AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Bunu bende yasadim karsi cins bunu dedi. Neresi dogru ki
Herkes kendi görüşünü söylüyor sana müdahale etmedikleri sürece buna hakları var ama son karar her zaman size aittir
Sevmediğim insanla ilişkiyi vs midem kaldırmaz bi kere.
Sana göre doğruysa yanlış değil demek ki. Senin vücudun. Senin kararın. Getireceği olumlu olumuz sonuçları da yine sen göğüsleyeceksin.
günah olduğu için olabilir mi? ölmeyecek gibi yaşıyorsunuz
Bence doğruluk payı var ama yine de Türkiye için çok ütopik kaçabilir 😇😁
mantıksız bir bakış açısı değil aslında ama karşı cinsler ne yazık ki bu durumda sevştikten sonra sevgili olmak istememe ihtimalleri daha fazla.
Teğeden tırnağa yanlış bir istek, önce birbirinizi tanıyın, sonra sevgili olun, daha sonra sevişin veya sevişmeyin, o sizin bileceğiniz bir süreç.
Benim. icin Kafa uyumundan once penisin vajinama uyumu gelir gorusune sahip bir arkadas. Saygi duyuyoruz ne diyelim
Karakter olarak berbat bi adam yatakta çok iyi olabilir ve ya tam tersi tek kriteriniz bu olmasın. Yavaşça yaşamanızı tavsiye ederim ölçerek tartarak
Aslinda dogru birkarar sonuçta evlensende omur boyu haz mutluluk vermiyorsa işkenceye donen bir hayat oluyor
Erkekler önce seviştiği kadınşa sevgililik düşünmezler kısa yoldan vajina elde ettim diye
Bence seviş çünkü benim gibi erken boşalma yaşıyorsa partnerin bunu bilip davranırsın tabi ki seni bırakıp gidenlerde çok olacaktır :) Erkek hevesi geçinceye kadar.
İlişkinin başında o ışığı verdikten sonra hayır demez erkek merak etme :)
En azından cinsel performansını beğenmezsen yol yakınken ayrılmış olursun
Genelde de öyle yaparlar zaten. Anlatılanlar gibi değildir yani olay senin istediğin gibi gerçekleşir
Kimse kızmasın ayiplamayin trol değilse olabilir kimse tenini sevmediği birini sevemez aşık olamaz ben de sexting tarzı birşeyler yaşadığım oldu uzun zaman önce çok çekici geliyor aklıma geldikçe hatırlarım ama birbrimizi kaybettik
Nerden tutsan yanlış bu soruları gerçekten kız mı soruyor
Gayet doğal bir tutum. Kime göre, neye göre yanlış? Orası tartışılır ama bu şekilde düşünüp uygulamak senin seçimin. Bunu partnerine de iletirsen yanlış anlama olacağını sanmıyorum.
Sıralama yanlış yaw.. bu tezine göre, sabah erken kalkan herkese ver.
bende aynısını diyorumda yanlış anlaşılıyor önce test sürüşü 😊😊😎👍
Hiç böyle bakan birisi görmemiştim. Mantıklı. Fiyaskodan iyidir.
Her onune geleni deniceksen uzgunum ama Turkiyede sevgili demezler baska birsey derler o yuzden bu dusuncedeysen yabanci ulkeye git derim 😉
Aslında haklı gibisin ama bedenini deneme tahtası olarak kullanman üzücü
İstediğin gibi biri çıkmazsa sevişsende umduğunu bulamamış olucaksın. Belkide o sevişeceğin kişi seninle sevişmenin imkansız ya da hayli geç olduğunu düşünüyosa arkadaşın ekmeğine yağ sürmüş olup kendin için de hayal kırıklığı olacak mesela
Hastalıklar var ulan mümkün olduğunca tek eşli olmaya özen gösterin
Hiçte yanlış değil aynı şeyi düşünüyoruz aslında cunki cinsellik çok önemli işi bilmeli
Karşındaki kişi seni yanlış anlar. f*ck baddy olursun onun gözünde🙂
Yani test etmek istiyorsun. Karar senin, tercih senin. Saygı duymak lazım
Vermeden olmaz çok mantıklı bencede.. alan razı veren hepten razı ohh 😊🤣
Tercih meselesi tabi. Memnunsan kararlarından bize birşey demek düşmez elbette.
Çoğu zaman toplumun kabul etmediği şeyleri de kabul edemiyoruz. Haklısın çünkü toplumun parçasıyız. Bu yüzden nedeni yok, kültürümüz böyle. Belki sen gibi düşünen birileri karşına çıkar.
Kötü değil bence istediğin zaman istediğin kişiyle seviş
Sebebini özlelden yazarmısın aklıma gelen birşeyler var
Sen içinden geleni yap bana göre yanlış çünkü bunların çok özel olduğunu düşünüyorum ve aşık olduğum gerçekten beni sevdiğini hissettiğim insanla yaşamak isterim falan
cunkuu elini verirsen kolunu kaptirirsin da ondan 😅
bir de kadınlar sevmeden sevişemez derler, buyrun :D
Hanım kızımız Purno Starlara özeniyor.
Aynı durum onlarda var tek.
Güzel bir düşünce. Ten uyumunu bu şekilde anlamak gerekiyor.
bende öyle istiyorum aklımdakini yazmıssın pardon sormussun.
Şimdiye kadar nerdeydin güzelim :))) tüm erkeklerin tek rüyası olan kızsın resmen :)
Bazilari soruyu şiklardan giderek yapar seninki de o hesap.
Isı biliyorsun önce tadina bakayım diyorsun hoşuma giderse devam ederim diyorsun valla iyi fikir
Mantıklı. Bir çok evlilik ten uyumsuzluğu yüzünden bitiyor. Önce uyum var test etmek lazım.
Yani evet aslında bu mantıklı bir şey iki tarafta birbirinden zevk alırsa zaten bu ilişki yürür ama dinimize ve ülkemize uygun birsey olmadığı için hoş görülmüyor
Mantikli gibi omur boyu sana cinsel hayati zehir edecek biriyle olmamis olursun
Performansından memnun kalırsan mı devam edeceksin👍 Sevgili olacaksın
Bu şey değil mi ya pazara gidio zeytinden bir tane tattıktan sonra yarım kilo ver demek
İşi gücü olan fiziği güzel bir kadınsın büyük ihtimalle böyle bir tercihin var
Zaten yaşın geçmiş bence sana da karışmasınlar artık onlara ne😂
Mantıklı. Çünkü aşık oldum. Sonra evlendim. Sonra seks yaptım. Seks konusunda iki benzemez bi araya gelmişiz onu anladım. Boşnabildim mi hayır. Sonuç. Rezil bir yatak. Sen mantıklısın
Ya cidden merak ettigim. birsey var seks seks değilmidir hani neresi uyuşmadı sizin hani düz seks yapip geçiyorsunuz zaten? Uyuşmayan kısım ne oluyor harbi merak ettim
@Damndamn123 ayda 20 gün seks ihtimalim var. Onun da sadece 2 gününde yalvara yalvara seks oluyosa... hadi sayısını geçtim. Kalitesine baktığında, oramı buramı öpme, kıyafetlerimi çıkarma, gir çık da bitsin bu iş diyen bir kadın olduğunda...
Libidosu düşük yani
@Damndamn123 aseksüellik boyutunda
Herşeyi normallestirdiniz. Sorsan herkes müslüman. Yazık ya. İnancınız yoksa bisey diyemem ama.
Allah korkusu kalmamış ki
Milletin iyice beynini yıkıyorlar. Subliminal mesaj olarak dönüyor milletin kafasında. Bu gibi hiçbir ilişki normal değil. Herkes kendine gelsin dicem de nerde...
Televizyon dizileri sağolsun özenti hayatlar böyle yaptı
@ƘƲƦƬƘıԼıƇı maalesef. Aslında insanin beyninde bitiyor hersey.
Elbette Allah insana akıl ve irade vermiş ama nefse uymak kolay geliyor
@ƘƲƦƬƘıԼıƇı evet maalesef 🤷🏻♀️
Sağ ol ama veremicem 🙏🏻
Peki 🤔🙄😔
Ama işin diğer yanı öyle düşünen erkeğe de ezik abazan diyolar bizZat benim arkadaşımın başına geldi
Bu senin kişisel görüşün buna insanların bakışı farklı olabilir ama umduğun gibi yap
O senin tercihin saygı duyarım önce seviş hoşuna giderse sevgili olabilirsin hayatını yaşa
İçinden geldiği gibi yaşa canım.
Herkesi umursamıyorsun niye böyle bi soru soruyon istediğini yap o zaman
Bu sizin görüşünüz ve sizin hayatınız siz nasıl isterseniz öyle yapın sizinkide mantıklı aylarca emek verip seviyorsunuz sevişmeye başlayınca hayal kırıklığı
Doğrusu budur zaten elektrik olur sevişirsin. Sevgili olursun. İlişki başlar
Kendin mutluysan sorun yok milletin ağzına nıye bakıyon kı
Yuru be benim kafadan biri ilk defa görüyorum doğrusu bu boşver milleti belki yatakta performans kötü cikicak doyuramiyacak dimi