Bu düşünceler den nasıl kurtulurum?

Aklıma sürekli bir kadınla cinsel ilişkiyi ya da ondan ilgi görme düşüncesi geçiyor Bu kadının çok seksi olduğu benim göguslerimi emmesi öpmesi okşaması gibi uçlarına ruj sürmesi düşüncesi bunu cinsel anlamda zevk almak için veya zevk verme için yapması gibi bunları yaparken kıyafetinin göğüs dekoltesi olması ellerinde eldiven ayakta çizme olması gibi düşünceler aklıma geliyor kesinlikle bu düşüncelerin benden tamamen uzak olmasını dilerim ve cinsellik yaşamak bir esim olursa gercekten her türlü sapkın sapıkça kötü düşünceden uzak kalbi güzel düşünceler temiz bir kadınla güzel yaşamak isterim aşırı istek oluşturulmaya çalışıyor sanki üzerimde kadınlar veya bir kadın aklıma geldiğinde dünyadaki en az güzel kadın dahi olsa bunlar düşünçe olarak aklımdan geçiyor verdigi huzursizlik çok büyük bir zaman göğsümün ucuna ruj bile surmuştum zamanla 10 yıl gibi 3 2 3 senede değişen düşüncelere maruz kaldığım olmuştur herşey kendimi herhangi bir kadına karşı günah haram vebal taşımak tane koruamam icin bu sebeple masturbasyon yapıyorum çok bu ara
Bu düşünceler den nasıl kurtulurum?