Objektif yorum almak istiyorum arkadaşlar. Vajina iç dudaklarım dışarda duruyor yani çizgi şeklinde kapalı değil. Bu durum erkekler için çok sorun oluyor mu? Cinsel ilişkilerim oldu aslında bunu sorun yapan kimseyi görmedim ama kafamı kurcalıyor bazen. Operasyon geçirmeli miyim, yoksa kafamda büyütüp boşuna ameliyat masasına yatmamalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer kadının vajinası kendine özeldir,, parmak izi gibi,, iç dudakların dışarı çıkacak kadar büyük olması sekste avantajdır aslında, evet kabul ediyorum görüntü olarak düz vajina kadar şık görünmeyebilir, ama seks sırasında penisi o kadar iyi kavrıyor ve sarıyor ki, kimse görüntüsüne takılmıyor,, önemli olan verdiği hazdir,
117 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki erkeği doyuramayacağımı asla düşünmüyorum o konuda sorun yok. Aslında yorumlara bakınca çoğu erkeğin takılmadığını da gördüm açıkçası şaşırdım. Galiba biz abartıyoruz..
- +1 yıl
Erkeklerde kendi penisleri konusunda hassastır genelde,, büyük olmadığını düşünürler,, ancak kadınlar için illa 20 cm gerekmez,, ancak vajinanın görüntüsü oral sekste farkedebilir, ancak dudakların disarda ve büyük olması yine söylüyorum senin için avantaj penetrasyon sırasında
Soran+1 yılBen şahsen takılmam. İnce ya da küçük olması sorun değil, bana nasıl dokunacağını bilememesi sorun. Öpüşmeyi bile beceremeyen insanlar var. Bırak oralı falan..
- +1 yıl
Bu konuda sana katılıyorum tabiki, öpüşmeyi dokunmayı bilmeyen erkeğin penisi 20 cm olsa noolur, kadının vajinası bal deposu olsa noolur☺️
Soran+1 yılBenim o konuda problemim yok. Hatta bence benimle olan erkek şanslı sayılabilir çünkü iyiyim bu konuda. 😊
- +1 yıl
Ne güzel,, hem bilgi hem vajinal yapı haz vermeye uygun sende☺️
Soran+1 yılTeşekkür ederim❤️
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim kısa sohbetin için, gayet keyf aldim☺️
- +1 yıl
Devam etmek isterdim bakın☺️
Soran+1 yılEdebiliriz ama buradan 😊
- +1 yıl
Çok hassas şeyleri yazamiyoruz tabu burdan ama nasıl istersen☺️
Soran+1 yıl:)))) Özel sıkıntı sanki
- +1 yıl
Neden sıkıntı olsun ki! Dilediğiniz zaman sonlandirabilirsiniz yine☺️
Soran+1 yılProfil fotoğrafım var ifşa olmak istemiyorum. 😊 belki başka bir zaman başka şekilde yazarım :))
- +1 yıl
Nasıl istersen, seni zorlamak istemem, ama seninle konuşmak gerçekten keyf verici ve hoşuma gitmişti,, ne yaptığını bilen birisin, özgüvenine hayran kaldım
Soran+1 yılTeşekkür ederim seninle de öyle. 😊 ama ifşa da olmıyım..
- +1 yıl
Aşk olsun, bunu ifşa olarak görmen üzdü açıkçası,, profil resmini kapatabilirsin, ve konuştuklarımizin aramızda kalacağı konusunda emin olabilirsin,, bence böyle birakmayalim sohbeti
En İyi Cevaplar
+1 yılBence vajina estetiği olmamalısın.
Çünkü bu Belki de yaşadığın cinsel ilişkilerde Daha sonrasında acı duymana neden olabilir oraya dikiş falan atacaklar. Sence Buna değer mi idrar vs yaparken rahatsizliklar yasayacaksin dikislrrin patlamsi vs..
Ayrıca Bir insan bir insanı seviyorsa oturup da senin şeyin öyle Benim şeyim böyle tarz şeyleri düşünmez kimse seni Orana bakarak seçmiyor sen de oradan ibaret değilsin O yüzden orası düşüneceğini en son şey olsun bir sağlık problemi yoksa11 Yorumla
Soran+1 yılPozitif yorumun için teşekkürler gülüm❤️
Kendini o şekilde mutlu hissedeceksen estetik yaptır tabiki
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben senin vajinan gibi olanları daha çok seviyorum yumuşacık oluryor oral yaparken daha çok zevk veriyor başımı koyup saatlerce yalarım senin ki gibi olan vajinayı 😊😊12 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu senin gibi düşündüğünü belirtmiş demek ki çokta kafaya takmaya gerek yok. 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılV şeklinde duruyor dimi sarkmış yani. Cinsel ilişki açısından bir sıkıntı yok hatta o parçalar penisi daha çok sarıyor ama görüntü olarak kötü tabi bu bıçak altına yat demek değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen v şeklinde iç dudaklar dışarda. Sarkmış gibi değil de iç dudaklar görünüyor yani.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
57Cevap
+1 yıl- Seni fiziksel olarak rahatsız ediyorsa.
- Çirkin olduğunu düşünüyorsan, özgüvenini düşürüyorsa.
Estetik yaptırabilirsin. Ancak başkası istedi diye yaptırmaya değmez.
50 YorumlaVajinanın marulumsu görünüşü erkekler tarafından estetik bulunmuyabiliyor. Neyse ki günümüzde vajina estetiği oldukça yaygın, vajina estetiği ile çirkin görüntüden kurtulmak mümkün. Kendini daha iyi hissetmen için estetik düşünebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılBence gerek yok yinede sen bilirsin rahatsız oluyorsan yaptır ama çok sert ve sürekli seks yapıyorsan yine zamanla aynı durum olacaktır diye tahmin ediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip çocuk doğurduktan sonra yaptırmak daha doğru. Cinsel hayatım var ama çok aktif değil şu an için.
+1 yılErkekler için sorun değil ama estedik ile eğer dudakları ufaltirsan senin için daha iyi olur orgasm olmayi engelliyorlar çünkü onlar
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine oralda daha fazla uyarılıyorum. Yani orgazmda sorun yok.
- +1 yıl
Oralde değil birleşmede vajina dudakların klitorisine engel olur
- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların işi gücü olmayınca vücutlarında kusur arar odular
12 Yorumla
Soran+1 yılBirçok kadının ortak derdi olabilir bu durum ama. Yani kötü mü değil mi emin olamıyorum.
- +1 yıl
Hiç bir şeyin doğasından şaşmayacaksın seni beğenen böyle beyensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılşahsen benim açımdan bir sorun olmaz, mühim olan içine girince hissettiklerimdir. ayrıca içinde git gel yaparken dudaklarının penise sürtünmesi daha fazla zevk verir, ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler pozitif düşünceniz için. 💐
Cevap sahibi+1 yıl;)
Cinsellik konusunda 820 cevap paylaştı. yok ya büyük olması erkek sana oral yaparken çok hoşuna gidecektir
12 Yorumla
Soran+1 yılİç dudaklar dışardan bakılınca görünüyor şekil olarak.
Yoo çok hoş bence oral da ağız doldurur ve sekste partneri ni her şeyiyle kabul etmelisin. Bu şekil seks partnerle rim oldu gayet te güzel di bence 😉
123 Yorumla
Soran+1 yılAvantajları neler? Dezavantajları neler? Şekil olarak itici ve çirkin gelmiyor mu :)
Soran+1 yılHerkes sizin gibi düşünmüyor. Erkekler p*rno izleyip gerçek hayatta da o şekilde bir performans ve vücut bekliyorlar. 😊
Soran+1 yılPerformans olarak okey de vücut olarak kimse mükemmel değil bence..
Soran+1 yılSence ameliyat fikrini tamamen kafamdan atmalı mıyım o zaman ve rahat davranmalıyım değil mi 😊
Soran+1 yılBelli değil tam anlayamadım🙄
Soran+1 yılHa baktım aynen benziyor. Benim kafama taktığım şeye bak. Kadın dünyaca ünlü sanatçı onun vajinası da benimki gibi ama kadın gayet kendine güveniyor olacak ki transparan bikini giymiş. Yalnız değilim demek ki. 😅
Soran+1 yılYa zaten beğenmiyosa gitsin şişme bebek alsın bence de cidden değmez yani estetiğe falan. Ha eğer çok rahatsızlık duyarsam evlenirsem belki doğumdan sonra yaptırırım estetiği en mantıklısı o hem daraltma hem dudaklara belki bir iki dokunuş. Ha eğer dokulara zarar verirse asla yaptırmam. Daha 30 yaşındayım ve 20 sene daha en az seks hayatımda olur diye düşünüyorum..
Soran+1 yılMenapozdan sonra seks yalan kadınlarda 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse için kendi doğal dış görünüşünü değiştirmeye değeceğini sanmıyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında ama ben kendimle de barışık olamıyorum bu sebeple. 🥺
+1 yılErkekleri düşünüyorsun vajina olsun yeterli dert etme
22 Yorumla- +1 yıl
*düşünüyorsan
Soran+1 yılErkekler için değil aslında ben kendim rahat edeyim diye ama yorumlara bakınca da gereksiz olduğunu gördüm. 🙄
+1 yılAmma çok düşkünsünüz kadın milleti olarak biryerinizi yaptırmaya bırak orjinal kalsın çirkin olsa iyi yalamıyorlar diyemi yaptırcan 😁
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo yalamayan olmadı bugüne kadar :) sorun yok aslında sadece ben takıntılıyım.
- +1 yıl
Ee nesine takıyon bırak orjinal kalsın işte aslında birazcıkta görüp karar vermek lazım 😁
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBak keyfine takma kafana önemli olan doğallığı zevk alıp zevk verebiliyorsan gerisini boş ver hayatını yaşa takılma kimse sorun etmez
16 Yorumla- +1 yıl
Seni sen olduğun için sevsin birlikte olsun vajinan için değil senin gibi partnerim oldu sorun olmadı
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ben de şahsen penisi küçük ya da yamuk ddiye birinden soğumazdım. Hissettiğim şeyler önemli açıkçası..
- +1 yıl
Yani ten ve zevkleriniz uyuyorsa gerisi hava civa
- +1 yıl
Temiz olduktan sonra hoş olur seninle olanlar şanslı
Soran+1 yılTemizim o konuda sorun yok. Teşekkür ederim💜
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi olduktan sonra bunlar önemsiz, vajinan darsa zaten bir sorunda olmaz 😊
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl30
Cevap sahibi+1 yılBoy ve kilo kaç, yanlış anlamada dar mı
+1 yılGörselliğin zevk dürtülerini etkilediği erkeklerde bu sorundur.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bir kadın olarak ince ya da küçük penisli diye bir erkekten soğumam şahsen erkekler çok şekilci. p*rno izleyip, kadınların vajinalarını da o şekilde bekliyorlar.. Gerçek öyle değil malesef. Ya da görüntüde çizgi gibi, kapalı ama çok keskin bir kokusu var oral bile yapamıyorsun yine de tercih sebebi midir
- +1 yıl
Evet değişir bu tercihe göre, sana güzel gelen ona çok itici gelebilir.
+1 yılBence bunu sorun etmemelisin. Bu senin yaradılışın ve kimse için değişmenin anlamı yok. Aynı zamanda bir çok kadın öyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim💐
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen çizgi olanları sevmiyorum dışarı doğru çıkmış olanlar daha çok tahrik edici bence
14 Yorumla
Soran+1 yılEnteresan :)
- +1 yıl
Beğeni kişiden kişiye değişir , bana göre tahrik edici olan dudakları dışarı çıkanlar ☺️
Soran+1 yılSevindim buna🌺
- +1 yıl
😉
Problem etme oral yaparken daha güzel oluyor çok sıkı olanlar hoş olmuyor
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında sorun yapana rastlamadım. 2 kişi ile cinsel ilişkim oldu, tabi uzun ilişkilerdi sevgi üzerine kurulmuş ilişkilerim olduğu için sorun olduğunu duymadım. Ama gerçekte bir sorun var mı, itici görünüyor mu tam emin olamıyorum hatta karanlıkta sevişmeyi tercih ediyorum bu yüzden.
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle düşündüğünüz için. Yani yüz ve fizik olarak açıkçası beğenilen biriyim ama orası canımı sıkıyor ara ara
- +1 yıl
Rica ederim. Eğer çok etiketleneceğini düşünürsen estetik yapılabiliyor. Yaş kaç şu an da mesela 35 sonrası yaptırabilirsin Eğer rahatsız olursan ya da partnerin rahatsız olduğunu söylerse. Ben yine de kimsenin rahatsız olacağını sanmıyorum. Çünkü bazı anlar da düz olanlara göre daha zevkli olur
Soran+1 yıl30 yaşındayım. şu an konuştuğum biri var yani 8 aydır hayatımda ve artık cinsellik yaşama zamanımız geldi çünkü konuşmalar ve hisler o yönde ilerliyor. Ben soramam şekli kötü mü itici mi diye zaten şeklini beğenmiyorum derse de uzaklaşırım sanırım.. Onun penisi küçükse ben sorun etmem çünkü.. Yani bana saçma geliyor esasen altı üstü üreme organı. Aşıksam dert etmem ama erkekler daha farklı bu konuda..
Soran+1 yılBen onun penisini beğenmeyip daha büyük istesem kırıcı olmaz mı sence?
+1 yılNasil oldugunu gormeden birsey soylemek bosa olur kimi vajina da guzel duruyor kiminde berbat
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç takılacağın birşey değil emin olabilirsin. Hatta ters oturduğunda penisi kavradığını görmek daha bile tahrik edici olabiliyor.
Ben severim salkım saçak vajinaları 😋
ElsanJeans modeli favorimdir 😂15 Yorumla
Soran+1 yılBaktım söylediğin kişiye benimki de aynen o şekilde ama benim biraz daha derli toplu sanki.
Cevap sahibi+1 yılO zaman efsane bir vajinaya sahipsin diyebilirim, kıymetini bil 😊
Soran+1 yılGerçekten mi 🙄 Ama çoğu erkek çizgi gibi olanı beğeniyor gibi.
Cevap sahibi+1 yılSen öyle zannediyorsun, ya da iç sesini dinlediğin için yanılıyorsun.
Yüzdeki estetik gibi düşünme. Birazda keyif anında iç dudaklar şişliğinde daha da seksi durur. Keyfini çıkar derim 😉
Soran+1 yılTeşekkür ederim sevindim böyle düşünmenize❤️
öyle olması daha iyi gibi 🤤
yinede görmek lazım 😊10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence çizgi olanın hiç bir çekiçiliği yok. Dudakları dışarıda olan çok daha tahrik edici düşünme bile derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gerçekten ben neden tam tersi gibi düşünüyorum. 🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılabi bunu dert etme vajinanın görüntüsü degil ilişki sırasındaki zevki onemli çok çok kötü bir sarkıntı yoksa kımse sorun etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat ol dolgun dudaklar da güzeldir. Penis birlikteliğinde görüntü olarak da erkeği tahrik eder bunun için ameliyat olmayı düşünme.
10 Yorumla
+1 yılAh yurdumun asekseul kadınları Sanki cinsellik yaşıyorlar da vajinanın şekli dert oldu 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıldır cinsel hayatım var. 2 farklı kişi oldu hayatımda.
- +1 yıl
Mesele 10 yıl yaşamak değil ki ve 10 yıldı hepsi 2 partnermi oldu hayatında 🙂
çizgi gibi olması çok daha güzel daha çok tahrik ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha güzel olabilir doğrudur. Ama elimde olan bir durum değil. 18 yaşımdayken de böyleydi 30um yine böyle.
+1 yılDerecesi hafif ise gerekmez hatta bazen seksi olup daha azdırıcı olabilir bir erkek için. Ama aşırı sarkma şeklinde ise estetik ameliyat öneririm
118 Yorumla
Soran+1 yılYok aşırı değil aslında ben baktığımda çok aşırı rahatsız edici bir görüntü de yok. Mesela ben yamuk ya da küçük penisi olan bir sevgilim olsa asla dert etmezdim.
- +1 yıl
Hiç vajina dudağı sarkık olan sevgilim olmadı ama p*rnolarda hafif sarkmış vajina görünce beni aşırı azdırıyor ve oral yapmayı çok daha iştahlı ve çekici geliyor bana , hafif sarkık olması bana göre avantaj, hiç dert etmem
Soran+1 yılAlexis texas diye bir kadın var p r n o yıldızı. Onunkine benziyor biraz. O aşırı mı sence?
- +1 yıl
Hayır bence hiç aşırı değil o tarz vajina görünce beni azdırıyor ağzım sulanıyor oral yapmak için , sevgilin benim gibi biri olursa çok şanslı olur
- +1 yıl
Niye bu kadar dert ediyorsun ki avantajlı bi durum bence hafif olması seksi
Soran+1 yılUmarım senin gibi düşünür erkek arkadaşım..
- +1 yıl
Hiç erkek arkadaşın olmadı mı? Genelde beğenirler erkekler böyle vajinayı
Soran+1 yılOldu 2 erkek arkadaşım oldu sorun yaşamadım hiç. Ama aslında beğeniyorlarmıydı bilmiyorum.
- +1 yıl
Sana oral yaptılar mı? Yaparken iştahla yaptılar ise beğendiğini gösterir
Soran+1 yılYaptılar ama yapan kişiler biri 7 diğeri 4 senelik ilişkilerimdi. 😊
- +1 yıl
Zaten günü birlik yapman saçma olur , peki oralde sevgilinin ağzına oturup sürtmen hoşuna gider mi onun ağzına oturarak sana oral yapması?
Soran+1 yılGider yaptığım da oldu. Güzel bence oral hertürlü güzel.
- +1 yıl
Oralara seks olmaz zaten ama oralde favorin vardır elbette? Favorin nedir?
Soran+1 yıl69 seviyorum ben.
- +1 yıl
69 da ben deli gibi vajinayı yaladığımda sevgilim kendinden geçtiği için iyi yalıyamıyor benimkisini , ayrı ayrı yapıyorum ben bu yüzden
- +1 yıl
Bekliyordum cvp?
Soran+1 yılBen seviyorum, güzel oluyor bence. Evet etkileyici ama 69 sonrasında içime alınca da daha iyi oluyor daha şehvetli oluyor bana göre
- +1 yıl
Uyumadın burda isen birşey sormak istiyorum
Doğal kalsın boşver her türlü beğeniyorlar zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılSorun yaşamadım bugüne kadar ama ben kafama takıyorum işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim partnerimdede aynı takıntı var. Sorun yok böyle daha iyisiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil yani? Avantajları neler sizce
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla sevk alması. Oral seks güzel olması gibi. Daha çok var
+1 yılyani sorun olmaz sanırımmm :)
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir partneriniz oldu mu hiç?
- +1 yıl
hayır olmadı ama aşırı sorun olması için gerçekten sıkıntılı bir durum olması gerek. çok dertliysen özele gel.
+1 yılöyle olması güzel bence
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle vajinası olan bir partneriniz oldu mu?
- +1 yıl
oldu emmesi güzel oluyor açıkçası oralda
Soran+1 yılGörüntüsü rahatsız edici gelmiyor yani.
- +1 yıl
hayır rahatsız edici değil nasıl görünürse görünsün çekici geliyor bir kadının organı yani tabi nasıl derken temiz falan kastediyorum. bence kendini olduğun gibi sev açıkçası hoşuma gitti merak bile ediyorum seninki nasıl diye :) emsem yalasam falan diye hayal kurdum
Soran+1 yılYani şöyle ki kokusu için çok temiz diyorlar. Vajinanın kendine has kokusu bile yok ben de. Temizlik konusunda koku, tüy vs sorunum yok anlayacağın. Görüntü olarakta kolay kolay reddedilecek biri değilim açıkçası. Ama ben kendi açımdan takıntı yapıyorum biraz..
- +1 yıl
yani temiz derken en önemli faktör koku bence de zaten. ne yazık ki hassas bir bölge ve mantar vs olabiliyor özel ilgi gerekiyor ama güzel kokuyorsa öpmeye yalamaya koklamaya doyamıyorum ben ya :) kıl olarak da az uzun veya şekilli ya da kılsız güzel oluyor. Sen bence mükemmelsiz. Vajinan da sen de :) özgüveninin kırılmasına izin verme cidden konuştukça tuhaf oldum zaten gayet güzel vajinan <3
Soran+1 yılHiç mantar vs problemi yaşamadım. Ya zaten şöyle bir şey var yüz ve fiziki olarak beğenilen biriyim yani kolay kolay kimse vajina iç dudaklarım için benden uzaklaşmaz zaten 2 uzun ilişkim oldu o insanlarda asla bana bunun bir sorun olduğunu yansıtmadılar. Ama ben biraz pinpirinliyim. 😊 teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.🌺
- +1 yıl
Asla bu konuda pinpirikli olma dümdüz vajinadan daha güzel dudaklı vajinalar ve rica ederim 💋
+1 yılGüzeldir bence sorun olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🌼
Emmesi zevkli olmalı takma kafana
14 Yorumla
Soran+1 yılKeyif alıyorum zaten orada sorun yok, karşımdaki insan tiksinir mi onda emin değilim.
Soran+1 yılGörüntü olarak fiziki açıdan ve yüzü güzel bulunan biriyim. Sulanma da sorun yok sevişme konusunda da iyiyim bence ama bu durum biraz özgüven eksikliği yapıyor işte. Daha önce sorun edeni ya da oral yapmak istemeyeni hiç görmedim ama kafam karışık.
- Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılTam nasıl olduğunu biilmem gerekli estetiğe gerek var mı diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılİllaki görmüşsündür bence o tip vajina.
- +1 yıl
çok çeşit var kelebek gibi mi?
Bildiğimi de unuttum.
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılİtici olsa aklında yer edinirdi bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun yapma kendine olumsuz bir durum değil...
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim💐💐
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek gerçek olan bu
Cevap sahibi+1 yılKomusmak istermisin eklermisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zamandan beri bu şekilde. sonradan mı oldu
17 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşımda da böyleydi 30um yine böyle genetik yani.
Cevap sahibi+1 yılFazla ilişkiye girince de iç dudaklar dışarı sarkar. dedim heralde ondan.
Soran+1 yılYok alakası yok onunla öyle olsa p r no yıldızlarının olurdu.
Cevap sahibi+1 yılBekarmısın
Soran+1 yılEvet ama ilişkilerim oldu
Cevap sahibi+1 yılTanışabiliriz
Cevap sahibi+1 yılIyi yazma
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gereksiz böyle dusunmen çünkü oral da harika olur
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler❤️
Cinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. gayet güzel ya takılma
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Gerçekten öyle olduğu için mi? Yoksa kırmamak için mi öyle söylüyorsunuz?
Soran+1 yılTeşekkürler💐
Problem etme oral yaparken daha güzel oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir🌺
Sikinti yok a... andir 😋
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne sorun olacak
12 Yorumla
Soran+1 yılİtici gelmiyor mu?
+1 yılBence sorun yok
12 Yorumla
Soran+1 yılGördünüz mü bu tip bir vajina?
- +1 yıl
Ben tadina bakarım
Şekle takılma önemli olan işlevi 😉
10 YorumlaHer vajinanın bir şekli vardır normal o
11 Yorumla
Soran+1 yılİtici gelmiyor yani iç dudakların dışarda olması?
Takmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli değil mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki de oyle ama cok hosuma gidiyor.
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGoruntu kotu oluyor bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama genetik bir durum. Aşık olduğun kadının öyle ise sorun edermiydin?
- +1 yıl
Bilmiyorum ki hiç duruma göre değişir çok dert edilcek durum değil sonuçta zevk herşey
Soeun yok ya keyfine bak
10 Yorumla
+1 yıljinekologum, bir bakayim istersen?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun soluklu yalayabilirim 😍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama hoş bile olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak nasıl ki
14 Yorumla
Soran+1 yılİç dudakları dışarda vajina çizgi şeklinde değil yani
Cevap sahibi+1 yılÇok mu büyük dudaklar
Soran+1 yılAşırı değil ama ıslandığı zaman daha büyüyor.
Cevap sahibi+1 yılEmmesi harika olur onuiltw
Düz çizgi gibi olan ideal tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde de büyük penis ideal ama küçük olmasını dert etmiyoruz. 😊 bence şekilcilik bu. Genetik durum sonuçta. Diyelim ki düz çizgi gibi ama tahammül edemeyeceğin bir koku var o zaman ne yapacaksın?
Soran+1 yılBenim umrumda olmaz ki büyük, küçük, isterse yamuk olsun. Seviyorsam bakmam onu demek istemiştim. Büyük aramıyorum öyle saçma sapan isteklerim yok cinsellik ve üremek hayatımızın bir parçası. Cinselliği anlamlı kılan vajina ya da penis güzelliği değil, hislerimiz bence..
Fifi
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılben severim
10 Yorumla
+1 yılEstetiğe gerek yok bende doğallık iyidir
10 Yorumla
+1 yılHiç sorun değil bence
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel ama ya bence
10 YorumlaGörmek lazım ama pek sorun olacağını sanmam
10 Yorumlasenin gibileri cok vardir yani cok degisikler
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik mi çok mu kötü yani?
Soran+1 yılTeşekkürler🌺