Önceki sorum kaldırılmamış sadece yanlış konu başlığı diye tutmadı ben öyle zannettim srgvsb
Sekste en sevdiğiniz pozisyon nedir?
Önceki sorum kaldırılmamış sadece yanlış konu başlığı diye tutmadı ben öyle zannettim srgvsb

Doggy daha güzel Bende daha fazlası var yani başka fantaziler ve bundan kurtulmam lazım. Genel olarak ayiplanan şeyler ama kurtulmak istiyorum veya sadece bende mi var bu. ya da bende ki rahatsızlık mi acaba ya da fantazimi bilemedim.
Misyoner pozisyonunda kadının bana kolları ve bacaklarıyla sarıldığı pozisyona bayılıyorum
Doggy.
Cevap
25Cevap
Ben sertlik ve hız hastası olduğum için doggyi bana çok ilgi çekici geliyor..
😅
Pozisyon önemli değil sevdiğim olduktan sonra hepsi güzel gelir
Kadın üstte erkek sırt üstü uzanmış. Erkeğin elleri kadının göğsünde ve bacağında kadının elleri erkeğin alt karnında. Kadın ileri geri giderken bel bölgesinden de yılan gibi kivrilacak.
Full nelson fovarimdir özellikle ayna karşısında, partnerimin o çaresizliği, limitine ulaşsa bile, kasılamadan kendini bırakması. yapması zordur eğer bu konuda tecrübeli değilseniz partnerinizi sakatlama riskiniz çok yüksek
Özel bir cevap barındırdığı için burada afişe etmek istemem.
Kadinin ustte olmasi hosuma gidiyor ziplamasi birde doggy
dogy olan hepsi benim tercihim dogy sınır yok çeşit çok. ayakta yatarken diz çökerken daha çok yani
Misyoner ve cat
Doggy ve prone bone harika pozisyonlar
Misyoner doggy kucak😋
yapmadım ama sanırım dog olabilir
Dogyy
Doggy, kaşık, cowgirl (ters cowgirl)
Misyoner
bacak omuza ve domaltma
Bende kadının üstte olduğu pozisyonu seviyorum
Fark etmez
Misyoner ve doogy
Dogyy misyoner
Yüzüstü kanka hastasiyim diyorum sana yaa..
Ayakta kucakta
doggy ve reverse cow girl
Amazon. fdxdfdfxx
Bacak omuza
Bacak omza
Cowgirl
Hepside harika
Cowgirl
Doggy