kadınıma yut diye zorlamam. onun isteğine bağlı. geleceğimde haber veriyorum. o an yutmak isterse yutuyor. ya da ağzından hemen çıkarıyor yüzüne boşalttıryor ya da göğüs bölgesine. ona kalmış. ben zorlamam. sonuçta onun mutlu olması gerek
Yüze boşalma neyse de yutma sıkıntı ya, mide ister biraz 😏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bi kere kizin birine icinde cin var cikmasini isriyosan spermimi yutacan dedim o da yuttu sonra tekrar yutim garanti olsun dedi. Sonra eve gitti hersey yoluna girdi cok iyiyim ilk basta inanmadim ama gercek faydasi oldu falan dedi. Suphelendim bn de bosalip yutsam mi dedim. ama yapmadim
Eşim evlendikten sonra bir gece ağzıma boşal dedi ve yuttu. O günden beri aklım bulanık bir kerede aldı ve yuttu, buna alışmak kolaymı? ya da bir kerede yapmak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Erkekler bayılıyo karşı çıkmıyorum
Yapıyormusun sevgiline
Ewet
kadınıma yut diye zorlamam. onun isteğine bağlı. geleceğimde haber veriyorum. o an yutmak isterse yutuyor. ya da ağzından hemen çıkarıyor yüzüne boşalttıryor ya da göğüs bölgesine. ona kalmış. ben zorlamam. sonuçta onun mutlu olması gerek
Yüze boşalma neyse de yutma sıkıntı ya, mide ister biraz 😏
Bi kere kizin birine icinde cin var cikmasini isriyosan spermimi yutacan dedim o da yuttu sonra tekrar yutim garanti olsun dedi. Sonra eve gitti hersey yoluna girdi cok iyiyim ilk basta inanmadim ama gercek faydasi oldu falan dedi. Suphelendim bn de bosalip yutsam mi dedim. ama yapmadim
Gerek olmayan bi eylemm bnce. Tamam oral seks esnasında boşalmayı hepimiz seviyoruz fakat yutma olmamalı 😃
Yutulmasını çok seviyorum. Benimkinin tadı iyi o yüzden sıkıntı yaşamıyorum. Gereken tek şey kızların açık fikirli olması ön yargılı olmaması
Kendinde denedin galiba 😂
@MrsZeki kendim de denedim
Eşim evlendikten sonra bir gece ağzıma boşal dedi ve yuttu. O günden beri aklım bulanık bir kerede aldı ve yuttu, buna alışmak kolaymı? ya da bir kerede yapmak?
Kaç yaşındaydınız ikiniz de
Ben 35 eşim 29
Anladım. Ne garip geldi ki sana gayet normal bişi
Daha önce yapmadı ise bir kerede nasıl yuttuki hiç zorlanmadı. Siz kaç yaşındasınız
Demek ki daha önce yapmış yoksa ilkinde garip hissederdi kendini
Hiç yapmadım demişti. Siz yaptınızmı peki
Evet. Yalan söylemiş eşin sana
Bana yazabilirmisiniz
EN büyük fetişim ve zevkim bu. Olmazsa olmazım. Yutması gerekiyor ve daha fazlasını da isterim genelde
Valla herkesin kendi görüşü var ama genelde kadınlar iğrenir yaşamadığım için bilmiyorum
Erkek istiyorsa kadin da tiksinmiyorsa neden olmasin ki?
Sağlık açısından sorun olmadığı için partnerlerim genelde yutuyor.
P*rno yıldızı değilsen niye yutuyorsun diye sorarlar insana. Fazla p*rno etkisinde kalmayın he
Eşim bu durumdan memnunsa ona sperm kokteyli yaparım ben...
Ne güzel bi düşünce devam edin örnek olmanızı umuyorum ;)
İki tarafta istiyorsa sorun olmaz
Sen istermisin böyle bişi
Evet
Bugüne kadar beraber olduğum kadınların bir kısmı ağzına boşaltmaya izin verdi. Ama yutan olmadı. Yutanı bulsaydım tapardım valla.
Kişisel durum kimisi yutar kimisi yutmaz
Peki sen
Yok ben yapmıyorum öyle yutma vs
Güzel
normal birşey bence
Bencede. Yapıyormusun sen de
bazen
👍🏻
sende yutmayı tercihmi ediosun
Tabiki
Bir kere de bana yapın la dkdjdd
Nerde yaşıyorsun şehir olarak
İstanbul, sen?
Bi kere de bana yapın yazmışsın ya sana İstanbul Belediyesi yapsın 😂😂😂
Sen yap sen boşver belediyeyi kdjdjdjsj
Oracıkta kusarım ben ya
Neden ki? Denedin mi daha önce
Yok denemek istemem
Güzel yuttum daha önce ve denk geldikçe yutuyorum
Severim zevkle yutarim
O zaman sen ne mükemmel bir detaysın
Taktir ettim
Umarım öyle bir manitam olur
Bende severim ılık ılık yudumlamak.
Çok yutturmuşlugum var
Yutan kız candır ya :)
Bence kötü ama irade meselesi
Eşim yüzüme boşalır cildim için
Renkler ve zevkler tartişılmaz
Protein faydalı yut tabi
Ya birah:)
olabilir nolcak
sevene afiyet olsun
Yutan kadın alfadır.
Neymis
Cadi sende neden adamcagizla esinin arasini acacak sozler soyluyorsan esi daha once yapmisitiri niye karistiriyorsunki😠
zevk meselesi :)
afıyet olsun