Hayatıma girecek olan erkegin bakir olması şart degil tamam ama bi kıza oral yapan erkek de ne bileyim nasıl öpücem onu olmaz yani bu kriterle evde kalıcam bu şeyleri yaşamayan kaldı mı ki. Siz takılır mısınız geçmiş hayatında oral yapan karşı cinse
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka birinin elini tuttu diye elini de tutma, başkasına sarıldı diye sarılma, başkasına baktı diye gözlerine de bakma, başka birisine güzel şeyler söyledi diye sözlerini de dinleme, hatta başkasıyla aynı havayı soluduğu için nefes alıp vermeyi de bırakman gerek.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSacmalamayin lutfen woemwkemwkemwkwmwk sevisti bir sey yok ama oral yapti diye mi birlikte olamazsin gercekten sen hic mi oral yapmadin ya da yapmayacaksin bunda ne Tür bir pislik var anlayamadim gercekten nesi igrenc, sevgilininkini Baska kiz yaladi ya da Baska kizin icine girdi diye de dokunmazsin artik woemwoemwkemkwemwkwmsk
110 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin geçmişte başka kızın şeyini yalasa o çocugu cidden öpebilecek misin shshhshsvahdb
- +1 yıl
Neden opemeyeyim ne engelliyor bunu, trolluyor musun ciddi misin ya woemwkskdmwiemwienjd
- +1 yıl
Hayır sonuç olarak o kızın şeyini öpmüş sayılırsın nası bi miden var ak
- +1 yıl
Ya salak misin sen woemeomdwimeowmeke sevgilini dudagindan opunce de eski sevgilini de opmus olursun o zaman nasil bir mantiksizlik icindesin sen
- +1 yıl
Hayır cinsel organla alakalı yani öpüşmüş olabilir agız sonuçta ama diger türlüsü igrenç. Ama senin böyle düşünmene sevinirim çünkü bu genel bi sorun degilse bunu aşabilirim
- +1 yıl
Tabiki genel bir sorun degil bu her iki tarafta birbirine oral yapabilir yani ne bileyim cok garip geldi Bana bu dusuncen ilk defa duydum, yaptirmayan yapmak istemeyen gordum de boylesini ilk defa goruyorum tebrik ederim skdnwiemiwmsiwmskw
- +1 yıl
Yok benimle yaşasa sorun etmem benim derdim bi başkası :( geçmişte başka kıza yapmışsa
- +1 yıl
Sen daha once birine yaptin mi peki? Ayni sekilde gelecek sevgilin bunu sorun etse ne dersin cok merak ettim
- +1 yıl
Ben yapmadım yapsaydım da hak verirdim ona
- +1 yıl
Gercekten cok degisik bir dusunce yapin varmis tanimak isterdim seni
+1 yılİçinde bulunduğumuz zaman diliminde bahsetmiş olduğun kriterler samanlıkta iğne aramak gibi birşey artık kadın erkek fark etmeksizin birtakım şeyler illaki yaşanıyor ve ne yazık ki bu şekilde kabul etmekten başka çözüm kalmıyor👍
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Yasamayanlar en az kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de vardır, herkesin kişisel tercihi.
Evde kalırım düşüncesiyle savunmadigin bir düşünceye karşı boyun eğme, sabret10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiçbir kıza oral yapmadım. Eğer rahatsız etmeyeceksem yazabilirim özelden
13 Yorumla- +1 yıl
Kafa dengi oluruz belki
- +1 yıl
Bilmiyorum ki dogru söyleyip söylemedigini test etmem gerekli
- +1 yıl
Burada gerçi herkes yapmadım demiştir kesin ama testlerini bekliyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişte aklı başında bir kız gerçekten şizofren misin?
18 Yorumla- +1 yıl
Evet şizofren semptomları varmış
Cevap sahibi+1 yılher söyleneni kabul etme parayonak olman seni şizofren yapmaz
oral sekse karşı mısın?- +1 yıl
Karşı degilim bana yapsın başkasına yapmışsa onu kabul edemem
Cevap sahibi+1 yılbu gayet normal merak etme sap kalmazsın
Cevap sahibi+1 yılbırak oral yapmayı başkasıyla öpmüşmüş bir kadınla öpüşemem düşüncelerimiz örtüşüyor
- +1 yıl
Öpüşmek temiz yine ama cinsel organa bulaşmışsa igrenç
Cevap sahibi+1 yılsakın buradakilerin kafanı karıştırmasına izin verme senin düşüncelerini destekliyorum
- +1 yıl
Sagol cansın
+1 yılBu şeyleri yaşamayan kaldı.
Ben ne yaşamışsam öyle birini isterim.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılOzaman sen bu mantıkla bulaşık makinasından çıkan tabakta da yemek yemezsin.👌
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen takılırım midem kaldırmaz öyle biriyle birlikte olmayı
10 Yorumla
+1 yılBilmek istemem ya böyle şeyleri sormam
11 Yorumla- +1 yıl
Sorgulamadıgın sürece geçmişi ne olursa olsun önemsemem diyosun yani. Bu en iyisi aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılben yapmadim evlenecegim kiside yapmamis olsun bilmesin bisey isterim
10 Yorumla
+1 yılBak burda sıfır km var istersen 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir takıntı yaa
10 Yorumla Selam, takmam ben geçmişi önemsiz.
10 Yorumla
+1 yılBen de aynı durumdayım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalmazsinnnnnnnnmn ulannnn
20 Yorumla
+1 yılbu kriterle bekar kalma ihtimalin çok yüksek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. fazla takılma bence o kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElime kız eli değmedi hiç sevgilim olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıntı olmaz herkes yapıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var bu kriter lerde
10 YorumlaYoooooo kolay ı var
12 Yorumla
+1 yılya biyik ya sakal
10 Yorumla
+1 yılSap kalcan
10 Yorumla
+1 yılBen alabilirim seni