Evlenmeden önce hiç mastürbasyon yapmadım ilişkiyle bosalamiyorum diye gittiğim psikolog tavsiye etti mastürbasyon ile önce öğren diye. Tamam öğrendim hala olmuyor ilişkiyle ve ben mastürbasyon yapıyorum mecburen. Ama istemiyorum aslında nasıl kurtulurum bundan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMasturbasyon yapman tabiki kötü deyil, bence sorun kocan olacak herif seni ilişkiye girecek kıvamına getiremiyor, yeterince ıslanamıyorsun belki ilişki esnasında boşalma olmuyor, belliki kocan kendi zevkini düşünüyor yoksa seni ne yaparsa yapsın boşaltmasını bilmesi lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKurtulmana gerek yok ki, ilişki sırasında eşinde yapabilir sana mast. Yani evlendim artık bi partnerim var onunla ilişkiye giriyorum diye masturbasyonu bırakmam lazım gibi bi düşünce yanlış bence
08 Yorumla
Soran+1 yılEşim yapıyor ama bosalamiyorum
- +1 yıl
Kendin yaptığında boşalıyosun ama öyle mi
Soran+1 yılEvet aynen öyle
- +1 yıl
O zaman eşin zevke gelmene göre senkronizasyonu sağlayamıyor. Eşin de yaparken sen elini onun elini tutarak veya kolunu müdahale et ona mesaj ver işte kolunu tut bastır ya da sık yavaşla anlaöında falan gibisinden, sırf eşine bırakma seninle oynamasını, iletişim halinde birlik olarak mast yaptır kendine o zaman kendin yapıyormuş gibi senkronize olursun, ama mast yapan eşin olur el hakimiyeti falan onda olur. Umarım problemine bi çözüm bulursun, her kadın boşalcak diye bişi yok ama seb boşalamamaktan sıkıntı duyuyorsun sanırım
- +1 yıl
Her kadın boşalcak diye bir şey yok ne demek?
- +1 yıl
@UykucuCadınız yani benim bildiğim kadarıyla orgazm olan her kadın zevk suları fışkırtmıyor sadece bazı kadınlar, yanlış biliyorsam düzeltin
- +1 yıl
Hımm karışmış. Boşalmak derken squirting (fışkırma) demek istediniz. O her kadında olmaz doğrudur. Ama benim anladığım kadarıyla sorudaki hanımefendi boşalmak derken orgazm olmayı kastetmiş. Siz her kadın boşalmasa da olur diyince orgazma yani sona gerek yok ilişkideki zevk yeter gibi anladım. Ona sinirlendim biraz. 😄
- +1 yıl
@UykucuCadınız hmm evet ufak bi yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın 😅. Hanımlarımıza tabii ki değer veriyoruz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuz, aynı şekil zevkte de öyle tabii 😊
+1 yılarkadaşım ilişki kadına sevişme yoksa zevk vermez. merkez klitoris. vajina içerisinden zevk alınmaz. eşiniz ilişki anında sevişmeye devam etmeli ya da klitoris el ile o anda uyarılmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılEşin gitgel metodu uygulayıp süreyi nekadar uzatsa uzatsın. Boş.
Makas pozisyonu deneyin kökünekadar bi baskı uygulasın. Bakalım sen ne hissediyorsun.
Öyle dümdüz bende yapsam sabahakadar istiyor baskılı olunca 20 dk en fazla00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senle aynıyım evliyim eşim beni boşaltamıyor kendim yapıyorm gizli gizli haftada bir falan sjndnsns utanıyorm ayol 😂😂😂😂 21 gün metodu nedir biri açıklasn
44 Yorumla- +1 yıl
Eşin bencillik yapmasın önceliği sana versin
Cevap sahibi+1 yılUtanyorum söylemeye zaten beceremiyor
- +1 yıl
Utanma o utansın
- +1 yıl
Beceremeyenlere hep istekli kadınlar eş oluyor istekli erkeklerde soğuk kadınlar maalesef
İlişkiye girdiğinde orgazm olamadığın sürece kurtulamazsın ondan su içmek gibi birşey oluyor hayatında olmazsa olmazların arasına giriyor sonra mastürbasyon
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım 16 yaşından beri düzenli seks yapıyorum. Ve gece başımı yastığa koyduğunda elim penisime gitmiyor değil 😅🙈 mastürbasyon ❤️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim anladığım kadarıyla kocan seninle cinsellik yaşamıyor. Sen anne bir kadınsın ona göre doğrumu
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşıyoruz tabii ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. senin özel bölgenin uyarılması gerekir partnerin tarafından bir şekilde ki zevk alasın ilişki sırasında (partnerin bencillik yapıyor demeki)
00 Yorumla
+1 yılDemekki kocan erken boşalıyor, seni tatmin edemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle neden boşalamıyorsun? O sana yapsa rica etsen?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bencil davranmasın seninle ilgilensin önceliği sen olmalısın
00 Yorumla ell alışkanlığı biraz..
ama mast insanın
yanlızlığıyla sevişmes dirr..
kadının da enn mükemmell hali dirr..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılılıskıde partner onemlıdır bence esınle ten uyumunuz eksık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılön sevişme ya da sertlik yetersiz, daha da olmadı dildo al.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun kolayi var mental birliktelik lazim sana, detaylari anlatirim ulaş bana kesin çözümü bu
30 Yorumla21 gün metodu uygula abla
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen üç ay hiç yapmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDaha cok aktıf bır ılsıkınız olması lazım bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkocan sana yetmiyor demek ki
00 Yorumla
+1 yıliliskiye nasil giriyosun?
00 Yorumla
+1 yılKocan tatmi edemiyor ozmn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Evlen o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
@Salih03tr demek ki evlilik formalite
Alışkanlık olmuş klitoral orgazm sende.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten 7-8 yıl sonra yapmaya başladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayal dünyanla alakalı bu ve hayal etmek seni mutlu ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşinle açık konuş sorunları istekleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle devam et, ne zararı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkide neden boşalamıyorsun sorun ne yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu evliler yapıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora git ilaç yazar sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mast yaptigin sekilde iliskiye gir
00 YorumlaDoktor kendini keşfetmen için mast önermiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Demek ki doymıyosun yeterince
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiyle olamıyorum çünkü
Psıkolog nasıl care bulamadı ki. ?
00 Yorumla
+1 yılBence normal bir haz meselesi
00 YorumlaTatmin edemiyor kocan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yıltatmin olamıyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 2 ihtimal vardır
00 YorumlaDahamı zevkli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılYuhhh
00 Yorumla zaman zaman olur
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli ve çocuklu bir bayan olduğum halde neden mastürbasyon isteğim var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat