Benim kizlik zari cesidim ridik yani ( yuksek girisli kizlik zari) demek neten bakabilirsiniz ancak ameliyat ile bozuluyormus erkek arkadasim ile iliskiye giriyoruZ aci dışında birsey hissetmiyorum bozulamiyorum o da aci yapıyor yeterince islamiyor seni diyceksiniz hayir islaniyorum su gibi oluyorum penis kalin geliyor girmiyor zar küçük nasil esnek zarlilar genis oluyor penis kolaylikla gecip bozulmuyor benim zarimda küçük kaliyor aramizda ridik zarli olan var mı ameliyat olmadanda ilişkiye giren bazilari kan kaybindan ölen varmis hastanelik olan ondan korkuyoruz 😒😒😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Ne kadar da meraklısınız kızlığınızı bozdurmaya. Sen şimdi evlendiğin kişiye de bakireyim dersin. Bana bir kız benim bekaretimi bozmanı istiyorum dese ben gene de yapmam. Bunun vebalini yüklenemem. Sorumluluğu çok ağır olur. Tabi herkes bir olmuyor. Ailene bir danış bence onlar sana yardımcı olur. Bildikleri jinekolog falan vardır belki.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka simdi bakireyim filan mi dedim ayrica bir erkegi kandiricak kadar serefsiz degilim solerim ne olucak evlenecegim kisiye namus bekligi yapma
- +1 yıl
Sen kızlık zarının ne çeşit olduğunu anlatıyorsun. Bozulamadigindan bahsediyorsun erkek arkadaşınla ilişkiye girdiğinde. Bakire olan kişilerin sorduğu soruyu soruyorsun. Haa ilişkiye girmeyi denediğin için haklısın bakire olamazsın zaten. Bu açıdan düşünmemiştim. Umarim evlenmek istediğin kişi seni bu şekilde kabul eder. Kimisi de kızlık bozulmasın diye anal falan yapıyorlar. Onlarda kendilerini bakire sanıyorlar işte.
Soran+1 yılPeki sana birsey sorucam sana dogruyu soleyeni mi tercih edersin yoksa ikinci kez kanamasi olan, kizlik zari diktiren, cinsel iliskiyi regl gunune denk getiren kisiyimi tercih edersin? Evlenecegin kisinin ne biliyorsun gerçekten bakire olacağını herseyo bacak arasinda namus değil
- +1 yıl
Bana her zaman dürüst ve doğru olunmasından yanayım. Bunda haklısın. Her erkek doğruyu söyleyeni bile kabul etneyebilir. Kabul etti diyelim. Evlendikten sonra her tartışmada ya da ilişki anında bunu başına kalkabilir. Büyük sorun olabilir Evlendikten sonra bile. Kişiye göre değişir tabi. Kızlık zarı dikimi ilk geceden 1 gün önce yapılırsa kanama olma ihtimali var. O arada o telaşın arasında Kızlık zarı dikimi ile ugraşilması biraz zor gibi. Regl kanı ile Kızlık zarı arasında da çok fark var farkedilir. Regl kanı kahverengi olur Kızlık zarı kanı da kırmızı. Elinin bir yerini kesersin ya kan akar işte öyle bir renkte olur. Ben anlarım zaten. Hakkında hayırlısı olsun. Ben sadece naçizane fikrimi söylemek istemiştim senin iyiliğin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Sen bir doktora gorunupte sana o tehsisi koyduysa tamamsa yok biz baktik nette oyleymis diya kulaktan dolma bilgilerle gelme bence. oyle bir zar vardir ismiyle ama turkiyede yoktur yasa vardirda sende yoktur 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ya yok öyle bişey kan kaybından ölen bilmem ne ne kadar islansanda vücut bazen istemsiz kilitler kendini. Detay ister misn?
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaa bulamadım çok ilginç geliyor sadece sapık değilim. ne yazmam gerek googleye
08 Yorumla
Soran+1 yılYuksek girisli kizlik zari yaz çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılahh bulamadım neyse
Cevap sahibi+1 yılumarım herşey güzel olur senin için abla
Soran+1 yılLink atilabiliyorsa burdan atayim
Cevap sahibi+1 yılatarmısın lütfen
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılaa evet giriş kısmı küçük. teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ameliyat olman gerek o zaman herseferinde acı çekmeye değermi
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen ancak oda evlenince 😢
Soran+1 yılAlmam icin ne yapmam gerek peki?
Soran+1 yılOle yapalim ozaman saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılameliyat ol o zaman
kafanızda o korku dolu düşünceler kalmasın00 YorumlaErkekler koyar ve yaptıkları şey onlara zevk verir kadınlar ise o şeyi içine alır ve zorlanır Buda onların inlemesine acı çekmesine neden olur
00 Yorumla
+1 yıldaha önce de yazmıştım , ben bozdum gel diye
01 Yorumla
Soran+1 yılSapikmisin ya?
+1 yılEvleneceğin adama bakireyim dersin bide sen şimdi
03 Yorumla
Soran+1 yılOkadar şerefsiz biri değilim
Soran+1 yıl@Salih03tr merak etme evleneceğim adama daha once iliskimi solerim burda namus bekciligi yapma sana kalmadi benim namusun
- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yıltam anlamıyla içine alabiliyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef girmiyor delik küçük
- +1 yıl
aslında en doğrusun jinekoloğa gitmen ya da müsait zamanda konuşabiliriz
Soran+1 yılBekarim sorun olmazmi?
- +1 yıl
etrafta duyulursa sorun olur
Soran+1 yılDoktorada guvenmiom
- +1 yıl
sen bilirsin ama desteğe ihtiyacın var
Biliyorum dantelli Ne bileyim siz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbize ne a. k. senin zarından
01 Yorumla
Soran+1 yılSanami soledim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde kalin zar yirtilma olmadi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği