Cinsel Yaşam Neden okşayarak mast yapmak zevk vermiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Pek zevk alamıyorum yanlış mı yapıyorum ki:/ Neden okşayarak mast yapmak zevk vermiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KomutanLogarr199 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Reelde birşeylerin yaşamanın zamanı gelmişte geçmiş bile 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl klitorisinin üzerinde deri fazlası olduğundan hassasiyet az olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güvenilir biriyle sanal dene. Yazışarak. Belki seni daha da isteklendirir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl His olmayınca zevk de olmuyor tatlım. Senin hislerin de zayıftır. Sanal denedin mi hiç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Artık tatmin etmiyor seni sık yapma 1 hafta sonra 2 3 haftaya çıkart biraz özle kendini 0 0 Yorumla
ayhan_baba Takip Et Xper 4 Yaş: 63 +1 yıl sadece okşamak değil duygu olmalı hissederek yapman gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalatmayı dene? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ? Cevap sahibi +1 yıl Anlaşılmıyor mu ne dediğim getir yalayarak boşaltayım seni Soran +1 yıl oley Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 manyak
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. sanal ile dene 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sürtünerek dene 0 0 Yorumla
arsizman Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Sokarak yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl arsız adam Yorumla arsizman +1 yıl Buyrun benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Reelde birşeylerin yaşamanın zamanı gelmişte geçmiş bile
klitorisinin üzerinde deri fazlası olduğundan hassasiyet az olabilir
Güvenilir biriyle sanal dene. Yazışarak. Belki seni daha da isteklendirir.
His olmayınca zevk de olmuyor tatlım. Senin hislerin de zayıftır. Sanal denedin mi hiç
Artık tatmin etmiyor seni sık yapma 1 hafta sonra 2 3 haftaya çıkart biraz özle kendini
sadece okşamak değil duygu olmalı hissederek yapman gerek
en zevklisi yalatmalısın
Yalatmayı dene?
?
Anlaşılmıyor mu ne dediğim getir yalayarak boşaltayım seni
oley
😂😂 manyak
Yanlış yapıyorsundur
Yanlış yapıyosım
O zaman silkelim seni
:d
sanal ile dene