Cinsellik Kızlar bikinili kız görünce etkileniyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben bazen aşka geliyorum görünce, sizce normal mi, herkes mi böyle? Güncellemeler+1 yıl Yani o kalçalar gögüsler ve ince bele benim de bakasım geliyor :// Kızlar bikinili kız görünce etkileniyor mu? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheExodia Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl uclarıda sısıyormu bızımkılerın oldugu yere semsıye takarsın 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Ney? Anlamadım? Yorumla TheExodia +1 yıl :D nonnık ucları sısıyormu bıkınılı kızları gorunce dıyorumm Yorumla Soran +1 yıl Neresi anlamadım Yorumla TheExodia +1 yıl memıslerın uclar sısıyormu dıyorumm ooo senden bı cacık olmaz:D Yorumla Soran +1 yıl Sismiyo Yorumla TheExodia +1 yıl farkettım hıc bısıden anlamıyon:D Yorumla Soran +1 yıl Sismesi mi lazimmis Yorumla TheExodia +1 yıl evet sulandırmasıda lazım Yorumla Soran +1 yıl Ya ben yeni ogrenmeye basladim, evet nadiren islaniyo ama cok degil bi cay kasigi kadar Yorumla Soran +1 yıl E bizimkilerin oldugu yere semsiye takarsin ne demek Yorumla TheExodia +1 yıl devamı yanına gelınce olur uzaktan anca o kadar ıslanır kutucugun Yorumla TheExodia +1 yıl bızımkı kalkınca yerde delık acılıyor oraya semsıye dıkersın bebegım Yorumla Soran +1 yıl Yaaa aglicam yaa hicbisey anlamiyorum. Lütfen acik konusun Yorumla TheExodia +1 yıl tatlım sen cıdden azma bence:D terımlere hıc hakım degılsın Yorumla Soran +1 yıl Yerde delik aciliyo ne semsiye dikmek ne Yorumla TheExodia +1 yıl tatlımmm sımdı yuz ustu yatınca bızım pıpı kalkyor ve yere delık acıyor onun yerıne semsıyeyı dıkebılırsın guneslık yanııı sulu sey senı Yorumla Soran +1 yıl Simdi anladim gecen biyerde okumustum erkekler plajda kuma gomerek sakliyomus. Yorumla TheExodia +1 yıl hahahahaha aferın hatun daha neler ogrenmek ıstersne yz gel Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler de sizinkilerin oldugu yere neden semsiye takayim, sorum ile cevap arasinda baglanti kuramadim:( Yorumla TheExodia +1 yıl senın memeler benım cuk sısıyor ıstee Yorumla Soran +1 yıl Neyse. Tesekkur ederim Yorumla TheExodia +1 yıl opuyorum kuzum cıcı bak kutucuguna Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 861 cevap paylaştı. Güzelse herkes gelir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uclarıda sısıyormu bızımkılerın oldugu yere semsıye takarsın
Ney? Anlamadım?
:D nonnık ucları sısıyormu bıkınılı kızları gorunce dıyorumm
Neresi anlamadım
memıslerın uclar sısıyormu dıyorumm ooo senden bı cacık olmaz:D
Sismiyo
farkettım hıc bısıden anlamıyon:D
Sismesi mi lazimmis
evet sulandırmasıda lazım
Ya ben yeni ogrenmeye basladim, evet nadiren islaniyo ama cok degil bi cay kasigi kadar
E bizimkilerin oldugu yere semsiye takarsin ne demek
devamı yanına gelınce olur uzaktan anca o kadar ıslanır kutucugun
bızımkı kalkınca yerde delık acılıyor oraya semsıye dıkersın bebegım
Yaaa aglicam yaa hicbisey anlamiyorum. Lütfen acik konusun
tatlım sen cıdden azma bence:D terımlere hıc hakım degılsın
Yerde delik aciliyo ne semsiye dikmek ne
tatlımmm sımdı yuz ustu yatınca bızım pıpı kalkyor ve yere delık acıyor onun yerıne semsıyeyı dıkebılırsın guneslık yanııı sulu sey senı
Simdi anladim gecen biyerde okumustum erkekler plajda kuma gomerek sakliyomus.
hahahahaha aferın hatun daha neler ogrenmek ıstersne yz gel
Tesekkurler de sizinkilerin oldugu yere neden semsiye takayim, sorum ile cevap arasinda baglanti kuramadim:(
senın memeler benım cuk sısıyor ıstee
Neyse. Tesekkur ederim
opuyorum kuzum cıcı bak kutucuguna
Güzelse herkes gelir.