ci̇nsel anlamda nefsi̇mle savaş veri̇yorum napicam ben?

Arkadaşlar 5 yıllık evliyim. Evlilik öncesi hayatımda olan 2 kişi ile ciddi olduğum kişiyle ufak tefek birşeyler yaşamıştım. Bekar iken çok ihtiraslı bir kız olduğum için beklentilerim vardı evlilikten. Severek evlenirsem eşimle ten uyumumuz olursa mutlu oluruz dedim. Manevi olarak eşimle yani 5 yıllık evli olduğum kişiyle ilk zamanlar çok iyiydik fakat cinsel sorunları vardı ve bunu asla sorun etmedim geçer düzelir dedim hep. Sonra zamanla nadir olmaya başladık hatta olamamaya. Erken boşalma sorunundan dolayı öteledik hep ya da yarım yamalak oluyordu. şu an 5 yıl oldu fakat düzelse de bu seferde cinsel olarak oda rahatsız oluyor bu durumdan nadir olmasından. Yani bir erkek nasıl yapar karısının üstüne atlar ya da çok ateşli olur ya eşim öyle değil, uykun var diye kıyamıyorum o yüzden ısrar etmedim diyor. Ne bileyim şöyle bakışırken beni kollarına alıp yatağa götürdüğün bilmiyorum. Çok seviyorum ama oda sevsede artık bu durum beni rahatsız ediyor. Bekarlık zamanım aklıma geliyor, o ihtiras ve şevki hatırladım son birkaçgündür şeytanla mücadele içindeyim nefsime karşı koymaya çalışıyorum. Hayal ediyorum düşüncelere dalıyorum. Biliyorum bu yanlış ama elimde değil artık cinsel soğukluk yaptı eşimle birşey yaşasam bile kanım çekile çekile olmuyor onun sorunları beni bu hale getirdi. Bugün çokda haz etmediğim yöneticimiz ellerim çok üşüdü dedim bakayım dedi elimi tuttu ve içim çok tuhaf oldu onunda olmuş olmalı ki whatsap dan bana ateş resmi attı. Ama asla yaklaşmıyorum kızdım kendisine. Sizce napıcam nasıl aşıcam. Cinsel olarak ilgiye ihtiyacım var ama eşim daha bu sabah işten gece sabaha karşı geldiğinde direk koltuğa uyumuş kalmış yatağımıza bile gelmemiş, nadir de olsa bunu yapıyor. Çok kötüyüm napıcam ben.
ci̇nsel anlamda nefsi̇mle savaş veri̇yorum napicam ben?