Cinsel Yaşam Kalinlik mi uzunluk mu tercihiniz olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kalinlik ve uzunluk ayrilma nedeni olabilir mi? Kalinlik mi uzunluk mu tercihiniz olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kalın sevmiyorum. uzunluk önemli 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ortalamasi var mı sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzunluk olarak orta boy iyi. ne uzun ne de çok kısa. Yorumla Soran +1 yıl Siyasetci gibi konuştun:) orta uzunluk ve ince dogru mu anladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen :D sevgiliminki kısa ama kalın. mesela baş kısmını emebiliyorum oral yaparken ya da bana kalın geliyor bilmiyorum ama sevmiyorum bu yüzden Yorumla Soran +1 yıl Galiba ilk gordugun tattigin olmali sana oyle geldigine gore sen sevgilininkinin tam tersini istiyorsun uzun ama kalin olmayan :) kalin olmasi mi engelliyor rahatca emmeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başını emebiliyorum ama boğazıma kadar alamıyorum kusasım geliyor. biraz kalın geliyor bana Yorumla Soran +1 yıl Ince olmus olsaydi bogazina kadar alabilirmiydin kendini almak icin zorluyormussun gibi hissettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha rahat alırdım galiba. bazen dişlerim de değiyor çok bastırınca almaya çalışınca o yüzden kalın çok zevk vermiyor. Yorumla Soran +1 yıl Dislerini degdirmemelisin biz erkekler sevmeyiz pek :) kalin belki vajinal olarak yaptığında tat verir Yorumla
Kızlar Ne Diyor
kalın sevmiyorum. uzunluk önemli
Ortalamasi var mı sence
uzunluk olarak orta boy iyi. ne uzun ne de çok kısa.
Siyasetci gibi konuştun:) orta uzunluk ve ince dogru mu anladim
aynen :D sevgiliminki kısa ama kalın. mesela baş kısmını emebiliyorum oral yaparken ya da bana kalın geliyor bilmiyorum ama sevmiyorum bu yüzden
Galiba ilk gordugun tattigin olmali sana oyle geldigine gore sen sevgilininkinin tam tersini istiyorsun uzun ama kalin olmayan :) kalin olmasi mi engelliyor rahatca emmeni
başını emebiliyorum ama boğazıma kadar alamıyorum kusasım geliyor. biraz kalın geliyor bana
Ince olmus olsaydi bogazina kadar alabilirmiydin kendini almak icin zorluyormussun gibi hissettim
daha rahat alırdım galiba. bazen dişlerim de değiyor çok bastırınca almaya çalışınca o yüzden kalın çok zevk vermiyor.
Dislerini degdirmemelisin biz erkekler sevmeyiz pek :) kalin belki vajinal olarak yaptığında tat verir