Sevgilim arkadan istiyo ama hem zormuş hem de arkadan pislik gelebilirmiş rezil olmak istemiyorum. Ne yapmam lazım? Ve de sağlık açısından sıkıntısı olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arkadaşım. ilk olarak seks shop ya da eczaneden lavman al, sonra? İlişkinin olacağı gün ilk yapman gereken hiç bişey yiyip içme, olabildiğince tuvaletini ilişkiden saatler önce yap. Ve aldığın lavman yardımıyla anüsünü ılık suyla 5 6 kez yıka hatta temiz olduğuna inandığın kadar yıkamalısın.. genital bölgeler için kokulu hijyenik jeller mevcut onlardan kullan hem hijyen hemde temiz görünür. Bu kadar. Ve şunu anlamalısın bu kadar temizlik gerektiren bu durumda mikrop bakteri Yani hastalık kapabilir bu yüzden tavsiye edilmiyor.
Artı olarak çok acı verir şayet partnerin çaylaksa dikkat edin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Anal ilişki çok büyük bir günahtır ve yapan lanetlenmistir. Bu işin dini boyutu. Yaptıktan sonra çok büyük sağlık sorunları yaşarsın. Sevgilin zevk alır ama sen acı hissedersin. Bakire olanların kızlık bozulmasin diye yapmak istedikleri durum. Herseyi yap sonra bakireyim de. Bakirelik sadece kızlık zarı ile olmuyor malesef.
00 Yorumla
+1 yılArkadan girecekse katlanacak yapacak bir şey yok 🤣 😅 ama gereksiz maceralar bunlar bayan arkadaş kendi zevkinden başka bir şey düşünmüyor ki şimdi gençsinde sürekli tekrar edilirse kaslarda gevşeme olur saygılar.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öncesinde mutlaka tuvaletini yapmış olman lazım.. hijyene önem gösterin ikiniz de.. sağlık açısından tavsiye edilmiyor çünkü anüsteki kasın işlevini bozuyor..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Uzmanım her türlü yardımcı olabilirim profilimden bakabilirsin bu konuda o zaman bütün sorularım bu konu üzerinedir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılal sana işin ustasından anal seks öncesi temizlik önerileri.
https://www.youtube.com/watch?v=YRbUA9UuUqk00 YorumlaSağlık açısından bazen ciddi sorunlar da oluşuyor. Bir de penis büyüklüğü ya da kişinin yapma şekli vb. Sorunlar doğurma ihtimali yuksek
00 YorumlaÖncesinde temizliğini yapacaksın.
Kayganlaştırıcıyla yapmanız gerek.
İlk pozisyonu sen belirlersen daha iyi olur. Ve tabi ilk giriş yavaş olmalı.00 Yorumla
+1 yılBu tamamen size kalmış bir durum, her erkek ister, ama her kadın vermez.
00 Yorumlaİlişkiye girmeden evvel temizliği yapın. Problem olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hemeroidin varsa o ortadan kalkar bagsur olmazsin artik. Iliskiden once pompasiyla temizlemen gerek Olumsuz yonleri o hastalik kapabilir kondom kullanin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinin 10 saniyelik zevki için seni yapmaya zorladığı şeylere bak sen hala rezil olmak istemiyorum diyorsun. sağlık açısında zaten sıkıntı hep var. pardon ama eşek olana herkes biner
00 Yorumla temizlğini iyi yap burdan yazılamayacak bir çok detayı var
00 Yorumlarahat ol arkadaşım biz yılardır yapıyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi hazırlık yapıyım rezil olmamak için arkadan pislik gelebilirmiş
Temizlik yapman gerek
10 Yorumla
+1 yılGötnün üzerinde duramasın
00 Yorumla
+1 yılTemizlik şart
20 Yorumla
+1 yılSıçağın bulaşır ıyyk
01 Yorumla
Soran+1 yılOffff korkum o onun bulaşmaması için ne yapmam laızm
Zararlı illa yapacaksan lavman yap
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Bağırsak boşsltıcı penis e pislik bulamaması için
Soran+1 yılİlişkiden ne kadwr süre önce yapmam lazım
- +1 yıl
İlişki günü sabah yap öğlen gidersin ilişkiye hazır olur sonra zaten alışırsın bide krem al direk girerse kanama olur istersen mesaj at konuşalım
+1 yılTavsiyeme uy
00 YorumlaYardım edemi
00 YorumlaPislik gelir tabi ben yapmam ya
00 Yorumla
+1 yılAltına s. carsın ilerde yapma
00 Yorumla
+1 yılyazzz
00 Yorumla
+1 yılDeneyim ilk olmuş öneri verebilirim
00 YorumlaBen açığım istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yöntem var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tecrübeli olanlar yardım etsin bu arkadan yapmayla ilgili sorularım var detay aşağıda neler yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat