Arkadaşlar 5 yıllık evliyim. Evlilik öncesi hayatımda olan 2 kişi ile ciddi olduğum kişiyle ufak tefek birşeyler yaşamıştım. Bekar iken çok ihtiraslı bir kız olduğum için beklentilerim vardı evlilikten. Severek evlenirsem eşimle ten uyumumuz olursa mutlu oluruz dedim. Manevi olarak eşimle yani 5 yıllık evli olduğum kişiyle ilk zamanlar çok iyiydik fakat cinsel sorunları vardı ve bunu asla sorun etmedim geçer düzelir dedim hep. Sonra zamanla nadir olmaya başladık hatta olamamaya. Erken boşalma sorunundan dolayı öteledik hep ya da yarım yamalak oluyordu. şu an 5 yıl oldu fakat düzelse de bu seferde cinsel olarak oda rahatsız oluyor bu durumdan nadir olmasından. Yani bir erkek nasıl yapar karısının üstüne atlar ya da çok ateşli olur ya eşim öyle değil, uykun var diye kıyamıyorum o yüzden ısrar etmedim diyor. Ne bileyim şöyle bakışırken beni kollarına alıp yatağa götürdüğün bilmiyorum. Çok seviyorum ama oda sevsede artık bu durum beni rahatsız ediyor. Bekarlık zamanım aklıma geliyor, o ihtiras ve şevki hatırladım son birkaçgündür şeytanla mücadele içindeyim nefsime karşı koymaya çalışıyorum. Hayal ediyorum düşüncelere dalıyorum. Biliyorum bu yanlış ama elimde değil artık cinsel soğukluk yaptı eşimle birşey yaşasam bile kanım çekile çekile olmuyor onun sorunları beni bu hale getirdi. Bugün çokda haz etmediğim yöneticimiz ellerim çok üşüdü dedim bakayım dedi elimi tuttu ve içim çok tuhaf oldu onunda olmuş olmalı ki whatsap dan bana ateş resmi attı. Ama asla yaklaşmıyorum kızdım kendisine. Sizce napıcam nasıl aşıcam. Cinsel olarak ilgiye ihtiyacım var ama eşim daha bu sabah işten gece sabaha karşı geldiğinde direk koltuğa uyumuş kalmış yatağımıza bile gelmemiş, nadir de olsa bunu yapıyor. Çok kötüyüm napıcam ben.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizi çok iyi anlıyorum. Eşiniz ile aranıza cinsel soğukluk girmiş. Artık onun ile birlikte olsanız dahi zevk almıyorsunuz. Bir yandan seks istiyorsunuz diğer taraftan tatmin edici olmayacağını bildiğiniz için eşinize karşı şehvet ve arzu duymuyorsunuz. Gerçekten çok zor ve kötü bir durum. Benim 5 yıllık evliliğim bu yüzden bitti. Hala niye boşandın diye sorduklarında bu konuyu anlatamam, yanlış anlarlar, beni sapık olarak görürler diye çekinirim. Bu sorunu çözemezsiniz işin sonu ya ayrılık olacak ya da aldatma. Ben aldatmak istemediğim için ayrılmayı seçmiştim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBak güzelim durumunu anlıyorum eşine bulundugun durumunu ciddi bişekilde fark ettirip anlstmalısın sen o yorgundur diye kıyamayıp sessiz kalman bu durumdan onun habersiz normalmiş gibi bi sorunun yokmuş alıgısını oluşturuyor yatak odanızda heycanınız bitmiş bunu eşinle fantaziler yaparak hiç bişeyi yaşaklamadan içinizden neye heycan duyuyosanız o gizli bastırılmış kişiliklerinizi cıkarın emin olki nekadar vahşi olursanız nekadar bir birinizden cekinm eden kafanızdaki fantazileriri kocamla uygularsanız o heycanı bulur kocanda normale döner unutma heycan yaratın bir birinize. Ve zaman
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tam olarak herşeyi eşinle konusmadigindan bu sorunlar.. evlilik öncesi herkes mast. Yapar ama düzenli cinsel hayat herşeyi düzenler.. ayrıca diyelim ki erken boşalıyor yapacağı çok şey var en basiti seni yalayarak boşaltabilir okşayarak boşaltabilir kendi boşalsa bile bunlardan biri için bile çabalamıyorsa inan kocan sadece kendi hatasını görmüş gibi yapıyor.. iki hafta da bir yapılan seks de bile şevhet arzu tavan olur seni böyle yatağa bastırması duvara dayamadı dibine dibine girmesi gerek o kadar cildirdirtici olması gerek
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılanlamadım burada olay sende bitiyor aslında eşin isteksiz mi erken mi boşalıyor sorun tam olarak hangisi? 5 yıllık evlilikte heyecanın kaybolması şehvet ve arzunun yerini alışkanlık alması doğal ancak montonluktan yine siz çıkaracaksınız bu evliliği. Ben bu tarz sorunları yaşadığımda kararlar aldım kısmende olsa düzeldik gibiyiz. tam olarak sıkıntını yazar mısın
07 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak sıkıntı şu, eşimle nişanlı iken göğüs hizasına kadar sevişme oluyordu ve aşırı zevk alıyorduk yani ateş şehvet vardı, evlendikten sonra eşimin de ilk tecrübesi olduğu için mastürbasyon yaptığı için bekar iken erken boşalma sorunu ile karşı karşıya kaldığını öğrendi, başlarda eşim benden önce hemen geliyordu bunu düzelir diye kafaya takmadık, sonra 4 yıl geçti zamanla düzeldi büyük kısmı, sonra cinsellik hafta da 1 e düştü,2 haftada 1 oldu. Eşimde bende çok karar kıldık planlı gidelim yapalım dedik ama eşim şöyle üstüme atlayıp kucağına alıp yatağa attığını bilmem yani seneler oldu. şu an 2 hafta oldu gececi olduğu için tek yatıyorum. Haftasonu olunca 1 kez olacak olanı söylim, ne yalama yapıyor, ne haz kaldı bende ne şehvet, sevişmemizden zevk almıyorum, ıslanma sulanma olmuyor boşalamıyorum.
- +1 yıl
sen duygusal olarak eşinden soğumuşsun gerçekten zor bir seviyede ilişkiniz. Erken boşalma ile ilgili eşin tedavi olabilir tedavi olmak istemiyorsa yapması gereken bazı teknikler var. Bunları eşine yaptırmalısın aksi halde seks hayatımızın bittiğini kabul etmesi, sonuç olarakta seks hayatı biten evliliğinde sağlıklı ilerlemeyeceğini ona söylerek boşanma çanlarının çaldığını ona hissettirmelisin. Eğer aranızda sevgi varsa bence var seni dinlyecektir. Aslında çok güzel özetlemişsin sana kendi hayatımdan kesitler sunarak yaşadığımız problemleri nasıl aştığımı açıklamak isterim ama pek normal tercihler değildi bunlar sapıklık seviyesinde bile diye bilirsin ancak zamanla işe yaradığını fark ettik. Eşin şu an seni arzulamıyor sende onu arzulamıyorsun yaparsınız görev gibi ya da yapmış olmak için yapıyorsunuz bunu aşmanızın tek yolu, ön sevişmeyi saatlere çıkarak kadar uzun tutmak, bir birinizin fantezilerini hayata geçirmek için tereddütsüz itaatkar olmanız gerekiyor, hem senin hem eşinin yapması gereken şeyler var hemen pes etme ve aldatma düşüncesini çıkar kafandan, içindeki dişiyi tüm hünerlerinle eşine sunmak gerektiğine kendini alıştır. Buradan yazamıyorum detaya girip ama önce sen birşeyleri değiştirmelisin, göreceksin eşinde sana ayak uydurmaya başlayacak..
Soran+1 yılBen fantazi anlamında dediklerini tahmin edebiliyorum, ufak tefek şeyler i denedim çok zevk veriyor ama eşimin de buna hazır olması lazım konuşucam onunla, ilk iş artık evde daha sexsy dolaşmakla başlıcam korksun en azından kendini sorgular yaklaşır, konuşurum bu bana yeterli gelmiyor dersem sınırları zorlar konuşur benimle.
- +1 yıl
hayır konuşma ben konuşmaya karşıyım, saçını mesela dağanık topuz yap, mini bir elbise ile yemek hazırla yemeği masada yiyin içki içiyorsanız arada şarap falan koy, ışık önemli loş olsun, müzik olarak italyan romantik bir müzik aç, yemek esnasında ona iltifatlarda bulun, tabağını alıp yemeği koyarken boynunda öp, sana yaklaşmak isterse izin verme engelle onu tahrik edeceksin böylece, uzun uzun hafif tebessümlü ona bakışlar at, ne oldu derse hiç o ilk seviştiğimiz zamanları görüyorum sana bakınca de, o eski şehvetli dakiklarınızı ona hatırlat, birlikte wc ye girmeyin diş fırçalarken yanında olmasın özelin olsun, yatağa gireceği sırada iç çamaşır giymeden yanına uzan kalçanı ona doğru ittir rahatsız olsa bile ellemek zorunda kalacak senin azgınlığını fark edecek birşey söyleme sadece pensinin kalkmasını hisset, onun karısı gibi değil onu baştan çıkaran yabancı gibi düşle kendini...
Soran+1 yılTamam canım haftasonu denicem bunları. Umarım işe yarar
- +1 yıl
senin ve eşinin özelliklerini zevklerinizi bilmiyorum bunlar sadece bir örnek ve çabaladığın için yardımcı olmak istedim. mesaj kutun kapalı özel sorularım olacaktı?
Soran+1 yılEkledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunları kendisi ile konuş bu bir hak evlilikte sen onun hakkısın o senin hakkın başka türlü deneyin erkek içimde çok zor bir durum bu o da ister doya doya yapmayı ama yapamaz o da mutlu degildir seviyorsun onu da kırma kendini de bir yolunu bulun bunun için doya doya konuşun bu durum
15 Yorumla
Soran+1 yılBir düşünüp nasıl konuşucama bakıcam.
Cevap sahibi+1 yılO da seni anlar diye Ümit ediyorum her şeyi konuş kendisi ile onun da düşüncesini al ya da şey yapabilirsin biraz şevhetli gez evde bir kere sen al götür yatağa cilve yap o sıra konuş başta o duygusallıkla ve mutlu olur kesinlikle sende olursun
Soran+1 yılİlk zamanlar hep gecelikler ile gezerdim tangalar ile, birde akrep kadınıyım çekici ihtiraslıyım fantazilerim de oluyordu ama zamanla eşim böyle yaptıkça cinsel soğukluk oldu. Bugün resmen eski sevdiğim adamı düşündüm yolda giderken. Aklıma yaşananlar geldi. Çok kötü hissettim. Eşimle konuşucam bir şekilde artık.
Cevap sahibi+1 yılAnladım kadın için zor cidden bu durum ama erkek içinde aynı umarım mutlu olur bu konuda 🙏
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim.
+1 yılHerkesin bir dersi var maalesef istekli biri isteksiz biri ya da cinsel sorunları olan biriyle evlensiğinde maalesef hayat zorlaşıyor sizi çok iyi anlıyorum benzer sorunlar yaşıyor ve atlatamıyorum bende aynı şekilde sınanıyorum sanki :(
14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle söylerlerdi inanmazdım cinsellik aşırı önemli evli iken.
- +1 yıl
Aynen öyle maalesef! :( üzüldüm senin içinde ama düzeleceğini sanmıyorum senin durumununda benim durumumunda
Soran+1 yılBelki eşimle terapiye gidersek belki düzelir, eşim naif ve beni seven biri sıcak bakar bence
- +1 yıl
Özelden bana yazabilir misin kendimle ilgili bişi danışmak istiyorum
+1 yıl1- cinsel terapi
2 - eşinle konuş ve ayrıl
3- eşinle konuş ve başkasıyla birlikte ol
4- eşinle konuşma ve başkasıyla birlikte ol
Ve sanim biraz böyle devam ederse sanirim hiç bişi yapmaz isen 4 numarayı yapacakmissin gibi me geliyor.
Sanırım bunlardan birini seçmen lazım00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Zaten evlilikler böyle oluyor. Sen ne bekliyordun ki.
Sana tavsiyem yaşamak istediklerini erteleme.
Bul kendine güvenilir birini keyfine bak. Hiçte bozuntuya verme.
Halinden gayet memnunmuş gibi davran.
Ha yok ben illaki ben savaşmak istiyorum dersen buda senni kısa sürede tüketir.
Daha söylenecek neler var neler.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılİsteklerin ve beklentilerin için çok haklısın.. Eşinin seni bu yönde aç bırakmaya hakkı yok..
13 Yorumla
Soran+1 yılBen asla aldatmak da istemiyorum ama birkaçgündür çok mutsuzum. Hatta dün gece ağladım, bir film izledim cüneyt arkının filmi birbirlerine aşka bağlanan iki insan birşeyler yaşarken bile çok mutlular dı. Kendimi eksik veaciz hissediyorum niye böyle bahtsızım diyorum.
- +1 yıl
Gerçekten tüm kelimelerinde haklısın.. Evlilikte bur erkek bu sorumluluğu mutlaka yerine getirmeli eşini hem ruhen hem bedenen doyurmak zorundadır.. Bazı özel tüyolar vermek istiyorum ama buradan yazamam maalesef..
- +1 yıl
Lütfen yanlış anlama ama..
Konuşmalısunız ve doktora gıtmeli. Elini tutan yonetıcıde fırsatcının teki. Sanada ayrıca ayıp etmişsin diye dusunuyorum.
112 Yorumla
Soran+1 yılBen elimde olmadan o his oldu, ellerim üşüyordu bana hakikaten ofis sıcak sen nasıl üşürsün dedi, eline bakım buzzz gibi dedi sonra iyice tutup okşamaya kalkınca çektim defol dedim. sms atmış ateş resmi, cevap bile vermedim. Tersledim. Eşimle konuşup doktora yönlendiricem.
Soran+1 yılBen eşimi çok seviyorum aşığım ona, asla böyle insanlar yüzünden dağılmak istemem
Soran+1 yılKesinlikle, teşekkür ederim. Üroloğa götürücem paraya kıyıp. Konuşunca da düzelecektir cinsel hayatımız inanıyorum değişik şeyler denemeye soğuk bakmaz
Soran+1 yılNe yapayım peki öneriniz nedir
Soran+1 yılKıskançtır ama bana güvenir
Soran+1 yılYok zaten o bana demişti ben kendim gidicem demişti ben gitmicem de yönlendiricem sadece
Soran+1 yılYok söyleyebilirsin konuya açık bir yer
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızların iyi okuması gerek.
Aşıksam herşeye katlanırım yiaaa, cinsellik önemli değil diyenlerin ilerdeki hali.
Araba alırken bile test sürüşüne çıkıyoruz.
Aşk s. k kaldırmıyor maalesef.
Aşk ayrı, seks ayrı şey.01 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgili iken kendisi ile öpüşme ve yüzeysel oluyordu, çok mutlu oluyorduk, bu tamamıyla cinsellikten sonra oldu evlenince, yani oda daha önce ilk kez yaşadığı için o duyguyu mastürbasyon yapmaktan erken boşalma olduğunu tespit etti evlenince.
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba ben hiç uzatmıycam.
İki tane güreşçi düşün biri sürekli yeniliyor hiç kazanamamış uzun zamandır böyle sence tekrar maça çıkar mı
Peki maçta beraberlik olursa ne olur bu sefer kazanacağım umuduyla maça girilir01 Yorumla- +1 yıl
Ben bir şey yazmadan önce okurum
Ona kazanma hissi ver ona maçı kazandırır onun bir teknik direktöre ihtiyacı var
Profilimde link var altında ayrıntı yazıyor.
Ayrıca makas pozisyonunda git gel yaparken var gücüyle baskıda yapsın içinedoğru.
+1 yılBu sorunların asla düzelmediğini bizzat yaşayarak görmüş bir insanım. Hayatın hiçbir tadı kalmıyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle son birkaçgündür eski sevdiğim kişi, erkek arkadaşım aklıma geldi, o öyle yapmıyordu, aşkla tüm bedenimi seviyor ve ilgileniyordu, ama şu an ne bileyim hiç birşeyin tadı kalmadı bende. Bu sevgimi de alır diye korkuyorum.
- +1 yıl
Benim karım da hiçbir şekilde ilgilenmez oldu. Sizi çok iyi anlıyorum. İnsan bu tür şeylere hasret kalınca psikolojisi bozuluyor.
Soran+1 yılBildiğim tek birşey var bu sebep yüzünden yanlış yapmıcam, düzelmezse ayrılırım napım. Onun da çabalaması lazım ki yürüteyim olmuyor yoksa.
- +1 yıl
Mantıklı olan budur, yani o raddeye geleceği için üzülüyor insan ama düzelmesini beklemek fazla iyimser bir yaklaşım olur.
Soran+1 yılHaftasonu konuşucam bakalım.
+1 yılIşte bu yüzden geçmişi olmayan kız istiyoruz. Sonra böyle aldatmaya meyilli oluyorsunuz eskisi ile eşinizi kiyasliyorsunuz. Sizin sonunuzu hiç iyi görmüyorum
00 YorumlaEvlilikte korkularımdan birisini yaşıyorsun sende... ya evleneceğim kişi kuru birisi çıkarsa :( ya erkenden doyuma ulaşırsa :( günde en az 2 saat lazım bana :(
00 Yorumla
+1 yılkanki karşına al bunları onun yüzüne söyle,
36 Yorumla
Soran+1 yılKendisini kötü hissedecek biliyorum onu aldatıcamı düşünür kötü olur. Bunu nasıl çözicem bilmiyorm.
- +1 yıl
sen kendini kötü hissedeceğine o da kendini kötü hissetsin. sebebini sor. bir şeklilde ihtiyaçların var. manyak birinimi buldu acaba
Soran+1 yılBiri onu napsın ki, adam benden beter halde. Sanmam kim napsın, tipi iyi ama cinsel anlamda mutlu edeceğini sanmam kimseyi.
- +1 yıl
hımm ben zannettim kendi rahatlıyor seni öyle bırakıyor zannettim. o zaman doktora götür.. söyle ben boşalamıyorum diye yüzüne söyle.
Soran+1 yılYok o benimle boşalıyor, son 2 aydır bende boşalma olmamaya başladı.
- +1 yıl
her şeyi açık-seçik konuş eşinle
Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. mahsuru yoksa diğer yerden konuşa bilirmiyiz aynı durum bende de var bende farklı yöntemler deniyorum
00 Yorumla
+1 yılokurken o kadar üzüldüm ki. erkek için de zor bir durum bu
04 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimi asla aldatmadım yanlış anlaşılmasın, aldatmayı aklımdan bile geçirmiyorum. Ama kadın olarak erkeğin karısını mutlu etmenin yollarını bilmesi gerekiyor. Eşim bunu tam olarak yerine getirmediği gibi cinsellik yaşama aralığımızı kafasına takıyor gibi görünse de rahat oluşu canımı sıkıyor. En son 2 hafta önce yaptık oda orgazm olamadım hayal edebiliyor musun bir kadın olarak bu yaşanan durumu
- +1 yıl
bens evgilime yalvarırdım cinsellik için uzun süreli bir ilişkiydi. hep kaçardı. olmadı sonunda. sen eşinle bunu yaşayamıyorsun. ne diyim. erkek boşalsa da bir oral falan da yok muydu
Soran+1 yılBen eşimi mutlu ediyorum ondan yana sorun yok, cinsellikde önce sen boşal ben yapamam kötü hissediyorum diyor ama olmuyor bende artık o zevk.
- +1 yıl
çok isterdim yardımcı olmayı. ne zaman isterseniz ulaşın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde isteksiz çok istekli olmama rağmen sürekli ilişkiden Uzak duruyor geç boşalmam bile onun için sıkıntı oluyormuş hep oldu bittiye getiriyor ilişkiyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBu konularin uzmaniyim Yzarsan sana bir kac fikir veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah kolaylık versin. Sen dua etmeye bak. Geçer inşaallah. Yabancı erkeklere karşı da daha dikkatli olmaya bak. Tavrını ciddi şekilde belli et. Nefsine yenik düşme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni olaylar bir süre bende de gösterdi, ancak sonradan astim, kendimi size açmayı ve konuşmayı cok isterim karşı cins olarak partilerimize soramadiklarimi sormak isterim tabi eğer sizde uygun görürseniz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSon durum nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu is konusmayla olacak is degil konusursan daha da kotu olur adamda gram sevk varsa o da kaybolur. icine kapanir iyice.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Dikkat et sana ilgi gösteren birine kendini bırakabilirsin istiyorsan orası ayrı tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa eşinle konuşup bu durumu düzeltiyorsunuz ya da ayrıl. Ayrılana kadar da dikkat et kendine.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel terapi alabilir misiniz psikolog ya da psikiyatristten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılistersen bir iki tavsiye verebilirim burda iş bayanda bitiyor biraz zor bi süreç yöneticiye bakmayın o nün niyeti kötü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılmutsuzsan surdurmeye devam etmenın bır anlamı yok cınsellık ılıskının olmazsa olmazı gencsınız ıkınızde konusun mantıklı bır karar verın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Allah yardımcın olsun ama ilaç hap vs şeylerin etkisi olur denedinmi
04 Yorumla
Soran+1 yılBende cinsel uyanma olmuyor, hayal edince aşırı derecede sulanmam olurken eşimle zerre olmuyor. Bunun olma sebebi eşimle cinsel yaşamım hep hayal kırıklığı olduğu için vucut geri çekiyor. Şehvet yok, yani of nasıl anlatsam, öpüşme sevişme oluyor ama sanki zorlama gibi oluyor, ne bacakları okşamak öpmek var ne vajina yalamak yok hiçbiri.
Cevap sahibi+1 yılİstek. arttirici şeyler kullandigi zaman eşin daha ateşli olacak emin ol ama. vajina yalamak derken bakimlimi peki. oralar falan yani nasi anlatsam
Soran+1 yılKesinlikle, asla öyle bir kadın değilim, dışarda görenler gözlerini alamaz benden, hatta dediğim gibi yönetici bile hep iltifat eder eşin kıymetini bilsin diye. Bakımlı bir kadınım.
Cevap sahibi+1 yılBak eşinle konuş ama. direk konuşma yanu alttan alttan ya burda açıkça anlatamıyorum xper gider die nasi anlatacam gerçekten sana yardımcı olmak isterim
+1 yılbence fazla dayanamazsın bu gidiş ile ama bana sorar isen olgun bir erkek den ziyada genç yaşları 18-28 yaş aralarında olan biri ile seviş derim
00 Yorumla
+1 yılBirsey yapacaksan da ayril oyle yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana seni doyuracak erkek lazım
00 Yorumla
+1 yılFarkli fantaziler deneyin yaslae kac😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Var öyle benimde tanıdıpım insanlar
00 Yorumlaçok zor bir durumdasın kocanla ilişki sıklığın ne
011 Yorumla
Soran+1 yılen son 2 hafta önce oldu oda orgazm olamadım zevk alamadım yani, o bu durumdan rahatsız oldu ama bilmiyorum böyle bekar iken kadının bedeni ile oynayan erkek olur ya o zamanlar aklıma geldi. Bacaklarımı bile öpmemeye başladı, özel bölgeleri yalamamak işine gelmeye başladı bana soruyor yapayım mı diye. Kendimi kötü hissediyorum vücudum soğuyor hali ile rahatlayamıyorum.2 haftada 1, bazen haftada 1 oluyor oda olursa.
Soran+1 yıl5 yıllık evliyim, özele gelmek istemiyorum kusura bakmayın. Evlilik ateşi öldürmez kişilerle alakalı, eşimin cinsel sorunu ile alakalı bu duruma geldik.
Soran+1 yılYani erken boşalma sorunu var, eskiden daha kötüydü şimdi baya düzeldi ama bu seferde okşamıyor vücudumu tam olarak, ne bileyim bir erkek napar yalar karısının bacaklarını ya da ne bileyim tüm vücudu ile ilgilenir ama bunda o kalmadı yok. Yüzeysel çok az şeyler oluyor, olmasada olur hesabı. Cinsellik 2 hafta da 1, ya da haftada 1 oluyor.
Soran+1 yılKesinlikle, insan birde o hissi evlenmeden önce yaşayınca mutsuz oluyor, böyle hayal etmemiştim eski sevgilim kendinden geçerdi yalarken, bende öyle. Şimdi eşim biranönce boşalsın bitsin istiyorum o durumun. O derece zor geliyor sevdiğim halde eşimi.
Soran+1 yılAynen öyle, eşimle baya oldu konuşalı ama yine unutuldu bu durum.
Soran+1 yılKendiliğinden olmalı tabiki, hadi yapalım diyemiyorum, hakikaten filmler den özenerek izliyorum eski aşk türk filmleri. İstek şehvet ne bileyim olmayınca olmuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen yardımcı olayım evliliğin bozulmasın
00 Yorumla
+1 yılSavaşa devam
00 Yorumla
+1 yılBoşanmayı neden düşünmüyorsun?
00 Yorumla
+1 yılYapilcak belli hanfendi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilir kaslı bir erkek istersen konuşabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence masturbasyon ile idare et aldatma
00 YorumlaFuckbody öneririm 😉