Bu aldatma sayılır mi?

Ev arkadasimin boşalmasına yardim ediyorum ama içimde kötü bir his var yanlış bir şey yapmasak da acaba sevdigimiz insanı aldatmış sayılır miyiz diye düşünüyorum. Olay şu ki; ev arkadaşımın bir ilişkisi var ve sevgilisi başka şehirde , onu cok sevdigini biliyorum. Aralarındaki aşka sahit oldum ki kızla arkadaş sayılırım ben de.
Fakat ev arkadaşımla yıllardır çok yakın arkadasizdir. Yani birbirimize her seyi anlatabiliriz, cinsellik dahil. Buna ragmen yanlis bir sey asla olmazdi aramizda. ama bir suredir bu durum degisti. Cinsellik konusunda bana ihtiyaci oldugu konusunda bir sohbet geçmişti aramızda. Ondan beri boşalmak istediğinde penisini kıyafetlerimin üstünden vajinama ya da kalcama surtüyor biraz öyle surtununce bosalmak için lavaboya gidiyor. Hepsi bu kadar yani asla ilerisinde bir şey yaşamıyoruz. Sadece ihtiyaç gibi arkadasca bir şey. Bunu daha once birine soyledigimde ileriye gider falan dedi ama ben eminim asla gitmez cunku bunu sevgilisine yapmaz eminim. Ki sevgilisi benim de arkadasim ve ben de yapamam bu sadece cinsellik icin bir yardim gibi kendi aramizda. Ama yine de sormak istiyorum. Sizce bu aldatma sayılır mi? Kesinlikle ötesinde bir şey yok ama buna göre cevap almak istiyorum
Bu aldatma sayılır mi?