Özellikle sorum köle ve sahibe arasında duygusallık aşk gelişe bilir mi? Gelişir ise artık köle sahibe ilişkisi bozulur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDuygusal bir bağ gelişebilir ve romantik bir ilişki yaşanabilir. Partnerlerin dominant-itaatkar veya sahibe-köle olduğu birçok çift var (özellikle yurtdışında). Bir çift olmanız köle-sahibe ilşkinizi mutlaka bozmaz, aksine bu ilişkiyi daha farklı bir zemine taşır. Köle kelimesi bu gerçeği ne kadar örtse de bunun gibi köle-sahibe ilişkilerinin temelinde rıza var. Yani tarih sayfalarında okuduğumuz silah zoruyla yaptırılan kölelikten çok farklı bir şeyden bahsediyoruz. Bunun için (teoride) köle-sahibe dinamiğinin; partnerlerin birbirini sevmesiyle, birbirinin iyiliğini istemesiyle çelişmesi gerekmiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sahibe aşık olduysa kıyıp da nasıl kölelik yapacak. ama sevgiyle başlayıp fantezi olarak köle sahibe yapılıyorsa o başka. köle hazla karışık sevgi de duyar zaten. eğerki yatakla gerçek ayrılabiliyorsa sorun olmaz. bende yaşadım ama sevmemiştim. duygusallık girerse diye bende korkmadım değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de köleyim, açıkçası bir sahibeye aşık olmam.
Senin kölenin de gerçekten sana aşık olduğunu asla düşünmüyorum.06 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç sorum olacaktı
Cevap sahibi+1 yılTabi, sorabilirsiniz
Soran+1 yılGizlisiniz ama
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğeniyorum şimdi
Soran+1 yılF başlıyor doğru mu? Mesaj attkm
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. orda aşkk yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet olmaması lazım ama bizde galiba duygusal bişeyler oluştu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılFantazi yapanlarda olmaz, sadece işlerini görüp ayrılırlar. Ama gerçek bir köle sahibe ilişkisinde tabiki olur. Bu ilişki de bir kadın erkek ilişkisidir. Sadece cinsellikten de ibaret olabilir duygu da olabilir, aynı normal ilişkiler gibi. Aslında aşkların da en güzelidir, kölenin aşkı kadar saf aşk da yoktur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBizimkisi farklı gelişti.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi?
tecrübeli biri olarak şunu söyleyebilirim aşk ve duygusalığın olması çokta bir şey değil ben aşırı merhametli biriyim ama cinsellikte çok gadarım acımam tabi ki sınırları bilmek şartıyla bunu hiç bir unutma sahibe ve köle ilişkisinde zevk her zaman bütün duyguların önüne geçer ve sadece o an daha çok zevk nasıl alırım ona odaklanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal bir bag gelişse bile , bunu kontrol etmeyi bilmek lazım. sahibe köle ise herkesin yeri vardır. sevmediğin anlamına gelmez. onunda seni sevmesine engel birsey yok. sadece kuralları esnetemezsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben galiba edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istersen yazabilirsin yardımcı olurum,
Cevap sahibi+1 yılgizliliğimi kaldırdım
Soran+1 yılTeşekkürler. Yardımcı olacak birşey yok da, sadece bazen duygusal yaklaştığım oluyor bunu belirtmek istedim
Cevap sahibi+1 yılOk bende tecrübeli biri olarak (yaşım 40) mentorlük yapabilriim diye düşünmüştüm.
köle sahibe ne awk FBoddy olayı değilmi çokmu geride kaldı bizim nesil :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin nesil kimler bilmiyorum
+1 yılBdsm cok sevıyorum ve sevgılım olursa bu konuda köle olmalı kı ben master im. Bu yuzden anlaşamadıgımızdan sevgılı bile olamadan bitiyor
00 Yorumlaİtaatkar ve sürtttük ruhlu
34 bedenli bebeksi yüzlü Yasemin Özilhan tadindaki kadınları seviyorum00 Yorumla
+1 yılBozulur evet. Aşık olduğun bir insana zarar verdiğini görmek sana acı verebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sahibeyim ve kadın bir kölem var. Bana aşık olması hoşuma gider.
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgayet pekala gelisebilir tabii ki. benimkisi asktan gelir zaten. asik olurum. asigimdir. askimdan yaparim. ask yaparim. askla yaparim. hayir hic de bozulmaz hatta tam tersine aksine daha da alevlenir ateslenir bence. gercek ask. sevdigin icin yapmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelişebilir, bence olursa çok farklı bir aşk olur o ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKöle olmanı engeller mi bu durum sence sahip aynı sahip
02 Yorumla
Soran+1 yılKöle olan ben değilim
Cevap sahibi+1 yılBeler yaptırıyorsun mesela ona
+1 yılKöle nedir jxkdksn kölelik mi kaldı
20 YorumlaKesinlikle gelişir ama zevk için bakıyosan hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız değil ama hayalim
01 Yorumla- +1 yıl
Bence köle ve sahibe ilişkisinde aşk olduğunda köle sahibe ilişkisi dahada bağlılık haline gelmeli. Ama günümüzde bu bilince ve iradeye sahip bir insanın olacağını pek sanmıyorum. Aşık olunduğunda hemen masumiyete bağlayıp kıyamıyoruma getiriyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir neden olmasın?
00 Yorumla Köle ve sahibe arasında aşk olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba. Sizi başka bir soruda gördüm ve şimdi bı baktım yorum yapmışsınız. Özelden sormak istediğim birşey var da
aşk ilişkisi femdom ilişkiyi bitiri bence
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz bu ilikişiyi yaşadınız mı?
+1 yılDuygusallık girerse araya hersey bozuluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBizimkisine girdi galiba 😕😐
- +1 yıl
Ne oldu sorun ne
+1 yılGelişirr
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bunun olmaması gerekir değil mi?
- +1 yıl
Yani tabiki mntkk oalrak
En sevmediğim şey nasıl yapıyorlar ya
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olurum istersen sana 😉
00 YorumlaAşk olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYa duygusallık gelişirse uzaklaşır mı? Yani bu denge bozulur ve başka boyuta mi geçer?
+1 yılkölelik kalkmadımı
00 Yorumlagörmedim hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benim var
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle sorum köle ve sahibe arasında duygusallık aşk gelişe bilir mi? Gelişir ise artık köle sahibe ilişkisi bozulur mu?
Cevap sahibi+1 yılKopyala yapıştır yapmak yerine insan gibi yazarsan cevaplarım
Soran+1 yılSoracağım soru zaten o. Sanki başkasından koplaya yapıştır yaptım. Onu da ben sordum zaten.
Cevap sahibi+1 yılNeyse
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler