+1 yılEvet cinsellik konusu eninde sonunda samimiyet sağlandıkça açılır eğer açılmaz ise asıl o zaman bir problem vardır tabi bu sevgili olduğunuz veya karşılıklı olarak hoşlandığınız ve samimi olduğunuz bir arkadaşınız ise
Yoksa normal sıradan bir arkadaşınız bu konulara sizi tanıyor ise girmez veya siz ona böyle bir açık kapı bırakmaz iseniz benim görüşüm bu yöndedir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılkonuşmalarını bir yere stokla fotoğrafla bak bakalım neler olucak ama yani bu gidişat biraz sıkıntılı tamam bir kişiyle bunu yaptım bende ama sonra dan düzelttim kendimi tabi ancak nefsini tuatamamk denir buna
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlayların masumiyete bağlanmasını şahsen saçma buluyorum. Cinsellik konuşmaya veya yaşamaya bile 2. gün bile gelinebilir ama bu aradaki çekim ve iletişimin olabildiğince hoş ve etkileyici olması gerekiyor. Bunlar var ise beklemek sadece zaman kaybı. Eğer tanımadan girmiş olsa cinsellik konusuna hak veririm sana
10 Yorumla Daha önceki ilişkilerinde cinsellik yaşamış demek ki biran önce seninle de yaşamak istiyor cinsellik amaç belli zaten bu kadar erkenden böyle konulara girmesi normal değil
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha öncesinde de yaşadığını söylemişti
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni istemesi arzulaması kötü bir şey değil ki, yani gördüyse ve 2 aydır full time konuşuyorsanız gayet normaldir bence.
00 Yorumla
+1 yılEninde sonunda sana kayacak bu yıldız deme..
Her sey yerinde zamanında..
Yörüngeden çıkmayın.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk benm de sevgilim var öyle yani. Her kes cinsellik ister. Bu sevmediyi ve ya kullanacagi anlamina gelmiyor)
11 Yorumla
Soran+1 yılAy ne bilim ya tripli şu an sanki eskisi gibi yazmıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiyeti belli adam tipi sevgi aşk saygı bekleme genç kardeşim boşuna sana kendimden örnek bir kız sevdim kavuşamadım zamanında cinsellik onuncu planımdaydı elini tutsam yeterdi bana
00 Yorumlageç bile kalmış ben 2. gün girerim :D eleman kesin pasif :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ay zaten cinselik için çok ta geç kalınmış bir süre ki eğer aranızda bir çekim varsa bunu konuşmanız lazım..
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani böyle şeyler konuşmamamıza izin mi verim basit sanmaz mı beni daha görüşmedik bile
Cevap sahibi+1 yılYapmacık olma kendin ol ne düşünür diye de düşünme oluruna bırak sonuçta aranızda bir elektrik varsa yaşayın bunu. O senin en azından samimiyetini daha cok sever.
Soran+1 yılYaşayın derken seks mi yapalım
Cevap sahibi+1 yılSeks yapın demiyorum ama ufak konuşmalar küçük kaçamaklar heyecan verir keyif verir. Seks yapmak için tanıman ve ondan yüz yüzeyken de elektrik alman şart.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsenin için iyi bir şey bence. en azından niyetini baştan anlayabilirsin !
00 Yorumla
+1 yılKezbanlara bakma sen 2 ay uzun zaman konuşabilir sevmiyor demek değil bu sende konuş hoşlanıyorsan ne olucak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıluzun süre olmuş normal tabi
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani konuşmalı mıyız cinsellik basit sanmaz mı beni daha görüşnedik bile onunla
- +1 yıl
görüşünce konu açılırsa ne yapacaksın şimdiden ufak ufak ısınmanız lazım
Soran+1 yılNasıl yani görüştükten sonra evlenmeden seks mi yapalım
- +1 yıl
kesinlikle yapmak isteyecek buna hazırlıklı ol
Soran+1 yılYapmam diyor ama öyle şeyler
- +1 yıl
kesinlikle yapar inanma sen ona :D
Soran+1 yılHahaha tamam
Peki böyle şeyler neden konuşuyor ciddi düşünmediği için mi yoksa ciddi düşünüyor mu belli olmaz mı- +1 yıl
deneme yumulma amaçlıdır :D
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
sana yumulacak kaç kurtar kendini diyorum :D
+1 yılVer gitsin sende ne olacak ki kökü mü kuruyacak.
00 Yorumla
+1 yılAmacı cinsellik olabilir dikkat et
00 Yorumlaçok azgın abaza olan birisi. amacı seks
00 Yorumla
+1 yılAsil amaci oymus demek ki
00 Yorumla2 ayda normal arakdaş o akdar olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulusmadiysan normal değil
00 Yorumla
+1 yılYav anla işte seninle yatmak için uğraşıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma yatmam diyor asla sadece konuşalım istiyorum diyor arzulamak normal diyor
Hoşlanıyorum senden diyor kimaeyü uzun zamandır arzulamadım bu kadar diyor- +1 yıl
Hepsi öyle diyor. Yatarım mı deyecek sana.
Soran+1 yılYani mesajı verdim anlasın işte yatmak iatemediğimi neden uzatıyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden şaşırdın ki... Demek öyle dolu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olarak konuşmadan direkt geçmiş s
00 Yorumla Sen mi istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil
00 YorumlaNormal
00 YorumlaO normal ya 😀😀
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım