı bence, Direk dansı tamamen bir görsel şov kucak dansında ise temas var ve sadece baskı hissedersin..
Kucak dansı daha çok uyarıcı olsa da , Direk dansının Tahrik edici özelliği daha yüksek diye düşünüyorum!
Karşımda partnerim varken direği ne yapayım🤣🤣 Ellerini bağlayıp, istediğim kadar dokunmasına izin vererek kışkırtmak, mahrum bırakmak, bekletmek kadar tahrik eden bir şey yok. Direk dansı bana biraz ucuz geliyor...
Kucak denilecek mecbur, çünki o direkten ben düşerim🙄abla nasıl çıkmış ya helal vallahi , elektrik direklerinde antrenman mi yapsak netsek , evde direkte yokki🤦tmm gittim...
Amsterdam'da kucak dansı yapılan pubin kapısına kadar gittim ama içeri bile girmedim. Tayland'da kadınlar genelde yaparlar ama ben partnerimin kucağına oturttum. Bana göre fiziksel temas olmadan direk dansı çok daha görsel ve tahrik edici. Tanımadığım bir kadının fiziksel temasını çok sevmiyorum. Ama partnerim yaparsa fikrim değişebilir. 😂
Valla onca yıllar sahne aldım. Ben böyle bir dans filan görmedim. Bu dans değildir bir kere önce onu belirtmekte fayda var. Bu spriptiz külüpler de yapılan ucuz eylemlerdir. Hiçbiri tahrik etmez net..!
Kucak dansı... Görsel olarak doyabilmem mümkün değil. Kalçalarının kıvrak hareketlerini, ellerinin vücudumda akışını ve dudaklarının temas edecek noktaya gelip geri çekilişlerini yaşamak daha tahrik edici kesinlikle.
Pole kesinlikle. Dokunamamak daha tahrik edici olur. Ayrıca pole da bütün vücudu izlemek çok keyifli. 2sini de deneyimledim, kucak dansı yapacağıma direk seks yaparım, ama pole u izlemesi keyifli