+1 yılTesettürlü kadınların da ihtiyacı var. Açık olan kadınlara da din var. Böyle ayrım yapılmasını hiç sevmiyorum. Herkesin kendi bileceği iş, evlenmeden istediğin kadar yakınlaşabilirsin ama tesettürlü olduğun için rahatsız oluyorsan bırak hiçbir şey yapma, evlenmeyi bekle derim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbakın dini inaç ayrı şey nefis ayrı şey. tesettür insanı günahtan korumaz.
zaten türban meselesinden sonra insanlar allahın gerçek emrini unuttu fransız rahibesi oldu
kuranda allah saçınızı kapatın demez. saçta keramet olsa erkeğe de emir gelirdi saçını kapa diye
ayette saçtan deği memeden yani günümüz tabiri ile göüzs dekoltesinden korunmayı emreder. allahın sözlerini doğru anlayalım allahı cahil yerine koymayalım. şirke girmeyelim. ayette örtünüzü memelerinizin üzerine kadar örtün der.
bunu anlamak için islam tarihi ve arap kültürü okuyup araştırmak gerek. bunları bilmeyen zaten salakça yorum yapar.
neyse
esas meseleye gelelim
bir peygamber peygamber olduğu halde zinaya heveslendiğine göre o ortama irdiğine göre herkes zinaya cinselliğe fantaziye açık demektir.
tesettür korumaz. o cildinizi güneşten korur. başka yok
bir erkek sizi arzulamışsa giyinik de olsanız sizi sutyen külot olarak görür10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGercekten örtünmenin kıstası eşinde o derece senin dini açıdan yapabildiğin kadarıyla kapanmana o derece vakıf ve yaşamı da buna göre ise zaten İslamiyette eşler arası birliktelik nasıl olur diyerek bir çok bilgi var usulüne göre gününe yerine göre gibi derin bir konu o kadar bilgili olmadığımız için yanlış yönlendirme yapmamak için detaya girmiyorum
00 Yorumla
+1 yılDin ve imanın kimde olduğu belli olmaz... Kimin ne kadar ileri gideceği ile tesettür bağdaştırılamaz... Dünyada binlerce tesettürlü fahişe var... Tesettür sadece din ile ilgili değil, aynı zamanda kültürel giyim tarzıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
"Para ve imanın" olacaktı ilk cümle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sınır sana bağlı aslında, normalde dinimizde el ele tutmak bile haram sanırım
ama cinsel düşünmeden el ele tutuşursun ileri gitmezsin o da güzel..
sınır, insanın kendi içinde. Tesettürlü olsa da olmasa da o işi tamamen her türlü yapan da var yapmayan da var..
sana bağlı :) uzak duruyorsan hiç yapmazsın öpüşme de olmaz
ama sadece kızlık gitmesin diyen diğer her şeyi yapıyor..
sen hangi tarafta olmayı istiyosun?11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılorda mısın bişey sormak istiyorum?
+1 yılEsasında bu işin tesetturlusu tesettursuzu yok. Bu isten tamamen uzak kalmak gerekiyor fakat şimdi ise tesettürlü tesettürsüz iletiminde ilerisine ışık cağına kadar gidenler var 😀
10 YorumlaTesttürlü birisi evlenmeden yakınlaşmamalı hatta sadece tesettürlü olarakta bakmamak lazım lakin tesettürlü birinin yapacağı her hatadan müslümanlarda mesul olur..
10 YorumlaTesettürlü tesettürsüz hepimiz insanız sonuçta ama bilmiyorum
10 YorumlaTesettürlü ya da değil.. Evlenmeden birçok şey yapılmamalı...
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim tesettürlü, ihl mezunu ve çok katıdır, dikkat eder. Ama Bi yere kadar, Bi an dayanamadık ve baya yakınlaştık. Bana seni o kadar çok istiyorum ki pişman bile olamıyorum yaptığımdan dedi
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm neden tam yapamıyorsunuz o zaman? Ne kadar yakınlaştınız mesela?
Cevap sahibi+1 yılEpey
Soran+1 yılOk a
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani bu kişiden kişiye değişir benim hayatımda tesettürlü kişiler oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu?
+1 yılİlişkide tesettürlüsü tesettürsüzü yok bence
O duruma geldiysen bakire isen sadece bekaretine dikkat edilir onun haricinde her zevk yaşanır😉10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişte bir kişiyle böyle ilişkim oldu. Vajinal hariç herşeyi yaptık. Tek sınır bekaretleri.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim tesettürlü sevgilim vardı vajinal ilişki hariç aklına ne gelirse yapıyoruz o yüzden tesettüre bakma hiç
05 Yorumla
Soran+1 yılHmmm her şey?
Cevap sahibi+1 yılAklına ne geliyorsa senin buradan yazilmayacak kadar
Soran+1 yılAnladımmm
Cevap sahibi+1 yılİstersen yazabilirsin paylaşırım seninle
Soran+1 yılTamamdır
arkadaşça ve mesafeli..
11 Yorumla
+1 yılDeneyimlerim var dinlemek istersen
12 Yorumla
Soran+1 yılDinliyorum
- +1 yıl
Burdan yazmıyım şimdi
+1 yılDuruma bağlı bence
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakso cekip arkadan verirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ne alaka
Cevap sahibi+1 yılSordugun kimse o zaman o yapsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz seks yapmıştık
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz derken?
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle
Soran+1 yılDaha önce yaptı mı yoksa senle mi ilk?
+1 yılTürbanlılar daha çok azgin
01 Yorumla
Soran+1 yılAzgınlıkla ne alaka
Senınde dedıgın gıbı kısıye kalmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne kadar ileri gittin? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbgfhgdfsa
Cevap sahibi+1 yılEvet?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat