Merhaba arkadaşlar lütfen düzgünce düşüncelerinizi yazın ona göre hareket etmeyi planlıyorum çünkü. Birinici sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz. İlişkimiz (bana göre diyim bari de aldatılırsam gülmiyim bgssjghkhmd) gayet iyi gidiyor. Olayı anlatıyorum kız kardeşim telegram indirmiş ben kendi telefnuma uygulama yükleyemiyordum uçak bileti alacaktım bugün. Uygulama yüklenirken sekmeler kısmında telegram sekmesini gördüm ve gözüme bir şey takıldı
... telegrama katıldı 7 Şubat ( nokta olan yer sevgilimin ismi). Sonra şaşırdım 7 şubatta telegram uygulamasını indirmiş. 3 ay önce borsaya girdi bazıları diyor ki telegramda borsa grupları var. Bazıları da p*rno da var ablam demiş dyjkudukdöjf. Yani böyle bir uygulama indirse söyler diye düşünüyorum. Kendisi zamanında bip indirelim daha iyi olabilir diyordu telegram olayını bilmediğim için tam napılıyor bilmiyorum öyle çok arkadaşı da yok. Düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdi bekleyip gizlice telegramına mı bakmalıyım. Yoksa sormalı mıyım direkt? Ya da başka önerisi olan varsa aliyim aldatılıyorsam da bari şimdiden biliyim 🤣
... telegrama katıldı 7 Şubat ( nokta olan yer sevgilimin ismi). Sonra şaşırdım 7 şubatta telegram uygulamasını indirmiş. 3 ay önce borsaya girdi bazıları diyor ki telegramda borsa grupları var. Bazıları da p*rno da var ablam demiş dyjkudukdöjf. Yani böyle bir uygulama indirse söyler diye düşünüyorum. Kendisi zamanında bip indirelim daha iyi olabilir diyordu telegram olayını bilmediğim için tam napılıyor bilmiyorum öyle çok arkadaşı da yok. Düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdi bekleyip gizlice telegramına mı bakmalıyım. Yoksa sormalı mıyım direkt? Ya da başka önerisi olan varsa aliyim aldatılıyorsam da bari şimdiden biliyim 🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Allem heycandan soruyu cinselliğe açmışım. d. d. d. Neyse hikayenin sonunda p*rno çıkarsa tam olur nhdgnshkd
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer