Yemek sırasında tahrik edici, flörtöz tavırlar sana ne hissettirir?

O an neler olsa sevgilin aklını başından alır? Ne hisseder ve ne yaparsın?

Ya tahrik olmamın etkisiyle aç kalır, yemek yiymem ya da o enerjiyle bütün tabağı siler süpürürüm..
Kaşığı ağzına götürdüğünde oral yapıyormuş gibi gözlerimin içine bakarak munzurluklar yapabilir.. Elini çaktırmadan bacağına götürüp okşayabilir.
Görseldeki gibi ayağını paçamdan içeri sokabilir..
Wc'ye gidip onun gelmesini beklerdim ya da mesaj atardım gelmesi için.. Dar alanda etkili paslaşmalarla sonuca giderdik..
Tam resimdeki gibi bir manzara diyorum. Hatta ayakkabıyı çıkarmasına bile gerek yok. Bir de ikram ettiğim lokmaları ağzına alırken bakışları ve lokmayı çataldan çekme şekli de çok etkileyici.
Tabağında yemek bırakma yoksa hepsi arkandan ağlar olarak algılarım.
Ben de masada filan ne varsa artık yerim. Tabağın dibini bile 🤣🤣
Sadece yemek değil. Sıradan ve kalabalıkta olacak her türlü tahrik edici eylem beni heyecanlandırır :)
Teşekkürler :)
Cevap
23Cevap
Yemekte yapılmasını hoş karşılamam açıkçası , hayatta cinsellik de olacak tabi ama hayatın her anında da olmamalı
Bunlar filmlerde oluyor genelde, masanın altından ayakla cilveleşmeler,
Amcam biraz kaba saba ise yemek yerken tuz ver lan karı diyor, :)
hayaller hayatlarla uyuşmuyor,
Şu fotoğraf mesela;inanılmaz bir hazdır ve benim diyen erkeği libido patlaması yaşatır ki yaşadım, hemen o restaurantın kadın tuvaletine gittik, tünelin ucundaki ışık her zaman baştan çıkartıcıdır
Yemekten sonra bir kahve içmeye davet alacağımı. Ve kesinlikle kabul ederim. Ama bunu yapıp devamını getirmez ise çok fena bozulurum. 🤣🤣🤣
çok severim enfes tatlı şeyler heyecanlar bakışlar dudak ısırmalar bunlar zeki insan tahrikleri bak önemli
Beynim durur resmen yemeğe mi odaklanayım yoksa tavırların verdiği heyecan ve libido artışına mı odaklanayım
Yemek bende biraz faklı be yer kalkarım yani 😂
Vakit bile bulamaz garibim 😂
koridorun sonunda yatak odası görünüyor güzel bi yemek sonrası en sevdiğim tatlı demek istiyorum:)
Bırak yemeğimizi yiyelim, tatlıya zaman var diyorum.
Seks hissettirir... Kadınlar, gizli dokunmaları çok yapıyor... Çok tatlılar yaa...
Vallahi eve kadar nasıl beklerim bilemem ama partnerimde fantaziyi heyecanı seviyorsa lavabo veya WC çok heyecanlı olurdu
yapılan hareketler eve ya da otele gitmek için sabırsızlandırır :)
Tövbe Allah tövbe yarabb oynaşma nimetin önünde
Yemeğin bitmesini beklemem atağa geçerim
Yemeği bırakıp onu yiyebilirim :D.
Hiişşi yemekte uslu durmak adaptandır.
Yemeğin biran önce bitmesini isterim
işte bu güzel bir fotoğraf :)
Zaten o esnada hiç birşey yapamamak sıkıntı ya..😎
Yemekten sonra tatlı yiyeceğimi anlarım😉
Sofrada böyle şeyleri sevmem
Yemek yerken oyalama beni be derim 😀😀
Yemekten sonra beni bir şeyler bekliyor demektir.
Yapismayi hissettirir
Bak yine anılarımı canlandırdın 😂
Direk yatağa geçmeyi
Kalkıp giderim.
İtiici
Hoşuma gidebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?