Cinsel Yaşam Güzel bir seks sabahı duş sonrası ne içersiniz? Tugce444 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Türk kahvesi yaptım kendime. 😊 Güzel bir seks sabahı duş sonrası ne içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AtletikBirErkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl İlişki yaşamışsın sonra buraya gelip duyurma gereğinde bulunuyorsun çok saçma. Ya trolsün ya da malsın. İnsan iliişkiye girdirse gider erkeğinin kadının koynunda yatar 0 0 Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. biraz saçma gelecek farkındayım Simit ayran https://voca.ro/1iWuBbsmCENQ 0 0 Yorumla
Gvn_kc Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 69% +1 yıl Geceyi nasıl geçirdin onuda anlatBir çok kadının karakteri bozuk sen gibi 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sabah sabah hem kocanı hemde kendini mutlu ettin desene 0 0 Yorumla
54Tolga54 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Bende şekerli bir kahve içerim yanınada sütlü çikolata ohh mis 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl güzel bir kahvaltı yapar bolca çay içerim 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kahve iyi bir tercih evet, afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
devrikmuhalif Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 90% +1 yıl Hiç öyle bir sabaha uyanmadım ki içeceği düşüneyim 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. seks güzel geçti galiba. orgazm kahvesi :) 0 0 Yorumla
nghtyman_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl tabiki kahve lütfen ben orta alabilir miyim 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kahvaltı 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kahve iyi gider 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kahve içerim 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Süt ictim 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Su iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
İlişki yaşamışsın sonra buraya gelip duyurma gereğinde bulunuyorsun çok saçma. Ya trolsün ya da malsın. İnsan iliişkiye girdirse gider erkeğinin kadının koynunda yatar
biraz saçma gelecek farkındayım
Simit ayran https://voca.ro/1iWuBbsmCENQ
Geceyi nasıl geçirdin onuda anlat
Bir çok kadının karakteri bozuk sen gibi
Filtre kahve, sonra telefonu kapatıp güzel bir uyku.
Sabah sabah hem kocanı hemde kendini mutlu ettin desene
Bende şekerli bir kahve içerim yanınada sütlü çikolata ohh mis
güzel bir kahvaltı yapar bolca çay içerim
Kahve iyi bir tercih evet, afiyet olsun :)
Kahvaltı yapmayı severim canım
Zıkkımın kökü iyi gider
Hiç öyle bir sabaha uyanmadım ki içeceği düşüneyim
seks güzel geçti galiba. orgazm kahvesi :)
Kahve içerim Ne içcem ki başka
tabiki kahve lütfen ben orta alabilir miyim
Kahve kesinlikle, afiyet olsun
kimin ile seviştin
Kahvaltı
Ben çay ve sigara
Kahve iyi gider
ımmbir kadef viski
Aferin sana.
Buz gibi saade kola
Fazla parmaklama
yorgunluğu mu alıyor