Cinsel Yaşam Arkadaşlar seks yaptığınız veya seviştiğiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 en ilginç yer neresi Arkadaşlar seks yaptığınız veya seviştiğiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sevgilimle kapalı kasa bir minibüsün kasasında antalyada oldukça işlek bir caddede dibimizden geçen insanların sesini duyarken yapmak çok heyecanlıydı. eşimlede apartmanın yangın merdiveninde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evli iken mi yaptınız Yorumla snnbeslq +1 yıl evet evli iken şu an yaşadığımız apartmanda yaptık oldukça heyecan verici oluyor Yorumla
güçlüyüm83 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı. Sinema ve araba.Onun dışında sevişme sayılmaz ama asansörde de kısa fırsatları değerlendirmeyi severim hshsh 0 0 Yorumla
VictorValdes Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Bu soru dün de soruldu aynı kişi değilsen cevap vereyim, Ktü kampüsü açık hava 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ktü ne be Yorumla VictorValdes +1 yıl Ktü demek Karadeniz Teknik Üniversitesi demek ortaokul mezunu hanım abla Yorumla Soran +1 yıl bn lise terk im Yorumla VictorValdes +1 yıl Farketmez cevabımı verdim sonuçta açık hava iyidir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gece sahilde.Bir kaç kez arabada.İki kez ormanda.Lise yıllarım da iken sinemada bir takım işler. 0 0 Yorumla
ValentinoBelli Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl kumsalda. gece kimse yokkken 0 1 Yorumla ValentinoBelli +1 yıl ve daha niceleri Yorumla
_Leonidas_ Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl kalabalık caddenin ortasında arabada 0 8 Yorumla Soran +1 yıl gören oldumu Yorumla _Leonidas_ +1 yıl Hayır camlar filmliydi araba sallanmasın diye yavaş yaptım camlar buharlaştı zaten Yorumla Soran +1 yıl sevgilinle mi yaptın Yorumla _Leonidas_ +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl bakiremiydi Yorumla _Leonidas_ +1 yıl Bunları sormandaki amaç ne? Yorumla Soran +1 yıl bn miyim acaba dedim bakire mi idi Yorumla _Leonidas_ +1 yıl Sen mesaja gel bakıyım Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. sanırım açık alan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl neresi Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl açık alan tenha olan her yer olabilir sorunsuz Yorumla Soran +1 yıl açık alan neresi Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl kumsal, orman VS vs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kizlar lavabosu 0 9 Yorumla Soran +1 yıl nerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel bi üninin lavabosunda Yorumla Soran +1 yıl utangaç birimisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir degilim neden ki Yorumla Soran +1 yıl lavoboda elbiselerinizi nereye koydunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askılik vardi 2. ögretim oldugumuz icin dersler aksam olurdu pek kisi olmazdi Yorumla Soran +1 yıl peki bn yaşadım da lavoboda bir kez bn miyim dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaa sen nerde yasadin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden herkese benmiyim diyosun😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Özel hayat söylenmez 0 12 Yorumla Soran +1 yıl salak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kibar ol biraz arkadaşın değilim. Yorumla Soran +1 yıl yazma o zmn m l Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saygılı cevap ver yazmayım Yorumla Soran +1 yıl senin sevgilin varya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ivit Yorumla Soran +1 yıl yzk sevgiline Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bana aşık ama çok seviyor Yorumla Soran +1 yıl yzk kızı bozma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bozulmuyor sen de erkek arkadaşının ayarlarını bozma Yorumla Soran +1 yıl sanane bozacam ben sen nerden biliyon bozmak istediğim, i Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen bana soruyorsun tavsiye ediyorsun Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Magaza deposu 😅 0 0 Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Skype 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sevgilimle kapalı kasa bir minibüsün kasasında antalyada oldukça işlek bir caddede dibimizden geçen insanların sesini duyarken yapmak çok heyecanlıydı. eşimlede apartmanın yangın merdiveninde
evli iken mi yaptınız
evet evli iken şu an yaşadığımız apartmanda yaptık oldukça heyecan verici oluyor
Sinema ve araba.
Onun dışında sevişme sayılmaz ama asansörde de kısa fırsatları değerlendirmeyi severim hshsh
Bu soru dün de soruldu aynı kişi değilsen cevap vereyim, Ktü kampüsü açık hava
ktü ne be
Ktü demek Karadeniz Teknik Üniversitesi demek ortaokul mezunu hanım abla
bn lise terk im
Farketmez cevabımı verdim sonuçta açık hava iyidir
Gece sahilde.
Bir kaç kez arabada.
İki kez ormanda.
Lise yıllarım da iken sinemada bir takım işler.
kumsalda. gece kimse yokkken
ve daha niceleri
kalabalık caddenin ortasında arabada
gören oldumu
Hayır camlar filmliydi araba sallanmasın diye yavaş yaptım camlar buharlaştı zaten
sevgilinle mi yaptın
Evet
bakiremiydi
Bunları sormandaki amaç ne?
bn miyim acaba dedim bakire mi idi
Sen mesaja gel bakıyım
soyunma kabini, tren wc si,çatı arası
sanırım açık alan
neresi
açık alan tenha olan her yer olabilir sorunsuz
açık alan neresi
kumsal, orman VS vs