Herkese merhaba. Bugün burada açıkça özeleştiri yapıp durumumu izah edeceğim.
Ben 23 yaşında bir kızım ve çirkin olduğumu düşünüyorum. (Yüz olarak, fiziğim iyi sayılır.)
Çirkin olduğumdan sanırım ki kimse benimle ilgilenmiyor aşk anlamında. Ben de sevmeye, sevilmeye, biraz olsun ilgiye o kadar açım ki fuckbuddy bulmuştum kendime. Ancak bu durumdan da sıkıldım. Sadece o iş işin yanıma geldiğini bilmek bir nebze de olsa yaralıyor. Bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
Cevap veren herkese çok teşekkürler!✨
Ben 23 yaşında bir kızım ve çirkin olduğumu düşünüyorum. (Yüz olarak, fiziğim iyi sayılır.)
Çirkin olduğumdan sanırım ki kimse benimle ilgilenmiyor aşk anlamında. Ben de sevmeye, sevilmeye, biraz olsun ilgiye o kadar açım ki fuckbuddy bulmuştum kendime. Ancak bu durumdan da sıkıldım. Sadece o iş işin yanıma geldiğini bilmek bir nebze de olsa yaralıyor. Bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
Cevap veren herkese çok teşekkürler!✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
fuckbody işi karaktersız erkegın kadından yararlanma işi evet ya cırkın kendıne guvensın kadınları avlıyorlar ya da parasız kalmaktan korkan zavallı kızları bır de eskı sevgılısınden acı ceken mal kızları terkedılmıs ama hala akıllanmamıs bu sebeple cok kullanılan seks objesı kız gordum ama sen kullanmassan o kullanmassa bırı zaten bunları kullanıyor bence Kişilikli ol kelımenın tam anlamıyla mamınla dusunme kişilikli ol soru trolse bbu cevap bole kolay kzlara gelsın
Kendin ol gercekleri soyle cok mu zor? sonunda 3 adim ilerisini goren birileri cikmis bu fuckbuddy konularinda :)
Nasıl 3 adım ilerisi?
Yani sonuc olarak , bir adim yapmadan once sonucunu dusunmek gerek yani 1 adim yaptiktan sonra 2-3 adim tahmin etmek gibi birsey mantik yani.
net.. aradığında görüşmeyeceksin.. kibarca işin olduğunu söyleyeceksin.. çok ısrarcı olursa da.. artık görüşmek istemediğini söyleceksin..
Bu ilişkinin alt yapısında her birey zaten istediğinde sonlandırıyor, zorlanacak bir durum yok. Açıkça söylersin olur biter dert etme.
Açıkça onunla görüşmek istemediğini söyle seni zorlayamaz.
"Bundan sonra sana diktirmek istemiyorum çünkü sen benim yaralarımı dikemiyorsun" de konu kapansın
Yani acikca soyle , ve ilgi dis gorunusten ziyadw muhabbetin sohbetinlede olur ya bilmiyorum gerce
Hayat senin istemediğini belirt direkt. Yok çirkinim felan deme boşuna kimin sana nasıl baktığı önemli
Bu işlerden çekildiğini söyle , sağlam ilişki istiyorum de ona sonra yolver
bahaneler uydur sureklı gorusmemeye calıs
Sevilmek istiyon mu gerçekten
çirkin olduğunu düşündüğün için oluyor böyle dimi
Evet. Yani biraz olsun ilgi istiyorum ancak o da seksle halledilecek şeyler değil
seksle halledilmez işte ilgi gösteren biri olur sekste olur ama ilgilidir herzaman seks olmaz yani senin gibi birini tanıyorum da
Öyle işte...
bana yazarmısın dicem ama yazmassın dimi şimdi
Okumadim sadece senden nefret ediyorum ve kasarsin
Sende örümcek kafalısın. 2 gramlık beynini laf sokucam diye yorma
Rezilsin
Evlendin mi şu anda
Bitirme devam et
İstemiyorum de geç
Konusalimmi 2 dk uygnsan yazarmsn anlatcaklarm var
istifa mektubu yaz
Ahhahhah
Ayrıldın mı