Yakın arkadaş Seks yapma fikri bana iğrenç geliyor 🤮 neden diyecek olursan yakın arkadaşlığa zarar vereceği kesin. Hatta karşı taraf beklenti kafalarına girecek bir ilişki isteyecek belki ama sen sadece Cinsel dürtülerin yüzünden Seks yapmış olacaksın ve onun düşündüğü gibi yaklaşmamak için kaçacaksın hep böyle olmuş bir döngü bu. Yakın değilde uzak birileriyle Seks yapmak daha iyidir her zaman. Ama en iyisi duygusal hislerin olan biriyle Seks yapmaktır. Arzular ve sevgiler bir araya gelirse daha mutlu hazlar yakalanır...
Şimdi burada önemli seks yaşandığında ilişkinin adının tarzının ne olacağının aranızda konuşulmuş olması. Çünkü sevgililik olursa arkadaşlık boyutu tamamen farklılaşmış olur. Ve genelde sevgililil iliskileri arkadaslik kadar uzun ömürlü olmaz. Bunu yapabilecek kadar bir olgunluk varsa arkadaşlık iliskisine seks eklenip sevgili olmadan, başkalarıyla olacak flörtlerde kıskançlık yaşanmadan bu devam ettirilebilir. Ki bence ideal olan budur. Ama herkes bunu başaramaz.
Gelmiyor, arkadaşsa arkadaştır ilerisi olmaz ki ben arkadaşım dediğim kişiye hiç o gözle bakmam aklıma bile gelmez. O benim için sır ortağı, dertleşebileceğim değerli bir insan olarak kalır.