Fala inanma falsızda kalma. Kafayı rahatlatmanın ve hayatı mutlu ve fevkalade yaşamanın tek kuralı. Haram günah vb durumlarına takılırsan iki üç güne kalmadan bakırköye yolculuk başlar.
Bilmem hangisi ise artık. Ama ağıza boşalmak bana da çok ahlaksızca geliyor yani ne kadar eşin olsa da ayıp saygısızca. Oral yapsın boşalacağın zaman vücuduna falan boşal ya da tuvalete git
nasıl ahlaka bağladınız ya olayı. sonuç olarak kadın da adamın üzerine boşalacak? Şey de garip ha, dini açıdan sorun yoksa yapalım o zaman. Belki kadın yapmak istemiyordur. Önemli olan bu istemiyorsa konuşma bitmiştir işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fala inanma falsızda kalma.
Kafayı rahatlatmanın ve hayatı mutlu ve fevkalade yaşamanın tek kuralı.
Haram günah vb durumlarına takılırsan iki üç güne kalmadan bakırköye yolculuk başlar.
Cahil cahil şeyler kulaktan dolma benim peşimde yapmıyor ama ben yapıyorum enazından yaptıran senin için iyi olur
Dostum haram değil cuppelinin videosunu izler orda anlatıyor. Agza işeme ya da boşalma olmadığı sürece öpme yalama falan yapilabilir
haram olduğuna kuran ayeti göstersin ya da hadisi şerif gösteremiyorsa boş yapmasın helal haram koyma yetkisi sadece allahtadır
Orası öyle de hoca mı ne demiş işte inanmıyor
haramsa neye göre haram de islama göre haram olduğuna ayet ya da hadis olmayan herşey helaldir
Oral ilişkinin haram olduğunu kanıtla de
Bende öyle şeyler duyuyorum ama bilemiyorum.
Haram olduğunu mu duyuyorsun
Biri haram diyor biri değil diyor, kafam karmakarışık.
Haram değil
Bilmem ben
Ağzına boşalınca haram. Nette yazıyor hep okut.
Sen ona oral yapıyor musun
Haram diyor işte ikisini de istemiyor
Bir sefer ona yap bence sen o zevki alınca bir daha hep istiyecek ona yapmanı sonra alışınca sanada yapar
Oral mi yapsın istiyosun
Ağzına boşalmazsan sorun yok
Ne?
Ne ne?
Şaka olarak mı dedin yoksa bi günah bağlantısı filan mı var biraz malım da 😅
Haa 😂 haram diye yapmıyormuş ya karısı o yüzden söyledim ağzına menisi akmazsa oral yapabilir eşine ondan bahsediyorum 😂😂
Kuran'da yazıyor mu ağza boşalmak haram diye
Hoca kendi mi yorumladı acaba
Bilmem hangisi ise artık. Ama ağıza boşalmak bana da çok ahlaksızca geliyor yani ne kadar eşin olsa da ayıp saygısızca. Oral yapsın boşalacağın zaman vücuduna falan boşal ya da tuvalete git
Yani ahlaksızca olabilir de eş de razı olursa mesela sorun olmaz bence dini açıdan sıkıntı yoksa
nasıl ahlaka bağladınız ya olayı. sonuç olarak kadın da adamın üzerine boşalacak? Şey de garip ha, dini açıdan sorun yoksa yapalım o zaman. Belki kadın yapmak istemiyordur. Önemli olan bu istemiyorsa konuşma bitmiştir işte
değiştir karını
Üzülür aga be