Bakir nedir?
Bakire nedir?
Erkeğin ilişkiye girip girmediği nasıl anlaşılır?
Bakire nedir?
Erkeğin ilişkiye girip girmediği nasıl anlaşılır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vajinal ilişki de kadınlarda kızlık zarı denilen bir zar vardır, ilişkiye girmesiyle beraber bu zar patlar. Ve eğer başka biri onunla vajinal ilişkiye girdiğinde kanama olmadığını görür ve bakire olmadığını anlar. Erkekler de buna benzer bir şey yoktur, ilişkiye girip girmediğini anlayamazsın.
Bakire olan bir kadından kan gelmemesi kan gelmesi kadar normaldir.
Misal kızlık zarı esnektir.
@Aynrandımsı Evet o da normaldir, örneğin karşımızdaki partner iyi tatmin ederse ve zar duvarını zorlamazsa kanama gelmez ama bu çok istisnaidir.
Erkeklerde bakirlik denen konu kızlarda ki gibi bir zar ile ilişkili değil.. Birincisi bakir veya bakire demek hiç el değmemiş demektir... Hiç öpüşmemiş ve br kadın tarafından cinsel olarak ellenmemiş erkek bakir erkektir..Önüne gelen ile öpüşmüş sevişmiş ama zarı yırtılmamış kız bakire değildir çünkü el değmiştir.. O zar yalnız kız veya kadın olduğunun bir göstergesidir.
Önemli değil 😊
Kızlarda zar var, o zar yırtılmamışsa bakire oluyor. Erkeklerde zar yok, ilişkiye girmemiş erkeğe bakır deniyor. Bakire olup olmadığını anlamak çok kolay, zaten biliyorsundur. Erkeklerde anlamanın da tek bir yolu var. Çok acemi şekilde saçma sapan şekilde yapıyorsa ve içine girdiği gibi 10 saniyede boşalıyorsa bakirdir. İlk seferde her zaman çok kısa sürer ve zevk vermez
Bakir!!!
Bakire!! çokmu önemli? insan olabilmeyi becerebiliyorsak me mutlu bize. bir kadın senden önce başka erkekle beraber ya da bir erkek senden önce bir kadınla beraber olmuşsa dünyanın sonu değildir, önemli olan beraberliğiniz boyunca birbirinizi haketmekten geçer, bir zar beta dokunulmuş bir penis hayatı karartmaya değmez
Ben kıskanırım dayanamam😣
Senden önce senden sonra diye bir çizgi var o çizgiyi bir araya geldiğinizde ne sen onun geçmişini nede o senin geçmişini kurcalamayacak önünüze bakacaksınız olay bu
Alışkanlık yapmış olabilir, vazgeçmesi zordur. İnsan eşine ta gençliğinden beri sadık olmalı, daha tanımıyorken bile. Rahatlıkla gayrimeşru ilişkiye girebilecek bir insandan hayır bekleyemiyorum ben 🤷♀️
Cevap
31Cevap
Bakire iliskiye girmemis kiz
Bakir iliskiye girmemis erkek
Kizlarda kizlik zari var, erkeklerde yok lakin burada dikkat edilmesi gereken kizlik zari dogustan olmayan kizlar var ve bir de sporcularinda cogunda yok yani yirtilabiliyormus.
Zarı yırtılmamış kız teknik olarak bakiredir ama elletiyse kuytu köşede sürtündüyse birilerine analdan da verdiyse ruhu yırtılmıştır o zaman. Genç Erkekte kalkması gerekirken kaldıramıyorsa ya da tam kalkmışken bir anda iniveriyorsa heyecandan eli ayağına karışıyor bir deliği denk getiremiyorsa bakirdir. Yok daha selam verdiğinizde eli bir yerlerinizde geziyor ya da okşarken parmağı bir yerinize giriyorsa o bakir değil bir de üstüne feleğin çemberinden geçmiştir. Bilmem yeterince anlaşılır oldu mu?
Bilemiyorum ama erkek yapınca mubah kadın yapınca günah olayı saçma sapan geliyor
Erkeklerde anlaşılmaz zaten maaşallah her yerde diyolar ( ben hariç) 😁
Ne diyolar
Hee ifşa ediyorlar zaten kendilerini diyorsun
😄
Oyle tabi ablacim 😅
Erkeğin ilişkiye girip girmediğini ilk gece anlarsın anca
Nasıl
Tecrübesiz olur tedirgin olur delikleri karıştırır ne yapacağını bilemez
😂😂 karıştırır komikti😅
Tabiki bakmadan sokmaya çalışırsa arasında 2 cm var zaten vede makata vajinadan daha kolay girer şayet bayanın kızlığı bozulmadıysa
Ay yanlışlıkla b*k çukuruna düşmesin 😁
Olabilir işte tecrübesizlikten
Çükün başına bak. Kırmızı ise bakır değil. Pembe ise bakir.
Pembe çüke git.
Doğru mu 😅
Gösteriyim 🦆😅
Yatakta beceriksizse yüksek ihtimalle tecrübesizdir.
Ya çok güzel oynuyorsa? jani bazı kadınlar orgazm rolü yapar ya?
Erkeklerde birsey yoktur. Kizlardada bekaret olayi var onuda toplumsal olarka ilk gecedeki kana bağlamaisiz😂😂
Sadece beceriksizliğinden anlaşılır sanırım. S*kine bakıp. Ooo sende hiç boş durmamışsın diyemezsiniz.
Zar ın önemi yok. Ne kadar ilişki yasadıgını nda Bi insanın. Önemli olan evlilikte eskiyi unutup yeni Bi sayfada ki resmidir. Yuvaya odaklanır ise yeterli
Gösteren bazı etkenler var ama anlaman çok zor... Tecrübesinden anlarsın ama az çok
Erkeğe Bakir denir ve bakireliği işaret eden bir şey yoktur erkekte
Erkeğe bakir, kadına bakire
Kadında anlaşılıyor erkekte anlaşılmıyor
Erkeklerde en fazla yataktaki tecrübelerinden anlayabilirsin başka türlü anlama yöntemi yok🤭
Evet kızlara bakire, erkeklere bakir denir
Hayır kızlardaki gibi bir zar olayı yok
Bakirde bakirede ayni anlam daha once hic birliktelik yasamayan kisilere deniyor kizlardan anlasiliyor ama erkekleri bilemem tabi
Sen girdinmi hiç ilişkiye
Var ben anlarim dokunusundan belli ediyor kendini
Ciddimisin
Evet
Nasil oluyor peki dokusu
Belli ediyor kasar kendini çok rahatsa yapmıştır
Ha tm bi an doku diye okudum ben
Yumuşacık hiç ilişkiye girmeyen
İlişkiye girmeyen erkeği bakir olarak söylüyorum. Fazla heyecanlanmasından anlarsın
Erkekler de yok kızlar da olan şey zaten delik normal de kapalı bişey değil yani zar adet döneminde nasıl akıyor o zaman dışarı kapalı da madem
erkeklerde yok. ayrıca bazı kızlarda sadece zardan anlaşılmaz. esnek olabilir zarsız olabilir
Erkeğin ilişkiye girip girmediğini yakınlaşma dan anlayamazsin
Bu yaşa geldim hâlâ bakirim bakir ölürüm herhalde ben
Bakir ilişkiye girmemiş erkek , bakire hiç ilişkiye girmemiş kız
var kanks tam kafasında bakir yazıyor ilişkiye girince o yazı siliniyor
Vajinal ilişki yaşamamış kişilere bakire denir. Erkekte bekareti göster bir şey yoktur anlaymazsın
Ne güzel iş değil mi?
Bir kişi ile yatakta çırılçıplak vakit geçir, öpüşme, sevişme, anal, oral her türlü şeyi yap. Sadece malum bölgeyi bırak, o da genelde başımıza bela olur diyedir iki taraf için de). Sonda vajinal yaşamadığın için ben temizim, bakirim/bakireyim de.
Ne güzel bee... Geçiniz bu işleri.
@degisikbirinsann Dostum sadece soruyu cevapladım bakirelik önemlidir namus temizlik göstergesidir diye bir şey de demedim zaten türk halkının çoğu bekareti namus temizlik zannediyor bu kişinin kendi özel hayatındaki tercihidir yargılanamaz.
Merhaba. Yargılamak haddim değildir, sadece şuna takıldım. Yukarıda "Vajinal ilişki yaşamamış kişilere bakire denir." yazmışsın. (Seni kastetmiyorum) Kişi her türlü ilişkiyi yaşasın bir tek vajinali kalsın, e bu kişi bakir/e mi oluyor?
Erkeklerde öyle bişey yok.
İlişki anında davranışları belirler
Sorarsın erkeğe 😉
Ben bakirim mesela 🤗
İlk soru evet ikinci kısım hayır
apla sen gerçek misin? bu nasıl soru : D yok tabi.
Abla olsam böyle soru sormam, çüçüğüm ben
Tecrübe şart jhjhjhjkj
anlaşılır
O maalesef mümkün değil
var sunnet derısı bızde onu kesıyorlar
Yok allahtan yoksa offf fena prospuolurdum 🤣🤣
ne yazık ki yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?