Çocuk sahibi olmak istediğinizi ateşli bir şekilde nasıl söylersiniz? Soruyu nasıl sorsam bilemedim. 'Eltilerin savaşı' filminde çocuk isteyen kadın, kocasına 'Seninle çoğalmak istiyorum' dedi 🤭 Bir kere de 'Hadi üreyelim' diye kucağına atladı. Siz olsanız bunu nasıl söylersiniz? Erkeklerin de böyle bir isteği olabilir, onlar nasıl söyler ya da belli eder acaba?
Çocuk sahibi olmak istediğinizi ateşli bir şekilde nasıl söylersiniz?
Böyle bir isteğim olursa benim ilk yapacağım tek bir doktora gidip vücudumun bu duruma hazır olup olmadığını öğrenmek olur diye düşünüyorum sonu hüsran olmaması için gerçekçi yaklaşmak gerekiyor kendince doğru zaman olduğunu düşünürsün fakat olmaz Hayal kırıklığına uğrarsın o yüzden doktordan görüş almak daha mantıklı
Ben seninle yıllar sonra Sezen Aksu'nun "haydi gel benimle ol, oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimize" şarkısını söylemek istiyorum. Onun için hadi ikimizin ortak bir canı olsun sevgilim derim ❣️
berdan mardininin senden bebeğim olsun istiyorum şarkısını açarım lirik dans yaparım öyle anlar o ahahahhahahahaha off ya cevabı yazarken kahkaha atarken nefesim kesildi ahahah 😂😂😂 tamam sustum
benim en ateşli söyleme şeklim şu olurdu: ikimizin aşk meyvesinin senin vücudunda hayat bulup büyümesini ve çocuğumun annesi olmanı ve beni baba yapmanı istiyorum.
"Sevdalıyım erimin gözlerine, verdiğinde elini dalıyorum hayallere, lâkin eksiklik var bu yerlerde, o ise karnımda biryerlerde." Pek de ateşli olmadı sanırım fakat elimden bu kadarı geldi. 😄