Cinsel Yaşam Aramızda ordulu samsunlu giresunlu var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 genelde buranın ınsanları ıcın ıyıs eyler söyenıyor acaba dogrumu? cok merak edıyorum? Aramızda ordulu samsunlu giresunlu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
olcayto334 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yok ya sen ciddimisin tabiki vardır Her yerden her ilden her ilçeden her mahalleden insan vardır 1 0 Yorumla
curious91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Sorunun etiketi ile soru arasındaki alaka , Berat ile ekonimi alakası ile kıyasıya kapışır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sounun konusundan asıl sormak ıstedıgım özellıgı anlayanlar anladı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Var , her yerin iyisi de kötüsü de vardır bunun il ile alakası yoktur 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorduğun soru cinsellikle alakalı mı? Yani sekste iyi oluyorlarmış diye bir şeyler mi duydun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya ne demezsin baya iyiler.. bütün pis insanlar oralardan çıkıyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl kız ben ateslı olduklarını duydum kadın erkek farketmez Yorumla Soran +1 yıl akılları en cok bel altı konulara calısırmıs :) fındık toplarken fındık kırmayan da ne bıleyım dıye duydum Yorumla seninsevginden +1 yıl İnsanları memleketleri ile yargılayamayız 😀 Yorumla
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ne gibi iyi şeyler? Shsnh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl anladın sen Yorumla SilahsızKuvvetler_ +1 yıl Kim kandırdı seni? 😄 Yorumla
Red_baron__ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ne gibi iyi şeyler söyleniyor merak ettim 0 0 Yorumla
HuysuzHekim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İyi mi şey ediyormuşuz 0 3 Yorumla HuysuzHekim +1 yıl Düşündüm de hakkatten kadınlarımızı iyi inletiyoruz Yorumla Soran +1 yıl cesaretsız oldugun ıcın gıslısın demekkı ınletme konusunda da aynısın :P Yorumla HuysuzHekim +1 yıl Hadi bakalım ;) Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Delikanlidir geneli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sinop verelim mi canım 💋 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çorluda yasıyorum sınop mahallesı var burda aman Allahım gınıga geldık kalsın :D Cevap sahibi +1 yıl Hahaha sorun yok canım bende ingilterede yaşıyorum gelip geçerken uğrarım sana bi yemek yerdik ))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yok
ya sen ciddimisin tabiki vardır
Her yerden her ilden her ilçeden her mahalleden insan vardır
Sorunun etiketi ile soru arasındaki alaka , Berat ile ekonimi alakası ile kıyasıya kapışır.
sounun konusundan asıl sormak ıstedıgım özellıgı anlayanlar anladı
Var , her yerin iyisi de kötüsü de vardır bunun il ile alakası yoktur
Sorduğun soru cinsellikle alakalı mı? Yani sekste iyi oluyorlarmış diye bir şeyler mi duydun
Ya ne demezsin baya iyiler.. bütün pis insanlar oralardan çıkıyor.
kız ben ateslı olduklarını duydum kadın erkek farketmez
akılları en cok bel altı konulara calısırmıs :) fındık toplarken fındık kırmayan da ne bıleyım dıye duydum
İnsanları memleketleri ile yargılayamayız 😀
Ne gibi iyi şeyler? Shsnh
anladın sen
Kim kandırdı seni? 😄
Ne gibi iyi şeyler söyleniyor merak ettim
Peki cinsellikle alakası ne
Samsun, terme.
Ne gibi
İyi mi şey ediyormuşuz
Düşündüm de hakkatten kadınlarımızı iyi inletiyoruz
cesaretsız oldugun ıcın gıslısın demekkı ınletme konusunda da aynısın :P
Hadi bakalım ;)
Var noldu ki
Delikanlidir geneli
Sinop verelim mi canım 💋
çorluda yasıyorum sınop mahallesı var burda aman Allahım gınıga geldık kalsın :D
Hahaha sorun yok canım bende ingilterede yaşıyorum gelip geçerken uğrarım sana bi yemek yerdik ))
Sen nerelisin