Dedigim gibi hic olmadık ortamlarda hatta meşgul olduğu zamanlarda bile bazen onunla olmayı o kadar arzuluyorum ki onun aklında hic böyle bir sey yokken bile tahrik olup aklina düşüyor ve işlerini bir an önce bitirip yanıma gelmek için sabırsızlanıyor. Bazen iş yerindeyken işini savsakliyor o yuzden :)) patronu birkac kere "sana noldu son zamanlarda, eskiden bu kadar dikkatsizlik yapmazdın" falan diyormuş. Sizce benim onu bu şekilde tahrik edip onun işinde küçük pürüzler cikarmam onu rahatsiz edip benden soğutur mu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence soğutmaz aksine hoşuna gider. Dışarda toplum içinde ufak dokunuşlar falan mesela. Yasak olan şeyler daha çekici geliyo insana galiba
Bence deee
Karşılık alabiliyormusun bari
Şimdilik evettt, siz erkekler bir kizdan hoslandiktan sonra sizi cinsel anlamda mutlu eden kadından vazgecemiyorsunuz ve daha da baglaniyorsunuz sanırım
Evet diyebiliriz ama kişiden kişiye değişir. Sadece beni mutlu etmek olmamalı amaç iki tarafta mutlu olmalı bundan. Ama genel olarak doğru bağlanma oluyor. Ama monotonluk sıkabilir de
Tabiki iki taraf da mutlu olmalı, zaten mutlu olmadigim ve mutlu edemediğim biriyle olmak istemem ben de.
Zaten sen mutlu olmasan sadece onu mutlu etmek için yapsan olmaz ki. Bir iki kere yaparsın sonra bırakırsın. Sen de zevk alıyorsun ki devam ediyosun
Aynen öyle
yok soğutmaz senden ama senin yüzünden işsiz bir sevgili olabilir yakında
bu ara da işsiz kalırsa sen hala onunla beraber olurmusun bunu da düşün istersen
Tabiki olurum, parasi olduğunda onunla birlikte olup parasi olmadığında onu terk edecek bir insan değilim. Zaten ben de çalışan bir insanim. Sadece o benden daha yoğun çalışıyor
çok gençsiniz
Derken? Ne demek istedin?
yani demek istedim ki
bu kadar genç siniz ki sizin girdiğiniz ortam sizi acele karar vermek zorunda bırakıyor
inşallah mutlu olursunuz Her Daim
Teşekkür ederim inşallah
Ne yapıyorsun peki tahrik etmek için merak ettim?
Mesela bir sabah "askim toplantim var kahvaltı yapmadan direkt duş alip cikicam" demişti, o duşa girince ben de soyunup dusakabine yanına gittim o an benimle kaldi, işe de geç kaldi. İşten yorulmuş bir sekilde gelip koltuğa gömüldüğü bir aksam ic camarisrlarimi çıkarıp karşısına oturdum ve ic çamaşırımın olmadığını ona belli ettim, karsisinda seksi hareketler yapmaya çalıştım ve o an tahrik oldu. Gecen gün mac izlerken cok sıkıldım ve benimle ilgilenmeyince karşısına geçip ses cikararak ve aşırı keyif alıyormuş gibi davranarak dondurma yalamaya başladım ona bile tahrik oldu. Arkadaşlarımızla dışarıda yemek yerken bacak bacak üstüne atip bacağımı ona sürttüm. Parmaklarimi sırtında ve kollarinda gezdirip kulagina bir seyler fisildadim ve masadan işimiz çıktı diye kalkıp eve gittik direkt. Her erkek bu davranışlara tahrik olur mu bilmiyorum ama benim sevgilim hemen tahrik oluyor
Biraz kolay tahrik oluyormuş evet :)
Dışarıdaki olay özellikle.
Normalde sever misin peki erkekleri tahrik etmeyi yoksa sevgilinin üzerine mi oynuyorsun bu aralar :D
O gun giydiğim elbiseden kaynaklı da olabilir bilmiyorum. Sevgilim varken tabiki sevgilimin üzerine oynuyorum, sevgilimin olmadığı zaman hoşlandığım erkeğe oynuyorum
hoşlandığın erkeğe ne yapardın peki?
Sevgilin değil ama. Ya da bir cafede falan görüp beğendiğin biri de olabilir.
Bunu aklimda kurup kurup yapmıyorum. O an etkilenip icimden ne geliyorsa yaparım, Sınır yok. O ortamda hiçbir sey yapamasam bile en kötü gider numarasını isterim verirse verir vermezse vermez, kısmet
Anladım :)
bir soru soracaktım ama buradan mı sorsam bilemedim
Sor bakalim merak ettim
Sırf hoşlandığın ama tanımadığın biri için bilerek frikik verdin mi mesela?
Ya da yakışıklı birinin bacaklarına/dekoltene baktığını farkettiğinde ne yaparsın?
Evet bilerek göğüs frikigi vermiştim. Bacaklarima ya da dekolteme bakan yakışıklı erkek için de sadece yakışıklı olduğu icin degil ama gerçekten ondan hoslandiysam sadece sıcak bir gülümseme ve ona attığım sık bakislarla ilgimin onda olduğunu ona belli etmeye çalışırım bana adim atabilmeye cesaretlensin diye.
işe yaradı mı peki?
detaylı dinlemek isterdim özelden :)
Yaradı valla, her şey istediğim gibi oldu
Detay anlatmam diyorsun :p
Ne vardı üzerinde?
Detaylar iki kişi arasında kalmalı ama di mi? Göğüs frikigi verdiğim gün mü ne vardi üzerimde, anlamadım ne zamanı sorduğunu
evet onu sordum
Nasıl tavladın adamı onu merak ettim :)
Cok net hatırlamıyorum ne olduğunu ama sanırım üstümde gömlek bralet kombini altımda da şort vardı. Yaz aylariydi öyle takılarımla, güneş gözlüğümle basit bir kombin yapmıştım yani
Sen de baya merakli çıktın he 😂😂
Ahahahs
güzel midir peki fiziğin?
Bralet çok seksi durur kızlarda
Hele göğüsleri de güzelse 😁
Fiziğimi beğenirim ve göğüslerimi de güzel bulurum açıkçası
Süper
Göğüsler favorimdir bi kızda 😁
Kaç beden?
89-64-92 vücut ölçülü, boy 1.65, bugday ten uzun kıvırcık saç, Kalça, ense ve göğüs arasında dövme, dilde ve kulaklarda piercing. Favori takim piercinglerim ve halhalim. Genel tip özelliklerim bu şekilde uygun mudur sana ahahhahaha. Sen sormadan ben hepsini söyleyeyim dedim :))
tam aradığım hatun ahshs
göğüs arasında ve kalçada dövme çok seksi durur
Ooo süper sevindim 😂😂 bence de fena durmuyor dövmeler
:D
görmek isterdim bak merak ettim hshsh
Jdjdjdjjdjdhd
insan bari bi takip atar be :p
Bu kadar sohbet etmişim seninle daha ne istiyorsun. Takipten daha degerli 😂😂
😄😄
Böyle çok ortada oldu ama şimdi 😝
Keşke senin gibi birisi olsa
Belki bir gün olur
Sanmıyorum
Umudunu kaybetme, kesin çıkar bence karşına
Valla umut kalmadı yaş 28 nnzaman olcak
Beklenti içinde olursan karsilasmazsin, o yuzden sabret hic beklemediğin bir anda karsilasacaksin bence. Umarim hayırlısı olur hakkında
Öyle mi diyorsun
Peki beni yanlış anlama biraz benimle sohbet ederek mutlu etmek istermisin yanlızım baya
Varsa bir derdin tasan anlat, baska türlü sana nasil yardım edeyim yahu
Dm konusalimmi
Evet
Sana diyorum ama 😑
beni de tahrik eder misin
Sevgilim olmasaydı belki ederdim
teşekkürler. şu an o kadar ihtiyacım var ki
Neden yapıyon
Aferin