İlk defa gerdek gecesinde cinsellik yaşayanlar, garip mi oluyor o gün? yani çünkü bütün seks işini yapman mı bekleniyor? hani mesela şey demek normal olur mu, sadece oral yapıp bırakılım bugün. gerdek gecesinde illa bi sonuca ulaşmalı mı ( yani vajinal seks olmalı mı kesin). çünkü daha önceden hiç cinsellik deneyimim yoksa, o zaman o bütün bahsedilen oral, parmaklama, penetrasyon hepsi bi anda çok fazla değil mi? Tam demek istediğimi anlatamadım ama kısaca gerdek gecesi biraz korkutucu gibi görünüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu kadar güzel ve heyecan verici bir geceyi bir kaç cahil korkutucu olarak anlattığı için senin de bunu korkutucu görmen normal. Sen yemek yerken bile ilk kez yiyeceğin bir yemeye kesin acıdır dersen, yedikten sonra hiç sevmedim berbattı dersin tatlı bile olsa. Kendini şartlama, elbette herşeyi yapmak mecburi değil ama daha başlamadan kötüydü demeye alıştırma kendini
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmak istedigini anladım ilk geceyi daha sonraki günlere aşamalı dagıtıp alışarak yavaş yavaş yaşamak istiyorsun aslında böyle olunmalı hep sevişmeyi daha iyi ve güvenle birliktelik yaşarsın ve heycan arzun hep ilerledikce daha ateşli olur ama erkeklerin cogu böyle durumlarda acelecidir bide geneldede alkolde içmişse kendi bile anlamaz sabah ne yaşadıgını tamamen parnerinle sana baglı önceden konuşun kararlaştırınki oda anlayış gösterip şdare edebilsin sabır yani
00 Yorumla
+1 yılBirçok kadının ilk gece korkusu vardır ve bu gayet doğaldır, hele de çevrenizde şehir efsanesi anlatanlar varsa,, partnerin seni yeteri kadar hazırlayıp uygun zamanda penetrasyon sağladığında minimum acı maksimum haz alırsın,, ayrıca, oral, parmaklama penetrasyon,, bunlar sevismenin basamaklaridir, ayrı ayrı degerlendirmek pek doğru olmaz
00 Yorumla
Bu tamamen anlayışlı bir eşe denk gelmene bağlı ama zamanla nişanlamışsan ona korkularını anlatırsın anlayışla bakar ve seni o gece hazırlarsa sıkıntı olmaz korkma belki de o gece sen çok isterik olacaksin ama önceden korkularından bahset veya ufak tefek ön sevişmeler yap onunla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
+1 yılBen sana orijinalini anlatayım, özellikle eskiden olan. Düğün gecesi gerdeğin tek anlamı bekaret bozmak. Sevişmese de olur yani. Bekaret bozulsun kan akılsın. Kanlı çarşaf da herkese gösterilsin, aha bu namuslu diye. Bu yani, mesele sevişmek değil. Böyle de iğrenç gelenekler var napçan
97 Yorumla- +1 yıl
@Maarojna gerçekler
- +1 yıl
@Maarojna Sor çevrende köylü varsa, aşiret filminin hasını anlatsınlar. Ülkenizin eski kültüründen bu kadar bihaber olmayın.
- +1 yıl
@Maarojna Mesele uç tarafı değil, benim kimse de umrumda değil. Bu olay, gayet yüz kızartıcı ve iğrençtir. Hala küçük yerlerde az da olsa var olmaya devam eden rezil gelenek.
O işi bazı yerlerde yapman lazım kızın temiz çıktığını görmek için yapacaksan evlenme ne zaman hazır hisediyon kendini o zaman evlenirsin * bazı yerlerde buna bakmazlar ister 1 yıl sonra yap o işi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle sözleşmeli çalışan gibi olmaz bence o an neyi getiriyorsa o yaşanır akışına bırakmak daha iyi
70 Yorumla
+1 yılBen yapmam muhtemelen o gün uyurum zaten düğün yoruyor birde şey mi yapcam zaten balayı diye bir şey var orda yaparız bol bol m
20 Yorumlakesin tabi garip olur da öncesine bisler ywssdiysa pek sanamam normal de gelebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence korkutuçu degil burda konu tamamen erkeğe bağlı hazirlama gibi vs ama anlamıyan biri ise çanın açır net yani
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ilk geceyi tamamen eşime bıraktım ister yapalım ıstersen yapmayalım hiç önemli değil dedim. O da şunu dedi bugün olsun yoksa daha çok korkar yapamam dedim. Ve nihayetinde 3 saat ön sevişme ile gir dedi ve girdik
10 YorumlaTek kadın için mi erkek için sanki çok basit
Erkek de heyecan dan eroksiyon olamaz bakir ise00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkmazsan kendini rahat edersin. İlla olacak diye bişey yok. Ayrıca aşırı yğiüklenmemekte fayda var. Kaçmıyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbirşeye mecbur değilsin neyi canın ne zaman yapmak isterse o zaman yaparsın korkulacak bişey yok bu kadar kasma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk gün uyusunuz ya o düğün yorgunluğu ile. Yapmak zorunda değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişme ve yavaşça kızlık bozulup bırakılır genelde. Kendini kasma bir sorun olmaz 😊
00 Yorumlaİlk gece sevdigimle sarilir uyurum ertesi gun pompa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılYapanın hünerine ve yeteneğine bağlı. zdsfdxdxfd
00 Yorumla
+1 yılgerdek yaşamayıp bakire ile ilişkiye giren olmazmı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen her şeyi yaparım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz baya korkuyorsunuz sanırım
00 YorumlaÖnemli olan sizin rahatlığınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gece almasan bile altını yalamak istese?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O fantezilerin bir çoğu o gece yaşanmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraz tuhaf olur ikisi de acemi🤩
00 Yorumla Garip değil özel oluyor , ıkınize özel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Elin oğlu acımaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen o geceyi bekliyorum bakalım nolacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçine gırıcek sonra bırakacak tatil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Normal oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk defa gerdek gecesinde cinsellik yaşayanlar, o gece garip mi oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat