Merhaba öncelikle, ben 6 aylık evliyim ve eşimle de sevip aşık olarak evlendik. İlk günden beri ilişkimiz hep iyiydi ama sürekli bir doyumsuzluk var. Her an her yerde bıraksam sevişecek benimle. Dur biraz diyorum ama napiyim kaç yıl dayandım diyor. Tamam dayandı anlıyorum onu da ama zaten her an yapıyoruz isteklerini. Geçen gece annemlere gittik ve benim eski odamda kaldık, annem ve babamın hemen yan odası. Orada bile durmadı, yapma duyacaklar diyorum bana ne karım değil misin diyor. Bu doyumsuzluğunu da anlamıyorum işte, onu kısıtlayan sürekli naz yapan biri de değilim aslında ama kendisi tüm bunlara rağmen arsızlaşıyor.
Yenisiniz onuda mumu soner merak etme erkege azgınlık kısa sürüyor yanliz kadirda cok uzun 55 yasinda bile azgin kadin yazdi sabha kdar her gece doymam diye tedavi ol diye soyledim ona kocayı mezara koycak yoksa 😏😂
evet kötü bana göre bi kaç gece yapmadanız ölmezdiniz yani regl dönemlerinde de bekliyor netice de tabii pislikler gibi regl günlerinde de birlikte olmuyorsanız
Pislikler gibi? Bekliyoruz merak etmeyin, ayrıca olmadı dedim zaten o zaman için. Herkesin de kendi görüşü iyi bir şey olup olmaması. Sonuçta ailesi ile yasayan evli çiftler de var, o zaman onlar hiç birlikte olmasın. Dediğim gibi herkesin kendi fikri.
hımmm az çok kendini keşfetmişsindir ya da keşfedecek şeyler konusunda kendini araştırmışsındır. nasıl şeyler hoşuna giderdi mesela az çok netten bir şey izlerken okurken araştırırken bu tam benlik dediğin şeyler olmadı mı?
karşı taraf pasif durursa sende içine mi atacaksın kendin gibi değil de başkası gibi davranmak zorunda mı hissedeceksin. acaba ne düşünür diye endişeler yüzünden hep bir şeyler yarım kalıyor sanırım
o büyüyü gizemi çözüp senin kaşifin olarak başka güzel hazlarda hayal dünyasına bırakmaya ne dersin deli şey :) eğlenceli birine benziyorsun kafa kızsın :) ne okuyorsun bölüm olarak.
onlar farkedemiyse onların suçu. bence boy kilo çok orantılı ve illaki kendine baktığında beğendiğin kısımların fazladır ve bunu dile getirmeyen çoktur. içinden neler geçiriyor seni görenler bilemeyiz hayalleri bile süslüyorsundur belki kimbilir
ikimiz bir ilki ve özeli yaşayabiliriz. aşk olsun seni rahatsız edecek bir davranışım oldu mu bu kadar tatlıyken bu kadar acımasız olma ki :) sana vaad ediyorum sadece güzel bir sohbet olucak bir şeyler beklemiyorum ki. yalnızlığı paylaşmak da mı suç :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yenisiniz onuda mumu soner merak etme erkege azgınlık kısa sürüyor yanliz kadirda cok uzun 55 yasinda bile azgin kadin yazdi sabha kdar her gece doymam diye tedavi ol diye soyledim ona kocayı mezara koycak yoksa 😏😂
anne baba evinde de sevişilmez ya bu çok kötü bişey bence
Kotu mu bilmiyorum çünkü zamanında anne babamda yapmışlardı ama olmadı zaten o gece, sadece fazla istekliydi
evet kötü bana göre bi kaç gece yapmadanız ölmezdiniz yani
regl dönemlerinde de bekliyor netice de
tabii pislikler gibi regl günlerinde de birlikte olmuyorsanız
Pislikler gibi? Bekliyoruz merak etmeyin, ayrıca olmadı dedim zaten o zaman için. Herkesin de kendi görüşü iyi bir şey olup olmaması. Sonuçta ailesi ile yasayan evli çiftler de var, o zaman onlar hiç birlikte olmasın. Dediğim gibi herkesin kendi fikri.
sürekli yaşayıp mecbur olmak başka nadiren kalınan ev başka
İnşallah bunun aksi yönünde bir sorun yaşamazsınız...
Adam birden isteksiz hale geldiğinde bu soruyu hatırlayın ve ben ne yaptım diye sormayın.
Babanın evinde verdin mi yoksa?Çok ayıp olmuş. Eşin terbiyesiz
E evliyiz diye şey ettim, babamla annem de zamanında bunu yapıyordu:)
Şu eski karyolalardan mıydı takır tukur yaylı hani 🤭🤭😂😂😂😂😂😂viiiiiii utanmazlar😂😂😂😂
Hahaha evet:) onların zamanında anlaşılıyordu tabi
Ya siz nasıl birisiniz ilgi göstersek çok istekli ilgi göstermesek çok isteksiz normal Yeni evlisiniz adam belli ki istiyor mutlu olacağınnyere?
İlgisi fazla demiyorum doyumsuz diyorum zaten, şimdi ilişkiye girsek bes dakika sonra bir daha istiyor bundan bahsediyorum
Enerjisi var işte ne güzel!
umarım ilerde böyle bir eşim olur hajahjsjeje
Bir bakıma da çok güzel tabi
bence de çok güzel şişaşaşiq
ahah ne tatlı tepki böyle burcun ne çok içten bir dilek galiba veya özlem mi içinde biriken gizli :)
@albatrosibo yay jkajaj
yaylar böyle yavaş yavaş zamana yayarak mı sever peki :)
@albatrosibo hayır direkt sever bence qüqwwş
direkt olaya girsin mi istersin önsevişme daha çok tahrik etmez mi seni :)
ne okuyorsun bölüm olarak merak ettim bak deli dolu halin var gibi sanki :)
@albatrosibo soru bu muydu ben farklı anlamışım
@albatrosibo mimarlık okuyorum
tatlılığın sanki minyonluktan direkt sevilecek gibisin zaten ondan direkt bunu dedim çok içten yorum yazdığın için bu konudan devam etmiştim :)
kendini tutku olarak ne düzeyde görüyorsun peki keşke böyle eşim olsa demişsin de senin olanı ne bekliyor
@albatrosibo tutku olarak nerde gördüğümü nasıl biliyim hjwjw sadece isteseydi geri çevirmezdim tabii sevdiğim kişiyse
hımmm az çok kendini keşfetmişsindir ya da keşfedecek şeyler konusunda kendini araştırmışsındır. nasıl şeyler hoşuna giderdi mesela az çok netten bir şey izlerken okurken araştırırken bu tam benlik dediğin şeyler olmadı mı?
tabii ki bakıp izledim ama olmadı yani
sana özgü bir şey olmalı mı :) nasıl şeyler hoşuna gider ki acaba
doğal iki kişi arasında olan durumlar seni daha çok etkiliyor sanırım
@albatrosibo ilerde evlenince karar veririm orasına jkwjw
bu kadar çekinme gizemli şehvet :)
insanın kendini keşfetmesi mühim çoğu evlilikler neden mutsuz o zaman karşılıklı tatmin olma olayı eksik kalıyor illaki
@albatrosibo karşı tarafın isteği olursa kabul ederim anlamında yazmıştım
karşı taraf pasif durursa sende içine mi atacaksın kendin gibi değil de başkası gibi davranmak zorunda mı hissedeceksin. acaba ne düşünür diye endişeler yüzünden hep bir şeyler yarım kalıyor sanırım
karşı tarafın pasif olacağını sanmıyorum:)
hiç belli olmuyor ya bak büyük konuşma sonra eline talim edersin bak. neler duyuyorum arkadaşlardan
baştan çıkartacak bir bakışın bir edan bir doknuşun bir büyün olmalı senin de dimi
@albatrosibo var bende o büyü dermişim jkwkwj
o büyüyü gizemi çözüp senin kaşifin olarak başka güzel hazlarda hayal dünyasına bırakmaya ne dersin deli şey :) eğlenceli birine benziyorsun kafa kızsın :) ne okuyorsun bölüm olarak.
mimarlık demiştin kafa dağıldı güzel tepkinle :)
ben de şey var mesela çok güzel bir kız değilim ama bir ortama girdiğimde erkekler bakıyor ben de anlam veremiyorum İQŞQŞQŞWLWLWL
hımmmm fiziğin çok mu iddalı yoksa :)
yok değil maalesef, boyum 1.63 kilom 55 iqşqşwwş
niye yok diyorsun ya tatlı bir oran var işte sanki 1.63 e 55 kıvrımlı duruyordur sanki.
neden bu güzel tatlı sohbete devam etmiyoruz ki hem. sohbetin sarıyor :)
@albatrosibo yok öyle olsa illa ki iltifat alırdım bir kişiden dahi olsa
onlar farkedemiyse onların suçu. bence boy kilo çok orantılı ve illaki kendine baktığında beğendiğin kısımların fazladır ve bunu dile getirmeyen çoktur. içinden neler geçiriyor seni görenler bilemeyiz hayalleri bile süslüyorsundur belki kimbilir
@albatrosibo herkes gözlerime iltifat eder hiç kimse fiziğimi övmedi öqiqiwiw
gözlerinle ile gölgelemişler işte gözlerin aracılığıyla seni övmek istemişler veya tartmışlar çekinmişlerdir belki de gözlerin ne renk :)
@albatrosibo siyah
bilmece gibi kalıp seni anlayıp çözümlemeye çalışan biri olunca mı hoşuna gidiyor hep gizemli kalmak daha mı çok efsunlu yapıyor seni :)
@albatrosibo fotoğrafımı burda paylaşmam tabii ki de
fotoğrafını istemedim ki sadece sohbetimiz ve gizemimiz aramızda kalsın güzel sohbet eşliğinde devam ederiz
@albatrosibo burdan kimseyle özelden konuşmuyorum
ikimiz bir ilki ve özeli yaşayabiliriz. aşk olsun seni rahatsız edecek bir davranışım oldu mu bu kadar tatlıyken bu kadar acımasız olma ki :) sana vaad ediyorum sadece güzel bir sohbet olucak bir şeyler beklemiyorum ki. yalnızlığı paylaşmak da mı suç :)
@albatrosibo maalesef
bazı insanlar çok nadir karşılaşır ve sohbet olarak uyum kurar kalbin sızlamıyor mu hiç
@albatrosibo niye kalbim sızlasın
sohbetin başlangıcından itibaren tekrar okuyup kalbini dinlersen cevabını bulursun
@albatrosibo seni çok üzerler qwpwle
sadece sen üz ben seni hep güldürürüm deli :)
böyle istemesi güzel ve fantazi ile daha da zevkli oluyor takılma fazla zevkini çıkar
Tamam şimdi sütünü içip uyuyabilirsin
?
Harika yorum 😂
Ne kds sacma soru bu ya
Tadını çıkar zamanla azalır
boşanma davası aç insan insanı zikermi 😂
Bunu mu kast etmistim
Nasıl bir yuva varsa artık girmekten bıkmıyor
dayı çok dolmuş 😂
Dayı?
geçer yakında
bosa gıtsın