Kız arkadaşımla aramızda henüz bir şey olmuyor, buna saygı da duyuyorum tabii. Ama geçen evine gittiğimde bir dolap dolusu oldukça güzel ve pahalı iç çamaşırları olduğunu gördüm. Bana hiç yanaşmıyor bile, beni aldatıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir dolabın neredeyse hepsini iç çamaşırına ayırmış bir kadınım hala da gördükçe hoşuma giden modeller delicesine almaya devam ediyorum. Sebebi ise çok basit! Kendim için giyinmeyi, süslenmeyi seviyorum. Güzellik içten başlar demişler, ah şu erkekler kadınların her hareketini üzerlerine alınmaktan ne zaman vazgeçecekler acaba? ;)
Madem sevgilinize güvenmiyorsunuz ayrılın gitsin. Çünkü psikolojik açıdan baktığımız zaman duruma özgüven problemi, kaygı, şüphe gibi vs. gibi birçok sorun yatıyor düşüncenizin sonunda.401 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞaka mısınız beyefendi? hayır komik değil çünkü.. güzel ve pahalı iç çamaşırlarını biz erkekler için mi giyiyoruz sanıyorsunuz.. Kendi vücudumuzu seviyor ve kendimizi seksi görmeye bayılıyoruz. Kendinizi bu kadar önemsemeye bu kadar da büyük görmeye gerek yok.. biz kadınlar bir erkek için değil herşeyden önce kendimiz için giyiniyoruz. Ortaokul dönemlerinden beri benim dolabımdan danteller, tüller, satenler eksik olmaz ve bu benim ortaokulda seviştiğim anlamına gelmiyor.
Cidden bu kadar kirli bir zihniyete sahipseniz bu sorununuzu çözmeden bir kadına yaklaşmayın...530 Yorumla
+1 yılBiz kadınlar sadece seks yaparken mi iç çamaşırı ya da gecelik giyiniyoruz? Bu nasıl bir mantık anlamadım? 11 senedir uyurken gecelik giyerim. Ama ilk birlikteliğim 5 sene önce oldu. Yani kadınlar ilk önce kendileri için özen gösterir. Güzel bir vücudu varsa kendisini şımartmayı seviyordur. Bu aldatıldığından şüpheleneceğin bir durum değil. İnan bana daha ciddi sebepler olabiliyor.
320 Yorumla
+1 yılİç çamaşırı almak için cinsel hayatı olması şartı aranmıyor :)
İç çamaşırı almayı seviyor olabilir benimde dolabımın bir bölmesi pahalı ve şık iç çamaşırlarıyla dolu, gece dışarı çıkarken giyer, beyaz bir şey giyecekse giyer, modelleri farklıdır giydiği kıyafete göre renk ve model seçer...
Bunun aldatılmakla alakası yok.340 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
70Cevap
+1 yılKadınlar sever seksi iç çamaşırları giymeyi. Bunu sadece eşimiz ya da sevgilimiz için giydiğimizi sanıyorsan çok yanılıyorsun. Kendimiz için de giyeriz. Bir kadın kendini her zaman dişi gibi hissetmek ister
170 YorumlaDekolte giyen kadın aranıyor gibi bir önyargı bu. İnsan iç çamaşırı kendi için giyer. NEden aklınıza ilk aldatma konusu geldi ki? Madem partnerinize güvenmiyorsunuz o zman ayrılın :)
300 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBen daha 17 yaşındayekn bakireliğimi vermeden öncesine kadar para birktirir güzel çamaşırlar alırdım ailem ben aldığım için bir şey demezdi kendimi güzel hissetmek hoşuma goderdi biri görmese bile kendime bakınca onların içinde olmak benu mutlu ediyordu sevgilinin kendine bakması demek aldatnak değildir sende odanda prazervatif kutusu bulundurursun bu aladtmakmı önemlemfdir onunkide o misal senin ihtiyacin o onunki o hem bir gün ilişkiye gurerseniz sana güzel görünmek ister bu şekilde başarır
111 Yorumla- +1 yıl
Hahahah ben cüzdanımda tasiyorum prezevatifi😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Kanka kusura bakma senden başka her erkeğe veriyor
Sıra sana gelince avcunu yala diyor
O iç camasirlarini giyip neler neler yapiyordur
Hayalet
Hayret
Kadına ait her ne varsa görünce hep tahrik oluyoruz aklımıza seks ten başka bir şey gelmiyor
Biri modern hayattan bahsetsin çağdaş medeniyetten bahsetsin
Diger kişi semai dinlerde ki turbandan bahsetsin İnsanlık erdemini bilen insanlık dersi versin Birileri sakın beşer hali ile bunları anlatmaya kalkmasın31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmıyordur ama kadınlar böyle iç çamaşırlarını severler.
giyip ayna da kendilerini izlerler. fiziği güzel bi kadın bunu hep yapar :)
eski sevgilim de devamlı iç çamaşır giyerdi ama bana koklatmazdı o ayrı bi konu :D10 Yorumla Siz erkekler yaptığımız herşeyi siz beğenin diye ve sizden onay almak için yaptığımızı sanıyosunuz üzülüyorum size... Kendimiz için giyiniyoruz, süsleniyoruz. Kendimizi daha seksi hissettiğimiz daha özgüvenli olduğumuz için veya sadece göz zevkimiz için o seksi iç çamaşırlarını günlük de giyiyoruz.
452 Yorumla- +1 yıl
buna kendin inandın mı?
- +1 yıl
@meraktangelir al işte bir örnek
- +1 yıl
@meraktangelir kız sonuna kadar doğru söylemiş kendinizi bu kadar önemsemeyin ya çok ezik görünüyosunuz
- +1 yıl
@Selmaulgr bence siz feminizm duygusunu kendinize motivasyon sanıyorsunuz. Ancak ne kadar çabalıyorsunuz hergün dışarı çıkarken makyajınıza:) Hep aynı klişe kadın kendini güzel görmek için yapıyor. Bilinç altındaki gerçekleri yok saymaya devam edin. İnandık tamam. Ezikliğe gelince kendi suretini beğenmeyen ve hergün suratına bir avuç boya süren kadınlar mı anlatacak bana ezikliği :)
- +1 yıl
@meraktangelir yazık kafana
- +1 yıl
@meraktangelir sana günlük giydiğimiz iç çamaşırlarını evde yaptiğimiz makyajları evde yanlizken giydiğimiz gecelikleri mi göstermemiz lazım " wuhoo herşey benim göz zevkim için yapiliyor ben kralim ben hepsinin sahibiyim kadinlar ben ve benim penisim icin bu kadar süsleniyor wuhoho" dememen için
- +1 yıl
@meraktangelir ne salak çıktın ya aptal biz kadınlar renkli şeyleri boyayı makyajı zaten severiz he ya he her şey sizin için ezik zihniyetliler sizde kendinizi böyle tatmin ediyosunuz yazdığının çoğunu okumadım bile kendinizi böyle avutun asalaklar
- +1 yıl
@Selmaulgr tamam ben inandım da kendinizi de kandırabilecekmisiniz? Çoğu kadın, erkek kadın farketmez bütün insanlara güzel görünmek için yüzüne bir avuç boya sürüyor, Sonrada 45 yaşına gelince başlıyor kaz ayakları buldog gıdıları, haydi doğru botoksa.. Şunuda geçmeden edemicem ben makyajlı kadına nazaran doğal kadınları daha çekici buluyorum.
- +1 yıl
@meraktangelir anlıyorum da bizim senin kadını nasıl çekici ve güzel bulduğun pek umrumuzda değil işte. Hala kendinizi kandiriyosunuz falan diyosun. Dünya senin kafandakilerden ibaret değil çık biraz kafandakilerin dışına ya. Burda birsürü kadın kendi özgüveni kendi beğenisi için makyaj yaptiğini, günlükte seksi iç çamaşirlari giydiğini vs söylüyor sen diyosun ki " yoooh yaaaa benim icin yapiyonuz kendinizi kandirmayin" aynen kardesim hepimizin derdi sensin hepimiz sen bizi begen diye yapiyoz aynen kardeşim
- +1 yıl
Benim için gerektiği zaman süslenen biri var şükür, ve bunu bana belirtirken ezik gibi yalanların arkasına sığınmıyor. Açıkca senin için diyor. Seksi çamaşırlara olan ilgim sıfır kadın seksi bir vucuda sahipse kendini aynada çamaşıra ihtiyac duymadan da seksi bulur. Kimse benim için makyaj yapıyosunuz demedı ki sadece kendinizi kandırmayın dedim. Kadın veya erkek farketmez sizi güzel bulsun diye yapıyosunuz.
- +1 yıl
@meraktangelir brom hadi yaylan kendini daha fazla rezil etme...
- +1 yıl
@suskunm3 Güzellikten bahsetmiyorum makyajdan bahsediyorum. Kendi hayatımdaki kadından bahsetmemin sebebi bazı kıtlar onlara asıldığımı düşünmesin diye. Ayrıca kimsenin nasıl giiyindiğine ne makyaj yaptığına laf etmedim bilip bilmeden zıplama bence.. Sadece kadınları 'çoğu' makyajlarını sadece kendine güzel görünmek için değil dışarıdaki kadın erkek herkese güzel görünmek için yaptığından bahsettim. Gereksiz bir savunma yapmışsın halbuki burdaki kadınlar kendilerini güzel savunuyor.
- +1 yıl
@suskunm3 zeka geriliği var sanırım ilk yorumu okursan anlayacağını düşünüyorum. Kadınlar yüz versin diye birşey yazmadım aksine onları tenkit ettim. Ama sen yavşamak için onları savunmaya geçmiş olabilirsin. Herkesi kendin gibi sanma at kelebeği
- +1 yıl
@suskunm3 şu klavye kullanımından ne kadar veled olduğun anlaşılıyor.2003 lü felan mısın
- +1 yıl
@suskunm3 Sen takmışsın benim rezilliğime kendi rezilliğini bir gözden geçirsen.. Dostum felan saçma salak gülme tuşlarına basmalar. Senin gibi baba parası yemiyorum ve şu an sana rahat rahat yazabildiğime göre senin kapısından bile geçemeyeceğin bir mesleğim olduğunu hayal et..
- +1 yıl
@suskunm3 harbi mal çıktın sen geliyorsun yoruma beni kovmaya çalışıyorsun bir problem varsa yazma.
- +1 yıl
@suskunm3 hallere bak :D ne bok yemeye yazıyosun ozaman
- +1 yıl
@suskunm3 parmak at rahatlarsın
- +1 yıl
@suskunm3 sanada iyi günler top şeker
- +1 yıl
@suskunm3 parmak at rahatlarsın, yardım lazımsa geliyim
- +1 yıl
@suskunm3 Ben senin yaşındayken senin kadar canım değildim z kuşağı ne yiyip içiyosunuzda bu kafayı buluyosunuz?
- +1 yıl
@suskunm3 Tamam bir dahaki sefere ederim ozaman. Sizide yorum bu gün başka bir iş yapamazsınız bence o fındık beyniniz ile. Biraz kendinize izin verin
- +1 yıl
Devam ett kuduz köpek gibi saldırmaya devam et, ama sadece midemi bulandırıyor yaptıkların acizce ve mantıksızca devam et, tek bildiğin şey bu olmalı, kadın erkek o bu şu demeden kuduz köpek gibi saldırıp asla bırakmıyorsun, sana tavsiyem... Bir tedavi al ve doktora şu cümleyi kur : insanlara saygı duymuyorum takıntılıyım ve egoistim (gerisi kendiliğinden gelir. İyi günler brom)
- +1 yıl
@suskunm3 Çok yükseldin çocuk. Bence sen tyt felan sınavlarına çalış. Boşver büyüklerin işini büyükler çözsün. Anlıyorum testesteronların seni ele geçiriyor ve zorda kalan bir kadın bulsamda yardıma koşsam diye çıldırıyosun. Ama sakin ol önce dışardan nefes nefese kalmış gözlüklü bir ergen gibi duruyosun
- +1 yıl
Varsayımların o kadar aptalca ki aklına gelen her b. ku söylüyorsun, bak brom ben hanfendi yi çok uzun zamandır tanıyorum, yaşım profilde yazıyor, gözlük takmadığım da resimden belli, ancak sen bunları bile göremiyorsun... Çünkü tek yapabildiğin şey kuduz köpek gibi saldırmak, zor olmuyordur bi sosyal medya hesabından bunu yapmak, sayısız aptal yaptığına göre zor olmasa gerek :)
- +1 yıl
@suskunm3 :D hakkat güldürüyosun sen KSnin cem yılmazımı olçan
- +1 yıl
@suskunm3 boşta kalırsan gel bizim ofisteki kafese papağan olarak başla en kaliteli yemleri alırım söz. rezil ettin rezil ettin babacık rezil ettin deyip dur :D
- +1 yıl
@suskunm3 dakota çekirdeği bile alırım baak. İyi düşün.
- +1 yıl
@suskunm3 :D :D illede vatanım diyosun yani
- +1 yıl
@suskunm3 senle aramızdaki fark ne biliyomusun :D sen hakaret edince haklı olduğunu düşünüyorsun. Ama ben seni bozdukça saçmalamaya başlıyorsun:D
- +1 yıl
@suskunm3 kardeşim üzüldüm lan haline kusura bakma. Böyle olsun istememiştim eğleniriz sanmıştım. Hemen alınıyosun sende
- +1 yıl
@suskunm3 kamun men wttfk nereye kayboldun men
- +1 yıl
@suskunm3 :D it mi bir anda varoş oldu bizim kelebek
- +1 yıl
@meraktangelir bende sevgilim için süslensem zaten yalan söylemem senin için hazirlandim derim. Mesele o değil. İnsanları kafanda kaliplara sokmuşsun çıkamıyorsun. "Kadinin seksi bir vücudu varsa seksi ic camasirina ihtiyac duymaz" gibi bir cümle kurmuşsun güzel vücutlu bir kadın seksi iç çamaşiri giymez o zaman bu bağlamda bakarsak. Cümlelerine bakiyorum tartişma şekline bakiyorum şurda. Ve senin eğitilmez olduğuna karar veriyorum. Hayatta göremediğin çok taraf var çok bakış açısı var umarım bir gün bu kafalardan çıkıp saygılı bir insan olabilirsin. Senin için tek temennim bu. İyi akşamlar
- +1 yıl
iyi günler
+1 yılBiz kadınlarda genelde takıntı derecesinde iç çamaşırı alma isteği var nerede hoş güzel takım görsek ihtiyacımız olmasa bile (ki bence hep ihtiyacımız var) alırız.
70 Yorumlaiç çamaşırlarını görecek kadar samimiyetin var bunu soracak kadar yok mu ona sor bence cevap onda fikir belirtmekle olmaz bu konular
101 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle o cevaplarsa daha iyi olur. Kesin cevap verir
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSunu unutmamanızi tavsiye ederim bir kadın öncelikle iç çamaşırı seçimi hoş ve kaliteli ise bu öncelikle kendisine duyduğu saygıdan ileri gelen birsey dır paçalı don giymiş olsa cokmu namuslu olmuş olacaktı böyle düşünceleri olan insanlar yarın elindekini çok çabuk kaybeder unutma bunu
10 Yorumla
+1 yılKendi için giyiniyordur kız. Senaryo yazma saçma sapan 😃
141 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani sacmalimissin kusura bakma. Hani jartiyer veya seks oyuncagi desen tamam belki derdim ama ic camasiri bu. Gayey normal güzel ic camasiri giymesi.
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılCok normal benimde o tarz camasirlara ilgim var ama iliskim bile yok yani sadece iliskide giyilen seyler olarak bakmayin 🙄
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorsaydın ya madem iç çamaşırlarını görecek kadar yakın oldun. bende hayatımda biri yok ama cok severim güzel iç çamaşırı giymeyi
143 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@stalker55 istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo bence öyle değil benim hayatımda biri yok ama iç çamarırlarım düzenli ve temizlik tangam bile var sutyenlerim çok sexsi ondan olabilir severim güzel şeyleri 😊 hemen aldattığını düşün me belki seni istiyor çekiliyor söylemeye beni onu bırakır girersin diye korkuyor neyse çok uzattım iyi günler
18 Yorumla- +1 yıl
Gündelik hayatta Tanga giyiyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet giyiyorum niye giymiyim
- +1 yıl
Tanga genelde fantazi ile özdeslestjrildigi icinn
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Yalan mi
Cevap sahibi+1 yılDoğru ama normal zamandada giyilebilir
- +1 yıl
Çok giyiyor musjn
Cevap sahibi+1 yılYapacan gardaşim tövbe tövbe
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkla hemen kötü gelmesi ne garip. Eğer öyke bir şey yaplyor olsa ortada delil blrakmaz. Seni evine davet etmişse ve onlarl görmen tesadüfmü? Belki de gerçekten seviyorsanız evliliğin yakın olmasının mesajını veriyordur? Neden olmasln. Aksi halde seni hiç ilgilendirmez o kadar kendini önemseme)
10 Yorumla
+1 yılNapayım sevgilim olunca atayım mı donları? Aldatmayla ne alakası var?
70 Yorumla
+1 yılAhahah tam trol sorusu 😂 kendi için giyiniyor olamaz mı
70 Yorumla
+1 yılİç çamaşırlarını seviyor olabilir sevdiği bir şeyi başkasına göstermek istemiyor olabilir konuş mayı dene birde senin özeline hiç saygın yokmuda kız arkadaşının çekmecelerini karıştırıyorsun
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka ya kendininizi bu kadar önemsemeyin kadınlar sadece kendileri için süslenir erkekler için değil
81 Yorumla- +1 yıl
Yarısı kabul, yarısı değil dsddsd
+1 yılSapık mısın! Dolap karıştırıyorsun! Açıkta uluorta görsen hadi neyse, kişisel mahremiyet diye bir şey var...
40 Yorumla
+1 yılKendisi icin giyiyor olma fikrini benimsememis olman üzücü, güven duygusunu olusturamissin ki ilk aklina gelen bu olmuş.
40 YorumlaHıhı kesin aldatıyor... Ne tuhaf insanlarsınız ya. Dünya sizin etrafınızda dönüyor dimi. Neymiş güzel ve pahalı giyiyorsa başkasına gösteriyomuş falan. Ne alaka neee. Güzel giymeyi seviyo olamaz mı?
20 Yorumla
+1 yılÇeyizlik almış olabilir yani hemen kötü düşünmeyin bence
Etiket var mı yok mu ona dikkat etseydin
Bazıları sevdiği için giyer kullanır flan belki öyledir20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yüksek ihtimalle evet bakire ve böyle şeylere kapalıyken hiç önemsemezdim iç çamaşırlarımı kendimle kıyas etmek değil niyetim ama çevremde de buna şahit oldum. Cinsel hayatım aktifleşince iç çamaşırı tarzım değişti daha tarz seksi çamaşırlar tercih etmeye başladım. Bence yalan söylüyor ama yine de emin olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılKadınlar iç giyime özen gösterie ve bunu erkekler için yapmaz kendileri için yapar. Ayrıca ne malum senin için almadığı la?
70 Yorumla
+1 yılAldatmak ile alakasız olamaz dolabında iç çamaşırı olucak tabi erkek baksırı olucak hali yok
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler sadece sevgilinin yanına giderken özenli oluyor olabilir ama biz kadınlar herzaman özenli olmayı seviyoruz...
Hatta çoğu kadın kendi için giyiniyor kendini mutlu hissetmek için erkeklerde kendileri için sanıp havalanıyor...😂😂140 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sanmıyorum...
elinin altında bulunsun istiyordur...
neticede çamaşır normal zamandada kullanılan bir şey...
belki seksi olmayı seviyordur...30 Yorumla
+1 yılSaçma. Tüm. Kızlar neredeyse iç camisiri manyağı. Kızlar iç camisirini severler. Ama bu aldattığı anlamına gelmez. Kızın hoşuna gitmiştir almıştır.
30 Yorumla
+1 yılKadının giydiği iç çamaşırıyla aldatmak ne alaka demek ki güzel iç çamaşırı giymeyi seviyo
30 Yorumla
+1 yılDolabı boş mu olacaktı, hayatındaki insana güvenmiyormusun sen ay tilt oldum şu an. Ne saçma düşünceler.
30 Yorumla
+1 yılBence hayır. Kadınlar kendini öyle daha mutlu, özgüvenli hisseder. Yani en azından ben.. Eskiden beri hep güzel çamaşırlar giymeye özen gösteririm. Bunun için illa biriyle sevişmek gerekmez..
10 YorumlaYani şöyle bir şey var onları giymek kimse görmese bile nedense güzel hissetiriyor ve illa baskaşı için giyecek demek değil kendi içinde giyiyor olabilir.
10 YorumlaSenden önce hiç sevgilisi olmuş mu? Eğer olmuşsa muhtemelen eski sevgilileri için almıştır! Sonuçta yanlız yatarkan seksi iç çamaşırı giymenin pek bir mantığı yok :D
10 Yorumlakanka kızlar seviyor ya aldatmasıyla alakası yok bence
40 Yorumla
+1 yılBende kimseye yanasmiyorum ama alıyorum çok severek, kişisel birsey bu bence aldatmiyordur.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireyim ama güzel iç çamaşırları almayı çok severim
72 Yorumla
+1 yılBunun aldatmayla yakından uzaktan alakası yok. Boşuna paronaya yapmayın derim. Aşk hayatınızla ilgili sorunlara yol açabilirsiniz.
20 Yorumla
+1 yılBunlar var diye seni aldatıyor diyemem. Belkide kendisini daha güzel daha sexy hissetmek için onları giyiniyordur. Sen yine kalbini temiz tut.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla aldatıyor anlamına gelmez bence. Kadınlar sevdiği beğendiği kıyafetleri almayı sever buna iç çamaşırı da dahil. Kendimizi güzel ve özgüvenli hissetme sebeplerinden biri giydiklerimize, saçımıza başımıza dikkat etmemiz. Bence hemen kötü düşünme.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var ya ben de öyle şeyleri giyince onların içinde duble dişi hissettiğim için alıyorum hoşuma gidiyor ve bunu kimse bilsin görsün diye yapmıyorum aynada kendimi öyle izlemek hoşuma gidiyor sadece
20 Yorumla
+1 yılNe alakası var kardeşim şizofren misin bir kadınin çok iç çamaşırı varsa seni aldatıyor anlamına mı geliyor çok saçma
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen kesin kendisi aldatıyor kızı da kendisi gibi sanıyor @kzm_23
- +1 yıl
Son seviyesi 😅😅😅 @kzm_23
+1 yılBirinin kendini onemsemesinin neyini anlamadin yani illa ic camasiri biri icin mi giymeli kendini daha iyi hissediyor olamaz mi seninle bisey yapmak istemiyor diye hayattan mi vazgecmeli
00 YorumlaSükunetle karşılamak ve bu durumu zamana bırakmak gerek fevri davranıp bir başlangıcı bozmak istemeyiz
Elbet o çamaşırlarla ilgili bir ip ucu edineceğin zamanlarda gelecektir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence kendisi giymeyi seviyor olabilir benim eski sevgilim de seviyor du öyle çamaşırlar giymeyi ama aramızda bişey olmadı ve aldatma felan da yok tu yani bence kandinlar seviyor o şekilde giyinmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeydin gençecik kız dönemi doldursun yaşlı işimi doldursun
Bende alıyorum hayatımda kimsede yok bizim gençlikte böyle güzel içgiyim pek yoktu görünce alıyorum31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi misafiri yatak odasında yatırmayın kimi gelen misafiri yatak odasında yatırır sonra iççamaşırları karıştırıyorlar hata çöp atmaya gitseniz yatak odanın kapısını kitleyin siz dışarı çıkar çıkmaz koşarak yatak odanıza bakarlar meraklı çok
Olabilir de olmayabilir de. Bazı kızlar sırf hoşuna gidiyor diye giydiği de oluyor kendini güzel görmek için vb. Belli olmaz :)
10 Yorumla
+1 yılkanka kadınlar öyle şeyleri sever de evine gittiğin halde kızın üstünde görmek yerine dolabında görüyorsan bazı şeyleri gözden geçirmelisin
10 YorumlaKadınların kendisi için, iyi hissetmek için yaptığı şeyleri, daha doğru söylemek gerekirse her şeyi niye aldatılmaya bağlıyorsunuz. Her iyi giyim erkek için olmak zorunda değil. Kendisi için almıştır, hoşuna gidiyordur. İyi hissediyordur.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar önce kendileri için giyinir. Kadının seksi giyinmesi seks yaptığı anlamına gelmez.
20 Yorumlakendisi için almış olabilir kendine saygısı olduğu için
20 Yorumla
+1 yıldemekki iç çamaşırlarını seviyo alıyo illa aldatıyo anlamına gelmes
20 Yorumla
+1 yılNeden aklınıza ilk olarak aldatma geldi ki. Kuşku içerisinde kalmaktansa konuşmaya çalışın. Yoksa böyle küçük vesveselerle bu ilişki sürmez.
00 YorumlaBelki ileride böyle bi'şey yaşarsak diye almış olabilir dostum. İlla aldatıyor demek şu aşamada denilemez bence.
00 YorumlaHaha ne alaka ya demekki onem veriyor kendine aliyor bunda ne varki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var bende çok seviyorum seksi iç çamaşırı giymeyi ne yani ben de mi sevgilimi aldatıyorum 🙄
Böyle saçma sapan şeyler düşünmeyin ilişkinize yazık.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. İç çamaşır oldu olalı böyle zulüm görmedi ne alaka şimdi
00 Yorumla
+1 yılYani sen sevişmiyorsan, sevgilini kaptırma ihtimali çok yüksek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya olum azdiysan git konuş sevişin ne böyle saçma sapan kuruyon kafanda
00 Yorumla
+1 yılBilip bilmeden kimsenin günahını almamak lazım bu sebepten dolayı suçlamak doğru olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişmediğim sevgilimin dolabında çok özenli iç çamaşırları buldum, aldatılıyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler