soru başlıktadır:)..
kalça
göğüs
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalça ne çok büyük ne minicik daracık olmalı, kalça asla bel ile aynı hizaya gelecek kadar dar olmamalı belden sonra hat düz inmemeli en sevmediğim şekil o. Göğüs erkekler için olmaz olmaz değildir küçük olsa da olur. Kız güzelse göğüs kafaya takılmaz ama kalça görünümü önemli.
Ben kalçaya önem veriyorum. Yani sırf kalçası güzel diye hayran olduğum kızlar oldu. Tıp yok ama kalça kurtarıyor işi. Kalçasından tahrik olup hoşlandıklarım oldu... Göğüs de önemlidir tabi ama kalça olmazsa. olmaz ve çok zevk verir sexee iyi ses çıkarır güzel domaltilir ve saplatmasi güzel... Memelerde gogusume deydiğinde zevk alıyorum, memelerin arasında uyumak istiyorum
Kadın bütün sevilir
Karaktere
Cevap
20Cevap
Hamburgerde ketçap mı önemlidir mayonez mi ,
Salatada tuz mu önemlidir limon mu.
Cacikta yoğurt mu onrmlidir salatalık mı.. vs gibi sacma bir soru.
Ikisi dr onemlidir yahu ikisi ayrılmaz bir bütün.
emily willis kalçası olan kızlara aşığım yani aynı emily willis gibi bir vücudu olan kızlar efsane şekilde cinsellik yaşar, ve bu da partnerini zevkten huzura kavuşturur :D hayali bir zevk veriyor, yaşaması hayalim...
ikisinin hazıı baskadır aslında kadın vücudu cennettir
Görsel olarak kalça ne kadar ön planda olsada sevişirken kalçaya bi buse bile atılmaz nedense bence göğüsün işlevi ve görseli daha önemli
Seçenekler de akıl seçeneği niçün yok?
ikisi de şıkkı yok mu ☺️
aslında ikisininde orantılı olması bence daha iyi
Genelde kalça diyolar
Bende memiktolar bir adım daha önde
kalça tabiki daha önemli bence.
Ben kalçaya daha çok önem veririm
İkisi de ve lütfen küçük olsunlar :)
Ikisi birden 😅
malzeme önemli tabii
kalça tabi :D <3
Kalça...