Seven erkek yatakta nasıl davranır. Sürekli öpmek mi ister mesela. Yani böyle bebek sever gibi mi olur. dokunmaya kıyamaz mı yani nasıl davranır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelamlar, öncelikle 👒🍒 ... burada bazı yazanlara bakma hic tatlım. erkek sert falan olmaz yatakta. öyle davranması gereken yerler olur elbette, tutkuyu arttırmak için... erkeklik dogasından gelen hükmedebildigini ve gücü oldugunu göstermek icin.
Seven erkek anlayıslıdır. Seni rahatsız edecek tek harekette bulunmaz. Farklı istekleri olursa önce sana danısır. Seni önemser. Seven erkek yatakta çok şefkatlidir. Evet sevdiği kadını sahiplenir, bebek gibi sever. Tam anlamıyla bu tabir. Seni gözünden sakınır. Saçlarını öper, kokusunu içine çeker. Bunları sanki çok değerli bir elmasa sahipmiş gibi yavaşça, usulca, incitmeden yapar. Gözlerinin içine gülerek bakar. Ellerini öper. Güzel sözler söyler... Kucağına alır , belinden sarılır.. Ve dahası.
Kimse bana çok sert bir adam, durusunu bozamaz.. bunları yapamaz masallarını anlatmasın. Çünkü gercekten seven bir adam sevdiği kadının karsısında muma döner. Yatak odasında onu mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar. Sevgi gösterilmedikten sonra varlığından söz edilemez çünkü...
552 Yorumla- +1 yıl
Daha güzel anlatilamazdi
- +1 yıl
estagfirullah🙏🏻💌
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadınla birlikte olma amacı sadece seks yapmak olan erkek kardeşlerimize Allah'tan şefkat diliyorum.
Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır.
O yüzden ben kendimce söyleyeyim. Yatakta sevdiğim kadına dokunmak, vücudununun her yerini tutkuyla öpmek, onu koklamak, göğsümde yatırıp şefkat göstermek aşkı başka boyutlara taşır...200 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
99Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence seven erkek yatakta nasil davranir degil normalde nasil davranir diye düsünmek lazim. Cok seven erkekte yatakta cok sert olabilir cünkü amaci sana daha fazla zevk vermektir o an. Erkekligini göstermek kendini tutamamak seni cildirtmak ne bileyim hersey olabilir o an kaldiki biz kadinlarda cogu zaman dayanamayiz kalibimizdan cikariz yatakta. Bence sevisme sonrasi nasil davranir. Veya normalde neler yapar nasil davranir seven erkek. Önemli olan budur. Misal biz birbirimizi cok seviyoruz asirk asigiz imkansiz olmamiza ragmen vazgecmiyoruz ama bir bulusalim miknatis gibiyiz ayrilamiyoruz sevismekten alikoyamiyoruz. Bakireyim. Yani giris olmadi. Ama o tecrübeli ve cinselligi bilmesine ragmen benimle birlikte oldugu icin 2 yildir cinselligi bitmesine ragmen ben yap dememe ragmen yapmadi. Durdu. Ve iliskiye girmiyor. Böyle seyler...
77 Yorumla
Soran+1 yılNeden imkansızsınız
Cevap sahibi+1 yılAilem istemiyor kesinlikle
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıl@Neşemol evet bi defasinda dayanamadim yap dedim ona ragmen yapmadi. Kendisi cok zor durumda olmasina ragmen.
Soran+1 yılİyi halt ettin. Her boku yiyip bakireyim ayağına yatamazsın. Ben de bakireyim. Elim kimsenin eline değmedi daha. Bakirelik zardan mı ibaret? Sen oranı sürttürüp zarın delinmediği için bakireyim diyosun nahhhhh
Cevap sahibi+1 yılGiris olmadigi icin dedim zaten. Iliskiye girmedigimizi anlatabilmek icin. No öfke.
Erkekten erkeğe değişir ki bu:)
Bir de insanların yataktaki karakterleri genelde dışarda olduklarındna farklıdır. Yani çok romantik bir adam seks sırasında dominant ve sert birine dönüşür. Ne olduğunu anlamazsın, benden nefret ediyor diye düşünürsün ama alakası yoktur.
Seven erkek illa yatakta öper okşar diye bir durum yok yani :) Evire çevire seks yapması da bir aşk alameti olabilir.121 Yorumla- +1 yıl
En güzeli de o değil mi evire çevire 😊
p*rno çekiyor gibi sevişmez işte ama herkesin tarzı farklıdır herhalde
121 YorumlaPikeyi üstüne çekmez
Yatağın 30%'undan fazlasını kaplamaz
Önceden yatıp yatağı ısıtır
Yastığını bilir
Tarafını bilir
Hava serinlerse sarar ısıtır
Hava sıcaksa yaklaşmaz uzak durur :P
Kahvaltıyı yatağa getirir
Sabahları alarmı kurar uyandırır
Geceleri ışığı kapatır ve yatar :D51 Yorumla- +1 yıl
Waov seven erkekler ne tapılasıymış
Peki sence seven kadın nasıl olur
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. sureklı temas halınde olur kolu bacagı elı sureklı sevdıgıne degsın ıster ayrı uyumaz. ama sız kadınlara tavsıyem herseyde sevgı ve duygusallık aramayın. bu eslerın arasını bozar. uyurken bana sarılmadı sevmıyormu. benımle tv ızlemedı benımle sunu yapmadı bunu yapmadı sevgısını bellı etmedı dıye paranoyaya baglamayın. sevgıyı basıt seylerle ocmeyın. seven erkek nezaketıyle ve sızı kırmamaya alısmasıyla bellı olur.
40 Yorumla
+1 yılSevişirken öyle şevkatle sevesim geliyor. Ama tahrik artıp iş sekse dönüşünce o şevkat yerini daha sert olmaya, acı vermeye, daha hayvani bir dürtüye dönüşüyor... taa ki boşalana kadar. Boşaldıktan hemen sonra yeniden bebeğimmiş gibi şevkatle sarılıp sevip öpesim, okşayasım geliyor. Bilmiyorum sadece bende mi böyle ama acı tatlı olmayı seviyorum cinsellikte. Bu sanırım dürtülerle ve ne şekilde arzuladığınla alakalı. Sadece seven erkek şevkatini bence ön sevişmenin sonuna kadar ancak koruyabilir.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin düşüncesini tam bilemesek de beni cidden sevdiğini düşündüğüm adamın tavrı beni mest etmişti. Saatlerce sadece sarılmak istedi gözlerimden gözünü ayırmayışı dikkatimi çekmişti aceleci davranmaz mesela herşeyi doyasıya yaşamak ister senle. şahsen böyle düşünüyorum bunun gibi birkaç tavrı daha beni gerçekten önemsiyor dedirtmişti bana
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha detaylı anlatır mısınn
+1 yılYani seven bir kişinin yatakta Nasıl davranması gibi bir soru Bence biraz mantıksız olmadı mı Yatakta zaten yapacak olan şeyler bellidir sadece şöyle bir şey vardır ki bir kişi Eğer sevdiği ile beraber yaptıysa ve yatakta beraber geçirdiyse zamanı orada tutkulu bir sevisme olabilir ama nasıl davranır biraz abes kaçmış burada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Temiz ve bakımlıysa evet. Skmye kıyamaz. Bazan böylesi daha çok gaz verir. Öper koklar isterse yalar emer küçük küçük eritir sksmkten beter olurlar... amkgdsjkj 🌸🍃💝
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılYatakta sevenle sevmeyeni ayirt edemezsin ki yatak odasindaki hali disardaki hali gibi degildir. Dusmani gibi de s*kebilir ama bu adam sevmiyor diyemezsin 😅
121 Yorumla- +1 yıl
Valla. bu da güzel yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılSeksin sevgiyle ilgisi yok. Seven nazik olur diye bi şey hiç yok. Her insanın tarzı, zevk aldığı, tahrik oldugu pozisyon farklıdır. Domal lan derse beni sevmiyor diye düşünme yani sj
163 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Haha guzelmyorum valla.. brncede adamin fantazizi vardır sevdigiyle yaptı diye kabahat mi yani
- +1 yıl
Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılbana kalırsa 5 dakikalık bir zevk için düşünülüyor ise o kişinin bazı tabularını kırması geek obje niyetine görülmemeli bir kadın hele ki sevdiğin kadın ise onunla vaktini her anında yatakta bile saygı duyarak anlayış göstererek davranmalısın ki onunda duygularını anlayabilesin sonra zaten bunları yapan insan olayın seks değil sevdiğin kişinin mutlu olması onunla bu hayatta ona her daim göğüs gerip kalbinde tutacağını da bilmesini sağlar
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBelki ilk zamanlar farklı olabilir. Dokunmaya kıyamamak vs gibi ama zamanla rutine bindikçe değişecektir. Yani yatakta sert davranması sevmiyor anlamına gelmez veya okşaması öpmesi aşkından ölüyor demek değildir. Adamına göre değişir. Dışarıdan uysal görünen adamın içinden kaplan çıkabilir
31 Yorumla- +1 yıl
Evet ama bazen aptal. asik olursa erkek dokunmaya bile kiyamiyor gerçekten veya şöyle diyelim o şekilde hayal edemiyor sevgilisini.. ne bileyim çok sehvetlenmiyor aşktan gözü karariyor
+1 yıl-kendinden önce karşı tarafı boşaltmaya ve orgazm etmeye çalışır,
-karşısındaki zevk almadan kendi zevk alamaz,
-onun zevkleri ve arzuları doğrultusunda hareket eder ve daha çok haz almasını sağlar,
-kendi boşalsa bile onu boşaltmadan yataktan kalmaz,
-ilişki bittikten sonra bir öpücük kondurup arkasına geçer sarılır.
en azından ben böyle yapıyorum :d40 YorumlaBen şahsen seviy olsaydım öpmekten kedini alamadım Ama Onunla ilişkiye girdiğimde her ne kadar sert erkek olsam da canını çok yakmamaya özen gösterirdim
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dünyanın en nadide çiçeğini sever koklar gibi sevişir ve o sevgilinin dışılığı e gurur duymasını sağlar.. Sonrasında onu göğsüne yatırır ve ona teşekkür eder.
50 YorumlaBen kıyamam o benim kıymetlim değerlim başımın tacı
22 Yorumla
Soran+1 yılNapıcaksın peki
Kim nasıl davranırsa davransın. Kadınlar asla rol yapmamalı erkekler de kendileri gibi davranmalıdır. Birbirinizi incitmeyin. Seksi ve şehveti belli bir çerçevede degerlendirmeyin. Her insan kendine özeldir. Her ilişkide kendine ait bir özeli vardır.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen istemeden cinsellik adına hiç bir şey yapmaz ileri gitmez anlayacağın tabiki öper koklar sana dokunur seni hisseder bunları yapmayana erkek denmez zaten
70 Yorumla
+1 yılSeven kız veya erkek farketmez.
Eğer seks yapmaktan hoşlanıyorsa tabi , eşine zevk vermeyi bence daha çok önemsemeli... Onun zevk alması benim alacağım zevki ikiye katlar çünkü seviyorum. Sevgi lafta olmamalı göstermek lazm.. ve seviyosam eğer seve seve onu isterim onun da zevk alması için çabalarım canm aşkım çünkü o @renas63 💜03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada soruyla daha alakalı bı yanıt yazayım. Dokunmaya kıysın yaa 😁
- +1 yıl
+1 yılSevgi yumağı adı altında yeni bir pozisyon yaratır o pozisyonda basar 😂
31 Yorumla
Soran+1 yılYa bu prnolardaki gibi yapmaz yani demi
valla ben şahsen söyleyeyim mutluluktan mutlu olan belkide biz kovalar. partnerimizi ne kadar mutlu edersek her anlamda 2x oluyoruz ^^ ve anlarız nelerden hoşlandığını ona göre yanaşırız
20 Yorumla
+1 yılİsteklerine önem verir. Bencil davranıp kendini düşünmez. Yatakta sert davranan erkekte seviyor olabilir, sonuçta herkes aynı şekilde sevgisini göstermez. Kişiye bağlı bir durum yani.
51 Yorumla- +1 yıl
Evet haklisin
+1 yılBen kıyamıyorum canı yanar diye sert olamiyorum normalde argo severim ama yanlış anlar diye argoda konuşamıyorum 😅
20 Yorumla
+1 yılSevgiyle bakar ve seks yaparsınız işte sevmeyen sevgisiz ve bencil olur diye düşünüyorum
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani benim esim beni seviyor ama hic öyle kıyamama durumu yok catur cutur girişiyor
173 Yorumla- +1 yıl
Hahah😂 ama evlisiniz artiknyaa tadini çıkarın zaten
- +1 yıl
o kadar sert yani :)
- +1 yıl
Kötü mü kadınlar için bu merak ettim ondan sordum?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatak odasını hele seks yaparken sevgi kelebeği beklentisi nedir ya. Erotik filmlerde ki gibi seks yapmak ne kadına ne erkeğe zevk vermez. yatak odasında hard olmak lazım
43 Yorumla
+1 yılÖncelikle normalde nasıl davranır önce onu sorgula. Gerçekten sevdiğine ikna isen bunu sonrasında da anlarsn zaten
40 Yorumla
+1 yıl“Yatakta sevenle sevmeyeni ayirt edemezsin ki yatak odasindaki hali disardaki hali gibi degildir. Dusmani gibi de s*kebilir ama bu adam sevmiyor diyemezsin“ demiş @Kırlariçindebikız
çok doğru demiş10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Yani çok arzular sert olur ama saçınıda okşar koklar öper yani
50 Yorumlapartneriminn zevkine göre, çok sevsende bazen yatakta canavar olmanı ister kızlar. o doymadan bitirmemek en önemlisi
10 Yorumla
+1 yılEn güzel şey sevdiğinle yaşamaktır cinselliği bu cvpnumarim yeterlidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek yatakta gereğini yapar, dokunmaya kıyamamak nedir. Ponçik lafların bir manası yok.
32 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işte gereği derken. Sevenle sevmeyeni ayıran ne yatakta
- +1 yıl
Eş olur, bir olur, kadınıyla bütünleşir. Nasıl iştesi nedir, dokunmamaya kıyamak nedir.
O ucuz romanı kıyamama lafları ilk okul sıralarında bile geçerli değil.
Seven erkek de kadın da yatakta gereğini yapar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde çok sakin bir kız yatakta vahşi olabiliyor sevdiği adamla. Ayni şekilde adam disarsacok sakın sevecen biriyken yatakta vahsilesebilir. Yani uçkuru çözünce işler değişiyor. Bambaska bir kişilik ortaya çıkabiliyor.
20 Yorumla
+1 yılEvet opmek ister heryerını ve oral yapmaktan cekınmez bazı tipler bana oral yap der ama kendi yapmaz onlar net sevmiyordur tabi her oral delisi de seviyor diye bir kanun yok
72 Yorumla- +1 yıl
Oral sevilmez mi
- +1 yıl
Oral sekse indirgemek durumu ne kadar doğru.. seven erkek romantik olur tek kelimeyle yavaş gider.. bol. bol. oper dokunur
Seven erkek yatakta tatlı sert davranır tamamen baştan sona sert olursa hoş olmaz seven kadında erkeği için biraz tatlı serte müsade eder
10 Yorumla
+1 yılSeverse arzular arzularsa yatakta çok iyi olur hem tutku ile aşk ile 🤐
31 Yorumla- +1 yıl
Arzulayinca 10 numara olur tabi zevk ve haz ile
+1 yılBencilce davranmaz, kendi işi bitince dönüp uyumaz ya da hemen duşa koşmaz
30 Yorumla
+1 yılönce okşar saatlerce yalar. sonra yavaş yavaş sertleşmeye başlar. daha çok zevk almak için daha çok sertleşir
10 Yorumla
+1 yılKimse gerçek hayattaki kişiliğiyle sevişemez ki. Herkesin içinde yatan bir hayvan vardır. Seks hayvani içgüdülerle yapılan eylemdir.
10 Yorumla
+1 yılValla değişir. Soft seven karşısındakini sevse de sevmese de soft olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeven erkek duygulu sevişir öpmeye ve dokunmaya önem verir
20 Yorumla
+1 yılYatak odası çok özel ve kutsal bir yerdir, orada kim ne yapar, ne düşünür, nasıl davranır bilemeyiz. Karşılıklı isteklere ve zevklere kalmış.
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek sevdiğini zikmez insan sevdiğini ziker hic... saka bi tarafa sevdiğiyle her fantaziyi yapamaz belki ama dostu sirdasi ile çok daha rahat seks yapar...
00 Yorumla
+1 yılseven erkek köpek gibi soluksuz sikerrrr olması gerekende bu bence 😘😘
12 Yorumla- +1 yıl
O biraz aç erkek olmuş🤭
- +1 yıl
tutkulu erkek diyelim 😘
+1 yılSevmeyen erkekte yatakta iyi davranır misal benim gibi 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. yatakta sevmeyle sevmemeyle alakalı bir davranış olduğunu düşünmüyoru m:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kişiye göre değişir ben hem zevk almaya bakarım hem zevk vermeye
10 Yorumla Seviştikten sonra yanından hemen kalkmaz. Ordan anla.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven erkek s. mez. İnsan sevdiğini s. kermi çok saçma
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@isbaraxx söverken s. yim diyorlar demek s. mek kötü birşey bu yüzden insan sevdiğini neden s. kmrk istesinki çok saçma
Cevap sahibi+1 yıl@isbaraxx Ne fark eder ikiside aynı şey
- +1 yıl
En doğrusu bu gercekten
Seven erkeğe göre değilde karakterine göre değişir bu
00 YorumlaO erkeğin karakteri ile ilgili. Kimisi tatmin etmek için hoyratça sevişir kimisi incitmemek için kuş gibi davranır
10 Yorumla
+1 yılEvet opmek dokunmak sevmek ister. Seven erken dokunsal yaklasır sevdıgınmutlu etmek öncelıgıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılseninle vakit geçirmek ister bu sarmak öpmek konuşmak da olabilir yatakta
00 Yorumla Ben sürekli öpmek isterim. Genelde boynundan çok öperdim. Bebek gibi değil de arzulayarak
00 Yorumla
+1 yılÖn sevismeyi uzun tutar. Ama upuzun yani 😅 Oral dehası yaratır vs vs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir çünkü herkesin karakteri yatakda çok başka olabiliyo
00 YorumlaSelam, herkesin mizaci farklı ama seven öper bence. Kıyamaz falan yok.
00 Yorumlaherkesin zevki farklıdır ya bu cevaplanamaz yatak farklı bir yer
00 YorumlaHepsini sen yazmışsın zaten soruyu sorarken.
14 Yorumla
Soran+1 yılBi de sen yaz erkek dilinden okuyalım
Soran+1 yılBebek gibi nasıl sever mesela jdjdjdj
- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?