Arkadaşlar merhba, nişanlımla geçen gün kıyafetlerle sürtünüyorduk. Sonra elini üstümde kıyafet varken vajinama doğru götürüp tam girişi olduğu yere git gel yaptı. Hızlanınca tam girişi olan yerde bir acı hissetim. Daha cinsel ilişki yaşamadım. Mastürbasyonuda klitorisi okşayarak yapıyorum. Şimdi aklıma takıldı acaba ilişki yaşayımca penisi nasıl giricek çok acicak kesin. Düşüncecesi şimdi rahatsız hissetirdi o ağrıyı hissedince bir şeyin oraya girme ihtimali korkuttu aslında hiç korkmazdım☹️ ya da girince farklı mı oluyor? Başka bir sağlık sorunu olma ihtimali var mı? Tam olarak neyden kaynaklandı biri bana açıklayabilir mi bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tamamen kafanın raht olmamasından kaynaklı.
Vajina ilişki sırasında penisin rhatça girmesi için genişler esner ve uzar.
Eğer sen kendini kasmazsan bir şey olmaz.21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin🙈 Rahatladım biraz. Belki kıyafet olduğu içinde olmuştur bakalım artık yakında öğrenicem
En İyi Cevaplar
Yani eğer ilişki esnasında ağrı acı çekip istemiyorsan ilişkiyi vajinismus sorunu deniyor ona ama sen sadece kaygilanmissin ve bence buyutulcek bişey yok bunda. Nişanlı dan sakin olmasını istersen onda anlayisliysa ilk gece korkusu bu şekilde yenebilirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol umarım öyledir rahatladım sayende. Nişanlım sağolsun anlayışlı bu konuda hemen acıyor sanki dediğimde geri vites yaptı. Acı duyduğun an veya rahatsız hissetiğin zaman söyle hemen dedi
Soran+1 yılEvet çok şükür öyle galiba😇 O konuda haklısın doğru. Çok sağol cevabın için
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı senin gibi düşünüyordum asla korkma kendini kasma. Zaten olay kendi kendine gelişiyor. İlk girişte çok ama çok hafif bir acı oluyor o da 3 saniye felan sürüyo sonrasında acı duymuyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılAy çok rahatladım çok teşekkür ederim tecrübeni paylaştığım için canım 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılsürtünmeden dolayı acımıştır. rahatlıkla alırsın penisi
12 Yorumla
Soran+1 yılRahatladım çok sağol
- +1 yıl
bir şey değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz böyle sorsak kardeşim KS siliyor soruyor kizlar sorunca yayınlıyor sapık mı bu KS
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var normal soru sordum sapıklık mı yaptım
Cevap sahibi+1 yılSana demiyorum bu KS ye diyorum bebeğim KS ye diyorum vajinanın yerim
Soran+1 yılSeninkiler neden silindi belli oldu çünkü sen sapıklık yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya bir soru yazdım kinler hangi şehirden katılıyor diye sildi
Soran+1 yılİyi oldu sana
Cevap sahibi+1 yılNiye ya senin manita var sürtünüyorsun bizim yok napalim
Soran+1 yılManita bul sürtün sende
Cevap sahibi+1 yılYok işte napalim yokluktauz idâre et sende arkadaşın var mı hiç
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılOf ya bıktık napalim sende beni idare etsen olmaz mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılDetaylı öğrenmek ister misn? Bende yaşadım o olayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsürtüne sürtüne alev alacaksınız a. k.
00 Yorumla
+1 yıldeneyimler tecrübelerden faydalanmalısın))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende vajinismus var
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun canım umarım atlatırsın
- +1 yıl
Vijanus geçiyor ilişki şart yok kaç kişi geçti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri