Yanlış anlaşılmasın tamamen meraktan soruyorum, cinsel anlamda kendilerini dizginleyebiliyorlar mı yoksa içlerinden geldiği gibi yaşıyorlar mı cinselliği?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçek hayatta olmadı ama facebookta tanışıp seks konularında konuştuğumuz kapalı kızlar oldu, daha çok kızın merak ettiği şeyleri sorması ve benim cevaplamam şeklinde oldu. sanal seks gibi değil yani. bir tane yine faceden vardı kapalı kız ama görüntlü açardık sürekli kız işten eve gelince hemen arardı konuşurken kıyafetlerini değiştirirdi soyunurdu giyinirdi her yerini görmüşlüğüm oldu, benden de aynı şeyleri yapmamı isterdi o da penisimi felan yakınen görmüşlüğü var kameradan merak ettğiği için...
118 Yorumla
Soran+1 yılDaha istekli olduklarını düşünüyor musunuz, dışarıdan görseniz anlar mısınız
Cevap sahibi+1 yılayynen kapalı kızlar daha aşırı istekli bence, benim konuştuklarım hep aşırı istekliydi, bir tanesi her gün mast yaptığını söylerdi hatta nasıl yaptığını da anlatırdı. bazılarının dışardan bile anlaşılıyor bakışlarından hal ve hareketlerinden konuşmalarından..
Soran+1 yılNasıl oluyor mesela hal ve hareketleri
Cevap sahibi+1 yılbence oturaklı hanım hanımcık kızların cinsel istekleri daha şiddetli oluyor. hal ve hareketlerine gelince erkeklere çok bakanlar oluyor, bazıları direkt penis bölgesine baktığını fark ediyorum, kimileri argo çok konuşur, kapalı ama erkeklerle çok arkadaşlık edenler de var.. kıyafet olarakta vücut hatlarını belli eden kapalı kızlar var onlarda bence aşırı istekli. benimle kameralı görüşen kız gayet normal kıyafetleri vardı dışardan görsen anlamazsın ama kız acayip sexy iç kıyafetler giyerdi hep ve göstere göstere karşımda soyunup giyinirdi kamera karşısında onu izlememden aşırı hoşlanıyordu ama gerçek hayatta böyle biri değildi.
Soran+1 yılSadece sanaldan yaşamayı tercih etmiş anladığım kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılevet. ha bir de önceden kapalı ama sonradan açılmış bir sevgilim olmuştu ama onunla bir şeyler yaşamıştık sevişme tarzı bu kız da aşırı istekliydi, bence bütün kızlar aşırı istekli kapalı ya da açık fark etmiyor :D isteseydim o kız benle ilişki yaşamaya da hazırdı fakat kızlığı bozulmadığı için ben de esaret edemedim sonradan nasıl olur diye kestiremediğim için ama o kız bence aile zoruyla kapalıydı 18 ine girdiği gün açılmıştı tanıdığım br kızdı ama fena ateşliydi yanımda, bana ilk kez o kız oral yapmıştı ondan hiç beklemiyordum oral yapar diye, ben bile ona yap diyemezdim şahsen.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl;) sen de kapalı mısın? sence yaşanmalı mı öyle şeyler
Soran+1 yılHayır yaşanmamalı benim hayat görüşüm bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılen doğrusu. şimdiki aklım olsa ben de asla yapmaz ve yaşamazdım ne kapalıyla ne de açık kızla. evlilikle helalinle yapılan her şey daha zevkli daha huzur verici.
Soran+1 yılSiz evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılevli idim 3 yıl önce eşim trafik kazasında vefat etti ondan sonra evlenmedim.
Soran+1 yılBaşınız sağ olsun, Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Cevap sahibi+1 yılsağol amin, Allah sana da hayırlısını versin enn kısa zamanda inşallah mutlu mesud olasın ;)
Soran+1 yılÇok sağ olun bir duanızı alırım uygun zamanda istiyorum ben de evlilik
Cevap sahibi+1 yılinşallah, her şey her daim gönlünce olsun ;) ;)
Soran+1 yılÇok teşekkürler inşallah sizin için de öyle olur
Cevap sahibi+1 yılsağolun, inşallah ;)
En İyi Cevaplar
Aslında cinselliğin baş kapatıp, açmayla hiçbir alakası yok.
Sadece bizim insanlarımızda bilinçaltı yerleştirilmiş bir önyargı var. Bu da kapalı olunca dini bütün, temiz, namuslu algısı oluşmuş, bundan dolayı bir haz oluşturuluyor.
Oysa tersi olan, başı açık fakat ahlak ve namus kavramlarını örf ve adetlerimize göre yaşayan da çok kız var. Başı bir sebepten dolayı, belki çevre ve aile baskısından dolayı kapalı olanlar da. Cinsellik her insanın kendi özelinde olduğundan, herkes ona göre bastırıyor veya yaşıyor. Dinimiz ve örflerimize göre, evlilik öncesi cinsellik doğru değil, fakat evlendikten sonra belirlenen yasaklar hariç, cinselliği eşler arasında evliliği ayakta tutan sütun olarak görülüyor00 Yorumla
+1 yılBu konu türbanlı ya da açık olmayla değil, hormonların durumu, inanç durumu ve kişinin hayata bakış açısıyla ilgilidir aslında,, her türbanlı bakire kalamadigi gibi, her açık giyinen de ilişki yaşamış anlamına gelmez gelmemeli,, özellikle aile baskısıyla kapanan, üzerinde her anlamda aşırı baskı kurulan kızlar özgürlük kavramını farklı şekilde anlayabiliyor,, o yüzden buldukları ilk fırsatta seks yapabiliyorlar,, baş örtüsünü inancı gereği örtüp gerçekten tesettüre giril,
13 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla gönderdim tamamlamadan, inancı gereği tesettüre giren kadınlar kendilerini bu durumdan uzak tutarlar tabi, ancak baş örtüsü takmak istekleri olmadığı ya da bunu yaşamadığı anlamına gelmez
Soran+1 yılBen zaten merak ettiğim için sordum yanlış anlaşılmak istemem, teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Estağfurullah, yanlış anlamadım,, rica ederim
+1 yılBu konuda genelleme yapmak çok iğrenç bir şey.
İki türlüsü de vardır mutlaka. Ama bunun baş örtüsü ile alakası yok.
Ya bir sürü insan mini etek giyerken türban takıyor, tabi bu ekstrem bir örnek.
Günümüzde ise kangren olacak kadar dar pantolon giyiyorlar.
Tabi böyle olmayan bir sürü baş örtülü ve baş örtüsüz de var.11 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmak değildi niyetim merak sadece
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı çok arkadaşım var yarısı 20 yaşından önce verdi. Fazla baskıdan tutamıyolar, dayanamıyolar. Bastırıldıkları için istekleri daha fazla oluyo bence. Açığı kaalısı yok hatta bazı açık arkadaşlarım kapalılardan daha katı bi çok konuda. Karışık işler aslında hiç bişey göründüğü gibi değil. Mini etek giyen bakire de kaynıo mesela ülke. Ama ben kimseyi yargılamam cinsel özgürlüğü savunurum zaten özellikle kadınlar için.
143 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle baskılandığı için kendini dağıtan çok kadın var. özellikle kapalı kadınlar daha çılgın ve azrulu oldu bu zamana kadar karşımda. bazıları normalde de özgür biraz açık olsalar da tutkulu ama bazı kapalılar da çok fena daha çok baskılanılan şey patlıyor bir yerde çok fena ondan eminim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının baş örtüsü takıyor olması arzularının olmadığı anlamına gelmez. O da bir kadındır. Her kadın gibbi arzuları vardır, hormonları vardır, fantezileri vardır. O sadece bir giyim tercihidir. Dişiliği yerli yerinde durur. Benim baş örtülü sevgilim oldu. Müthiş derecede de arzulu ve ateşli bir kadındı.
24 Yorumla
Soran+1 yılSınırı var mıydı, olmaz yapmam gibi şeyler söylemiş miydi başta
Cevap sahibi+1 yılHiçbir sunırı yoktu. Anal ve grup dahil buna.
Soran+1 yılKendi isteğiyle mi başörtülüydü
Cevap sahibi+1 yılOrasını hiç sormadım. Belki aile veya çevre baskısı, belki kendi isteği. Onun tercihi veya zorunluluk. Sorgulamak benim işim değil.
+1 yılDizginlemek, başörtülü olup olmamakla ilgili değil,
Başörtüsü örtülmeli, ama başını örttüğü halde ruhu açık çok insan var,
başını örttüğü halde niçin örttüğünü bilmeyen çok insan var
Nefis daima kötülüğü emreder, açığa da kapalıya da10 YorumlaBir cok acik kizdan iyiydi kendini akisa birakarak sinir tanimiyordu guzeldi olmasi gereken o basortu ayri seks ayri
121 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tanıştınız nasıl gelişti olay
Soran+1 yılYalnız kaldığınız anda gelişti olay herhalde
Soran+1 yılNeymiş sürpriz
Soran+1 yılHazırlıklı gelmiş galiba
Soran+1 yılAnladım ne hazırlığı olduğunu
Soran+1 yılOrta yaşlarda falan mıydı genç miydi yoksa
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılDiğerlerinden ayıran neydi fiziği mi tutuklu olması mı?
Soran+1 yılNe oyunu anlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBaşörtülü sevgilim de oldu fuckbuddy'm de.. Kesinlikle dizginlemiyolar kendilerini, hatta bana denk gelenler açık kızlardan daha hevesliydi
19 Yorumla
Soran+1 yılDışarıdan görseniz anlar mıydınız o kadar istekli olduklarını
- +1 yıl
Birkaç yıl öncesine kadar anlamazdım, artık anlıyorum. Biraz uzman oldum bu konuda :)
- +1 yıl
Gerçi o istekleri genellikle daha sonradan ortaya çıkıyo ama ilk görüşmede işi o noktaya getiren de oldu
Soran+1 yılMesela nasıl olsa çok istekli dersiniz
- +1 yıl
Onu tarif edemem ki, kıza göre değişir.. Bakışlarından bile anlaşılır çoğu kızın. Gozlerinin içine derin derin bakmalar, dudağını ıslatmalar vs. Gozleriyle soyuyo bazıları
Soran+1 yılKolayca cinsellik yaşayabiliyorlar yani, hiç reddetmeden
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim; kapalı fuckbuddy'm oldu demiştim, onda amaç zaten belli de, sevgilim olsun flörtüm olsun bugüne kadar irtibata geçtiğim bütün kapalı kızlarla bişeyler yaşamışımdır..
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaaa yanlış anlaşılmak istemem ama kapalılar sanırım baskı altında oldukları için ya da bişeyleri yasamadıkları için daha istekli oluyorlar bi sevgilim vardı birbirimize güveniyorduk neler yaşadık neler ama açık sevgilimle öyle olmadık
116 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi, sınır koydu mu mesela bakireliğime dokunma gibi ya da çekindi mi
Cevap sahibi+1 yılYok valla çok istekliydi ben ilk onu yalamıstım
Soran+1 yılGiyimi vs nasıldı dar giyinen biri falan mıydı yoksa dışarıdaki sıradan biri gibi mi yani dışarıdan baksanız anlar mıydınız istekli olduğunu
Cevap sahibi+1 yılYok bol giyinen biriydi hayatta anlayamazsın ama beraber evde olduğumuzda dantelli iç çamasırları sakso isteği filan görmen lazım
Soran+1 yılNasıl tanıştınız ve kim teklif etti, dışarıdan bir şekilde anlamışsınız ki olay gelişmiş
Cevap sahibi+1 yılNormal denk geldi tanıştık arkadaş olduk sonra sevgili
Soran+1 yılEvlilik gibi bir beklentisi yoktu yani anı yaşadı öyle mi
Cevap sahibi+1 yılYani biraz öyle oldu sevmediğimi biliyordu belkş de ona ait olmamo böyle onu seveceğimi düşündü bilmiyorum
Soran+1 yılSiz ayrıldınız sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAra ara hayla yazıyor özledim diyor
Soran+1 yılAma gönlünüz yok herhalde sadece cinsellik olarak bakmıştınız
Cevap sahibi+1 yılAslında gönlüm vardı ama soğudum daha Özek soruların varsa özele gel bence döktük herseyi buraya 😂
Soran+1 yılÖzel değil de ben neden soğuduğunuzı sevmediğinizi merak ettim mesela sınır koysa istemiyorum dese daha mı değerli olurdu evlenmek için
Cevap sahibi+1 yılYa ne alaka onla alakalı değil yalanını yakaladım soğudum
Soran+1 yılOnunla bir alakası yok yani, anladım teşekkürler
+1 yılOnların canı yok mu? Daha ateşliler. Sınırları olmuyor
112 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeniz var mı bu konuda
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSınırı var mıydı, sevgili miydiniz
- +1 yıl
Yoktu sınırı. Güzeldi
Soran+1 yılBaşka tecrübeniz var mı, o neden daha iyiydi sizce
- +1 yıl
Sen türbanlı misin
- +1 yıl
Evet oldu ama çok ateşli olduğu için onun yerini tutmadı. Tam bir sürtüktü. Bir de türbanlı olduğu halde öyle azgın olması daha çok azdırıyordu
Soran+1 yılHiç iyi bahsetmiyorsunuz ama ciddi olmadığını o da biliyordu herhalde
- +1 yıl
Aldattığı için böyle diyorum. Gerçek anlamda tam bir sürtüktü. Kahpelik yapmasa çok zevkliydi ama kahpelik yaptı
Soran+1 yılAma sevmiyordunuz sadece cinsellik içindi değil mi neden aldattı ki siz zaten cinsellik yaşıyormuşsunuz
- +1 yıl
Seviyordum. Fakat artık gözümde eskort kadar değeri yok. ayıp kanında varmış.
Soran+1 yılOlsun sıkmayın canınızı hayırlısı olsun inşallah daha iyi biri çıkar karşınıza, teşekkür ederim cevabınız için
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa sadece düşünceleri gereği başörtüsü takıyor olabilirler fakat unutulmamalıdır ki onlarda insan. Hatta bir çok başörtülü kişiye denk geliyorum bastırılmış duygulardan ötürü daha istekli olabiliyorlar.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBır kere olduda acıkladan daha azgınlar onu koruyup arkadan devam ediyorlar 🙂🙂
17 Yorumla
Soran+1 yılSevgili miydiniz
- +1 yıl
Evet ben azgınım derdim kendimi o bendn fenaydı 🙂🙂
Soran+1 yılNe kadar sürdü sınır koyar mıydı
- +1 yıl
Sınır yok one tadına surt surt arkadan devam hergun yalvardı ben musaıt olmzdım yazlık musaıt omzdı bende Iyı severdim en az 4 ucurtdum bır seferde🙂🙂
Soran+1 yılNasıl biriydi neden etkilendiniz
- +1 yıl
Yaklşıyotdu bana devamı laf atıyordu sonra nasl olduysa sevgili olduk baktim bu cok azgın yiyecek gibi bakıyordu kendi teklif eti sızın yazlıga gıdellımı diye bir alştrdım onu yalvaroydu duramıyor her zaman sev diye yalvarıyor 🙂😃
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı durumlarda sınırları var ama sınırları içerisinde kaldığım sürece ben söylemeden kendisi istiyor bazı şeyleri. Evlenene kadar bu şekilde gideceğiz sanırım.
129 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı mısınız ve sınır nedir mesela bekaret gibi mi
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyız evet. Bekaret ve video, foto paylaşmak gibi sınırlar var.
Soran+1 yılPeki istemese soğur muydunuz evlenmeden önce cinselliği
Cevap sahibi+1 yılHayır beklemeye değer bence.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, mutluluklar dilerim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler pandemi mutluluğumuzu biraz etkilese de
Soran+1 yılOlur hallolur inşallah düğün mü düşünüyorsunuz yoksa nikah mı
Cevap sahibi+1 yılBana kalsa nikah ama kızlar düğünde ısrarcı
Soran+1 yılBir kere olacak diye heves edenler var haklısınız ama hayırlı işlerde acele etmek lazım derler
Cevap sahibi+1 yılAcele etmiyoruz pek. Baya bi yol katettik zor bırakırız birbirimizi
Soran+1 yılNe güzel Allah mesut etsin
Cevap sahibi+1 yılsağolun darısı sizin başınızaa
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
Soran+1 yılÖzel değilse sorabilir miyim nasıl tanıştınız
Cevap sahibi+1 yılbu arada bi şey sorcaktım unuttum. Siz başörtülü müsünüz?
Cevap sahibi+1 yılOkulda bir kulüp etkinliği sayesinde.
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYani öyle olmasa bu soruyu sormazdınız zaten herhalde.
Soran+1 yılYok merak edip sorardım sadece belli şeyler duydum doğru mu diye sordum
Soran+1 yılOkulda dediniz uzun bir ilişki galiba sizinki
Cevap sahibi+1 yılBelli bir süre arkadaşlık sonrası gelişen bi ilişki oldu. Uzun sayılabilir tabi.
Soran+1 yılBu kadar uzun sürede nefsinizi tutmanız gerçekten çok güzel, siz mi açılmıştınız
Cevap sahibi+1 yılNe ben ne o kendiliğinden diyelim :)
Soran+1 yılNe güzel karşılaşma olmuş peki bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı erkekler konusunda kimin niyeti ne belli olmuyor gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAklıma bi şey gelmedi şu an :) Siz sorunuz olduğu zaman yazarsınız yardımcı olmaya çalışırım.
Soran+1 yılBu soruya yazabilirim değil mi
Cevap sahibi+1 yılHerkesin görmesinde sakınca görmüyosanız tabi yazabilirsiniz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrar Allah mesut etsin
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler.
Açık kapalı fark etmiyor ama benim partnerlerimi çoğu kapalıydı libidoları yüksek oluyor
125 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliniz miydi nasıl tanıştınız
Soran+1 yılSonra nasıl oldu siz mi beğenip teklif ettiniz kendisine
Soran+1 yılSonra hiç naz yaptı mo
Soran+1 yılYok çok detaylı anlatmayın zaten, sevgiliniz mi o kişi şu an
Soran+1 yılTakılmalık yani anladım, yine de özel şeyleri bana anlatmanız hoş olmaz
Soran+1 yılNasıl akşama kadar işte değil misiniz nasıl vakit oluyor ki yakınlaşmaya
Soran+1 yılNiyetim yakınlaşmak değil ben evlilik öncesini istemiyorum sadece aklıma geldi sordum
Soran+1 yılGizliyim neyi itiraf edemeyeyim ki
Soran+1 yılNeyi komuşayım ben merak ettim siz de cevap verdiniz bu kadar
Soran+1 yılSorduklarımı merak etmiştim
+1 yıl3 tane oldu, hayatımın en iyi seks tecrübelerini onlarla yaşadım
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden diğerlerinden ayıran neydi
- +1 yıl
Burada sana seks tecrübelerimi mi anlatayım?
Soran+1 yılAnlatın demedim sizce neden farklıydı dedim
- +1 yıl
Ten uyumumuz vardı
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabınız için
+1 yılOnlar dah vahsi ve rahatlar sevdiklerine karsı ve sadık oluyorlar
119 Yorumla
Soran+1 yılSiz öyle biriyle ciddi düşündünüz mü?
- +1 yıl
Düşünürüm anlaşırsak, evet
Soran+1 yılEvlenmeden cinsellik olmaz derse ne olur peki?
- +1 yıl
Benımde istediğim bu. İlk gevenın büyüsü bozulmamalı
Soran+1 yılAma oraya gelinceye kadar öpüşme bile istemedi mesela kabul eder misiniz
- +1 yıl
O cinsellık degıl ki.. Ten uyumu önenli. Kpnuşmak önemli. Mutlu olacagına emin olmadan ciddi olabılıtmı insan
Soran+1 yılDiyelim ki çok seviyorsunuz ve kız evlenmeden öpüşmem dedi ne yaparsınız
- +1 yıl
Tabı bu söz nişan seviyesinden sonra opmek dokunmak olur bence
Soran+1 yılTutamaz o da kendini diyorsunuz yani hiç yaşadınız mı böyle bir durum
- +1 yıl
İstemedikten sonra zorla olacak sey mı bu. Karsılıklı olmalı. İstemeli iki traf
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSabredersiniz yani evliliğe kadar öyle mi
- +1 yıl
Benı istemeyenı neden opeyım dokunayum kı. saygı duymak lazım
Soran+1 yılNe güzel cinsellik yaşamıyor diye terk eden çok adam var tebrik ederim
- +1 yıl
Zevk duyarjum
- +1 yıl
Konuşabilmek önenli. Zor bırıyım ben..
- +1 yıl
Benımde kırmızı cizgilerim var, dedım ya anlayış sadakat ve saygı önenli.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler yorumlar için
- +1 yıl
Rıca ederim
+1 yılBunun başı açık kapaşıyla alakası yok onlarda aynı yani
128 Yorumla
- +1 yıl
Evet var
Soran+1 yılSınır koydu mu nasıldı tavırları, çekingen miydi olmaz gibi şeyler söyledi mi başta
- +1 yıl
İş yerinden arkadaşımda kendisi sınır koymak sayılır mı bilmem de iş yerinden kimse duymsın dedi tamam dedim gerisi anında geldi
Soran+1 yılYani bekarete dokunmangibi bir şey söyledi mi
- +1 yıl
Hayır hiç bişey söylemedi zaten akıllı bir partnerin varsa sana zarar vermeden de rahatlar ve rahatlatır
Soran+1 yılGiyim tarzı olarak nasıldı nasıl bir çalışma ortamınız vardı
- +1 yıl
Giyim tarzı bildiğin çarşıda gördüğün kapalı bir insan kendisi
Soran+1 yılÖyle makyajlı dar giyinen biri değil yani hiç umar mıydınız ondan böyle bir şey
- +1 yıl
Yok makyaj hiç yoktu dar giyim görmedim normal bir bayan yaşanmışlıklardan önce gayet güzel arkadaşça sohbetimiz çok oldu kendisiyle öyle bişey aklıma gelmezdi fakat oldu
Soran+1 yılSiz mi teklif etmiştiniz yoksa anlık bir şey miydi
- +1 yıl
Normal bir arkadaşa bu şekilde bir teklif olamaz tabiki anlık gelişen yaşaması hoş birşeydi 😊
Soran+1 yılÇok soru sordum kusura bakkmayın son bir tane daha sormam lazım ama, evlilik düşünür müydünüz öyle biriyle?
- +1 yıl
Önemli değil burada sorulur cvplanır yani yaşadığım kişi için diyeyim ben bunu benden önce başkası ile bişeyler yaşamadığını bildiğim için evet düşünürdüm
Soran+1 yılSonrasında ne oldu peki, kafa uyumu mu yoktu ve ilk olduğunuzu nereden biliyorsunuz
- +1 yıl
Benden bişeyini saklamazdı kendisi herşeyini anlatırdı sıkı arkadaştık sonrasında bişey olmadı çünkü sevgi yoktu bian içinde gelişti yaşandi bitti
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim, hayat görüşü olarak nasıl birisiniz
- +1 yıl
Rica ederim ne demek hayat görüşü derken biraz daha açar mısın konuyu?
Soran+1 yılYani din kavramı önemli midir yoksa önemsiz midir hayatınızda aldığınız kararlarda
- +1 yıl
Din konusunda bişey diyemem herkes kendi yaptığını çeker neticede fakat bakış açısı olarak hayatta geniş düşünmek karşımdaki kişiyide kendim gibi anlamak isterim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tekrar, iyi geceler
- +1 yıl
Rica ederim varsa sormak istediklerin sorabilirsin çekinmeden
Soran+1 yılÇok sağ olun yeterince bunalttım zaten sizi
- +1 yıl
Bunalsam sor demem ne sormak istersen sor sohbet ediyoruz bunlar gayet normal şeyler
Soran+1 yılEvet haklısınız
- +1 yıl
Sora bilirsin dilediğin gibi o zaman
Soran+1 yılBu kadardı sorularım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Hakkıyla kapanan kişi sayısı çok az olduğu için, geri kalanlar aksesuar olarak görüyor bu devirde. Yani yaşayan çok fazla.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, önceden oldu.
Bi süre dizginliyosun, sonra dayanamıyorum. ve bi seviyeye kadar bişeyler yaşanıyo..111 Yorumla
Soran+1 yılO bir seviye bekaret mi
Cevap sahibi+1 yılYok, bekaretten önce sınır var😉
Soran+1 yılNedir o sınır
Cevap sahibi+1 yılSen tesettürlü müsün?
Soran+1 yılNeden sordunuz
Cevap sahibi+1 yılBilmen lazım bu sınırları.
Soran+1 yılBilmiyorum ki nedir merak ettim
Cevap sahibi+1 yılÖyle şeyleri açık açık yazamam. ancak özelden.
Soran+1 yılAcaba beni özele davet için küçük bir bahane olabilir mi bu, bekaretten başka sınırları olacağını sanmam
Cevap sahibi+1 yılTeklif var, ısrar yok..
Hayırlı günler...
Soran+1 yılSize de
Gizli Üye(25-29)+1 yılvardı bazen konuşmamız geçiyordu bir kaç defa da sana dayanamıyorum diyip öpüşmüşlüğümüz var ama kendini hep koruyordu
114 Yorumla
Soran+1 yılDaha tenha yerlerde mi yakınlaşıyordu aslında korumak istiyorsa kendini evlilik gibi istekleri de var mıydı
Cevap sahibi+1 yılevet kimsenin görmeyecegi yerler evilik istiyordu evlenmeden olmaz diyordu zaten
Soran+1 yılAma yine de sadece öpüşme mi geçti, siz düşünmediniz mi evlilik
Cevap sahibi+1 yılaynen öpüşme oldu düşünüyordum ama o kadar ilerlemedik yani ciddileşmedi
Soran+1 yılKafalar uyuşmadı öyle mi
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
Soran+1 yılSevseniz ve evlilikten önce cinsellik hiç istemese yine de kabul eder miydiniz
Cevap sahibi+1 yılEderim takibi her şey cinsellik değil cinsellik hiç konuşmasa süphelenirim çünkü bir birinimizi tanımak için bu konudaki görüşleri önemli benim için
Soran+1 yılCinsellik yaşamayan ama konuşan kadın daha mı iyidir ciddi düşünmeniz için?
Cevap sahibi+1 yılaslında çok konuşmasa da olur ama soru sordugum da cevaplamasını siterim merak ettiklerimi
Soran+1 yılYaşamasa sizin için önemli olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla o is tamamen kafada bitiyor bacim, ortulu ortusuz fark etmez
311 Yorumla
Soran+1 yıl@oski35 evet doğru sadece meraktan sordum kendilerini dziginleyebiliyorlar mı diye
Cevap sahibi+1 yılIstedigi halde yapmayan vardir evet
- +1 yıl
@oski35 diyor ki ne kapalılar var açıklardan daha verici ne açıklar var daga tutumlu
Cevap sahibi+1 yıl@Öylesinebiriiiiiiiii Verici ne demek?
Isteyen yapiyor istemeyen yapmiyor, isteyip yapmayan da var dedim ben.- +1 yıl
Sana değil nasil yani diyen arkada cevap verdim
Cevap sahibi+1 yıl@Öylesinebiriiiiiiiii Fark etmez. Verici cok cirkin bir ifade.
- +1 yıl
Yalan mı?
Cevap sahibi+1 yıl@Öylesinebiriiiiiiiii Ya gece gece git isine, seninle mi ugrasicam
- +1 yıl
Uğraşsana
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdan bir kapalıyla yazışıyoruz merak ettiklerimizi soruyoruz.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok aslında gerçekte sevgili olan var mı onu merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYok onu bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Swn peki kapalı mısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim vardı. Dizginlerim kendimi ne olacak yani. Neden ki
15 Yorumla
Soran+1 yılAranızda bir şeyler geçti mi cinsel anlamda
Cevap sahibi+1 yılburda konuşmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılsenin sevgilin mi var
Soran+1 yılYok da gizlisiniz zaten sorsam ne olur ki
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım. Özelden sorsan daha iyi.
Herkes öyle değil. Çok arkadaşım oldu ve hala da varlar. Allah korkusu önemli.
44 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunlukla baskıyla örtünenler mi yapıyorlar sizce
- +1 yıl
Zannetmiyorum ama her şey olabilir tabii. Hormonlar diyelim, kanma isteği ve kandırılma bike olabilir.
- +1 yıl
😴😴😴
+1 yılBu devrin bu soruyu sorabilmiş duruma gelmesi ne üzücü
20 YorumlaValla o kişiden kişiye değişir bunun açığı kapalisi yok kapalı olupta isteği çok olanida gördüm açık olupta isteği olmayanida bu kişinin isteğine bağlı birsey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim taksi durak sahibi o gün araba yatmasın diye kendi çikdi kadin başörtülü ve elinde bir çocugu ile eşime param yok ama başka türlü ödüyebilirim demiş bence anlıycan baş örtülüler cok fena ve iğrençler
116 Yorumla
Soran+1 yılHepsi öyle değildir ama genellemeyelim
Cevap sahibi+1 yılBence öyle çoğu cünkü eşimde kayınbiladerim de hep bu tür insanlardan şikayetçi kusura bakmada taksiye param yoksa binmem varsa binerim bunu bilip binip teklif ediyorlar ve tek olayda degil
Soran+1 yılOrada haklısınız fakat namusuyla yaşayan çok insan var o şekilde
Cevap sahibi+1 yılOda var tabi ama gercekden o kesimde 30% yani esra erolda da görüyoruz hep türbanlı
Soran+1 yılHayır yani diğer kesimlerde de var sırf onları görüyorsunız diye hep öyle olmak zorunda değil ki kaldı ki İslama ne kadar uygun yaşadıkları tartışılır öyle insanların
Cevap sahibi+1 yıl@AliCan041 çok varmiş öyle
Cevap sahibi+1 yıl@ulaş3478 soru bu degilki eşimle istedimi konuşurum size ne yani
Cevap sahibi+1 yıl@ulaş3478 bir saniye ben kayinbiladerim ile böyle şeyler konuşmam eşimden duyarim başlarina gelen biseyi hepsi demedim 30% normal dedim hemde benim cevablarimdan sizene iyimisiniz ben konu arzuya getirmedim tek çekinmediklerini bahsetmek istedim başdan hepsini okuyun sonra yorum yapın
Cevap sahibi+1 yıl@ulaş3478 beyefendi daha sizden yorum istemiyorum ben ne demek istedimi biliyorum ve elimden geldikçe doğru anlatmaya çalişdim bana bidaha yorum yspmazsanı sevinirim iyi günler
Cinsellik örtü ile kistlanacak çok zor bir dürtudur. Insanin içinde varsa hersey yasanir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar daha bin kat daha istekli oluyor bence. Yanıyolar doğrudan
17 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBi arkadaşım vardı kapalı. Bayadır da görüşmüyoduk bigün mesaj attı naber vs. Belli etti istekli olduğunu. Buluşalım mı vs. Ama ben komple soyunmayacağım göğüslerimi açarım sana çok oral yapasım var vs. Yanıyodu bildiğin
Soran+1 yılMesajdan illa anlaşılır ben diyorum ki dışarıda bir koz gördünüz mesela anlar mısınız istekli olup olmadığını
Cevap sahibi+1 yılDiyalog kurarsan anlarsın illaki. İstekli olmayan kapalı kız nadirdir. Biraz evde baskıcı oluyor aileleri. İster istemez yanıyorlar. Çekici de oluyor çoğu
Soran+1 yılHiç ciddi düşündünüz mü öyle biriyle
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı anlaşmaya çekime bakar. O da hoş buluyosa olmaz diye bişey yok. Kapalı biriyle anlaşamadım şimdiye kadar ama kapalı olmasıyla alakalı değil. Yoksa ilişki isterdim yalan yok
+1 yılBen dizginliyorum ben bir atım deh dıgıdık yapmadı kimse
45 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 yaww sabah sabah ne guldum demek deh digidik yapmadi kimse
- +1 yıl
😂😂😂 güldürdün beniii
- +1 yıl
Psikolojim bozuldu bu sitede
- +1 yıl
sadece senin degil cogu kisi senin gibi ama cok fena guldum yorumuna 😂😂 dehh digidik dehhh
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu başörtüye bağlama benim vardı vajinal ilişki hariç aklına ne gelirse yaşadık
138 Yorumla
Soran+1 yılBekarete dokunma dedi yani
Cevap sahibi+1 yılDokun dedi aslında sonra vazgeçti falan zaten yatakta öyle oluyordu ki yaptıkları anal ilişki falan aklına gelmezdi zaten
Soran+1 yılNasıl biriydi normalde siz anlamış mıydınız o kadar istekli olduğunu
Cevap sahibi+1 yılAnladım tabi çok uzun süredir birlikteydik onu çevresinden ailesinden iyi tanıyordum çünkü gizli saklı yoktu aramızda
Soran+1 yılÖnce arkadaştınız sonra bu olay gelişti öyle mi, seviyor muydunuz onu
Cevap sahibi+1 yılYoo ilk tanıştık sevgili olduk 7 sene birlikteydik
Soran+1 yılCiddi ilişki miydi yoksa takılmak için mi
Cevap sahibi+1 yılTakılmalik olsa 7 sene ne işim vardı onunla ciddi ilişkiydi tabi
Soran+1 yılSonra neden düşünmediniz evlilik?
Cevap sahibi+1 yılAnlaşamadık ayrıldık olmadı bir yerde anlaşamadık
Cevap sahibi+1 yılSen yaptınmi daha önce peki? İstersen yaz oradan sorabilirsin ya da ben sorabilirim
Soran+1 yılHayır yaşamadım o anlamda bir şey
Cevap sahibi+1 yılHiç istemiyormusun ki yaşamadan durabildin
Soran+1 yılİstememekle alakası yok sadece kendimi evlendiğim insana saklamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılD. m gelme şansın var mı peki
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSoru soruyoruz ya o yüzden daha sonra sikebilirsin de sorun olmaz
Soran+1 yılBenim soracağım başka soru yok ama
Cevap sahibi+1 yılBenim olabilir ama
Soran+1 yılTamam sorun buradan
Cevap sahibi+1 yılCeza falan almak istemem. Silebilirsin daha sonradan sorun olmaz benim icin
Soran+1 yılYok buradan sorabilirsiniz özelden konuşamam
Cevap sahibi+1 yılNeden konuşmuyorsun
Soran+1 yılÇok soru sordum yüzük olmaz özelden konuşmaya
Soran+1 yıl*yüzüm
Cevap sahibi+1 yılYa saçmalama benim için problem değil gerçekten
Soran+1 yılYok olsun şimdi benimle ilgili bir şeyler de merak edeceksin muhtemelen, sağ ol yine de
Cevap sahibi+1 yılYa hadi ama silersin diyorum sonradan
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBu yaptığın olmadı ki ama
Soran+1 yılNedenmiş
Cevap sahibi+1 yılSordun sordun sonra salıyorsun
Soran+1 yılBen konuşuruz diye garanti vermedim ki sordum cevapladın
Cevap sahibi+1 yılBende sormak istiyorum ama sonrada silersin diyorum
Soran+1 yılYok olmaz soracaksan buradan sor
Cevap sahibi+1 yılBen gizliden sormak istiyorum
Soran+1 yılBuradan sor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun kapalı ya da açık olmak ile ilgisi yok sadece kendi bedenini daha iyi tanıyan kızlar daha istekli oluyor. Evet var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce cinsellik yaşadığım başörtülü sevgililerim olmuştu.
17 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi yaşadınız mı
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi yaşadığımda oldu yüzeysel yaşadığımda oldu. Tıpkı açık insanlarla yaşadığım gibi :)
Soran+1 yılBaşörtülü olanlar genelde dar giyinip makyaj yapanlar mıydı
Cevap sahibi+1 yılHayır öyleydi diyemem ama öyle olanda vardı. Sen açık mısın yoksa kapalı mı?
Soran+1 yılNasıl gelişti olay kabaca
Cevap sahibi+1 yılÇok ani gelişende oldu planlı olanda :) açık hanımefendilerden bi farkları yok benim gözümde :) ötekileştirmeye karşıyım 2 tarafıda
Soran+1 yılÇok haklısınız teşekkürler yorumunuz için
+1 yılBaşörtüsünü vucut görünmesin ama içten içe cilve yapayım diye de takan bacım çok.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili sevgilidir bir aradyken hiç bir örtü kalmadığı için kimse başörtüsü beni korur zannetmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanlı fuckbuddy partner im. bile var asla dizginlemez yasarlar hatta belkide sende bile fenalardır
111 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ne açıdan etkilendiniz
Cevap sahibi+1 yılTutkusu özgüveni
Soran+1 yılFiziği tahmin ettiğiniz gibi miydi
Cevap sahibi+1 yılDaha iyiydi
Soran+1 yılDaha iyiydi derken ne umdunuz ve karşınıza ne çıktı
Cevap sahibi+1 yılTürbanlı sonuçta ve beklenti düşük tuttum baya iyi cıktı
Soran+1 yılTürbanlı olunca neden kötü olsun ki o da bir kadın neticede bakar vücuduna
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşalım istersen
Soran+1 yılBuradan konuşalım bir şey söylemek istiyorsanız
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki yasayan yasıyor. acıkların da yasamayanı var
10 YorumlaAslında oldu bir ara kendini cok kasıyordu ama bir süre sonra anladımki onun isteği benimkinden daha coktu ve jiç kimsede yaşamadığım cinsellik tevrübesini onunla yaşadım.
00 YorumlaBenim çok başortlülü ilişkiye girdiğim insanlar oldu. Çoğunlukla ormanlık alanda ve arabanın içinde 🥳
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer baş örtüsü takan dindar olmadığı için yapan var yapmayan var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk ifşa sitelerinde türbanlı p*rnosu türbansızdan daha fazla
34 Yorumla- +1 yıl
Nediyon senn
Cevap sahibi+1 yılDediğim çok açık
- +1 yıl
var mı sürekli izlediğim site
+1 yılSeks konusunda harikalar valla
116 Yorumla
Soran+1 yılGençler miydi, sınır koyuyorlar mıydı
- +1 yıl
Geç olanda oldu olgun olanda oldu sınır yoktu vajina yalamayı çok sevdigimi belirttim ve yaptım
Soran+1 yılYani bekaret bozulmasın diye vajinal ilişki istemez bazıları onlar öyle miydi
- +1 yıl
Öyleydi gençlerde öyleydi olgun olanlar zaten bekaretini çoktan kaybetmişti ilişkide zaten en çok sevdigim şeydir vajina emmek yalamak
Soran+1 yılNasıl tanışıyordunuz peki
- +1 yıl
İş yerinden tanışıyordum
Soran+1 yılSiz mi söylüyorsunuz hoşlandığınızı
- +1 yıl
Yani laf lafı açıyor onlarla ilişkiye girdigimden beri tek tercihim kapalı ve balık etli oldu
Soran+1 yılNasıl oldu yani siz iltifat mı ettiniz ne yaptınız
- +1 yıl
Bunları anlatırım tabi ama burdan anlatmasam olurmu grup da oldu zaten
Soran+1 yılYok nasıl başladı onu merak ettim gerisi belli zaten
- +1 yıl
İşte bende diyorumki burdan anlatmasam olurmu
Soran+1 yılTamam istemiyorsanız anlatmayın
- +1 yıl
Nerden anlatıcagımı biliyorsun eyer istersen
Soran+1 yılYok sağ olun
- +1 yıl
Sende sagol
İçlerinden geldiği gibi neden sordun
14 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldi de
Soran+1 yılYok sadece tecrübeniz var mı konuda onu sormak istedim
+1 yılKimisi dizgin liyor kimisi zevkine bakıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz hiç karşılaştınız mı öyle biriyle?
- +1 yıl
Evet karşılaşdım onları yargılamıyorum da
Ilk bulusmada eve davet etti
19 Yorumla
Soran+1 yılYaşı size yakın mıydı
Soran+1 yılHer şeye izin verdi mi yoksa belli yerlerde sınır koydu mu
Soran+1 yılBakire de değildi yani öyle mi
Soran+1 yılHer şeyi yapmadı öyleyse
+1 yılBenim sevgilim kapalıydı pek dizginleyenemişti
17 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik istemiyorum gibi mi dedi, sonra mı yaşandı bir şeyler
- +1 yıl
Detaylı anlatırım özelden neler olduğunu nasıl geliştiğini
Soran+1 yılÇekindi mi hiç
- +1 yıl
Evet hep çekindi
Soran+1 yılAma yine de olmuş
- +1 yıl
Oldu tabi
Soran+1 yılBekarete dokunma gibi şeyler söyledi mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklarda kurban olsun o başörtülüler içlerinden canavar çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu anda kaçamak yaptığım kadın da baş örtülü
15 Yorumla
Soran+1 yılAranız nasıl
Cevap sahibi+1 yılGayet iyi
Soran+1 yılKaçamak derken ciddi ilişki değil yani
Cevap sahibi+1 yılHayır zevk amaçlı
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılDibine kadar yaşayan da var dizginleyen de
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz denk geldiniz mi hiç
Cevap sahibi+1 yılBen sevmiyorum öyle içi dışı bir olmayanlari o yüzden hiç kapalı biriyle sevgili olmadım bir flörtüm oldu o da çok masum temiz bir kızdı kıyamadım sevgili olmaya çünkü onu da yoldan çıkartırdim kesin sevişirdik
Soran+1 yılNereden anladınız ki öyle biri olduğunu
Bi zamanlar vardı çok fena yaşıyorduk çook
12 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi yapıyor muydu yani
Böyle bir soru sorduğuna göre öğrenmek istediğin veya merak ettiğin bir şeyler var. Sen kapalımısın peki?
00 YorumlaDiğerlerinden farkı yok. Sadece algı bu
10 YorumlaBenim tanıdığım başörtülüler benden daha fenalar
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence islerinden geldiyi gibilerdir
10 Yorumla
+1 yıltürbanlı kızlar benim için hep lgi çekici oldular hiç sevgilim olmadı olmasını isterdim
00 Yorumla
+1 yılDaha ateşli oluyorlar bence , bastırılmış duyguları yaşıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardı bende bi tane. Ama arkadan yaptırmıyodu ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun dışında her şeyi yaptı yani
Cevap sahibi+1 yılEvet yani yaptı. Baya cevherli oluyorlar ya. Sen kapalı misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçık kapalı ne fark ediyo dizginlemek derken bunun açık kapalıyla hiçilgisi yok
30 Yorumla
+1 yılBenim vardı, anal yapıyorduk
18 Yorumla
Soran+1 yılSınır koydu vajinal istemiyordu yani
- +1 yıl
Kızlık zarının bozulmasını istemiyordu, onun dışında aklına gelen her şeyi yapıyorduk
Soran+1 yılDışarıdan bakıldığında nasıldı tipi dar giyinen makyajlı olanlardan mı
- +1 yıl
Yok makkaj ve dar giyim yoktu
Soran+1 yılCiddi miydiiniz peki
- +1 yıl
Ben değildim, o da bunu biliyordu
- +1 yıl
Rica ederim
Basortusuyle alakasi yok bence
112 Yorumla
Soran+1 yılYakınlaşmayı kabul ediyorlar mı ya da sınır koyuyorlar mı
Soran+1 yılYanaşmaması sizi soğuttu mu
Soran+1 yılBazı erkekler cinsellik istemiyor diye kadınları terk edebiliyor ondan sordum
Soran+1 yılEvet öyle tercihe bağlı yani teşekkür ederim tekrar
Gizli Üye(36-45)+1 yılönceden olmuştu 2 tane hayırdır
113 Yorumla
Soran+1 yılNasıllardı tavır olarak size karşı
Cevap sahibi+1 yılher anlamda iyiydi
Soran+1 yılNasıl yani mesela olmaz yapmam gibi şeyler söylemiş miydi
Cevap sahibi+1 yılbazı sınırlar vardı bazıları zamanla aşıldı
Soran+1 yılİtiraz etmedi yani hiç
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak ya da öğrenmek istediğin bişi var yazabilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılsorun neydi?
Soran+1 yılAz önce sorduğum soruya cevap aradım aslında, hiç itiraz etmedi mi?
Cevap sahibi+1 yılulaş dedim ama korkuyosun sanırım takip filan atmaya
Soran+1 yılKorkmuyorum sadece özelden konulmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılkimse kimseyi yemez ya korkma:)
Soran+1 yılKorkmuyorum
Cevap sahibi+1 yılbelli baksana bi yazamadın :)
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyaşayan yaşıyordur illa ki.
10 Yorumla Her türbanlı aynı değildir
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri