Bu erkeklerin saçma saçma fantezileri bitmiyor. Bir çok saçma fantezileri var. Kapalı fantezisi de bana çok saçma geliyor. Sizce de öyle değil ni? Ya da bunun mantıklı bir açıklaması var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMantıklı açıklaması elbette var, insanların genel hayatında hep bu vardır, görünmeyen şeyler görünenlerden daha fazla merak uyandırır, bilinmeyen he zaman için merak edilir, bundan dolayı sürekli dekolte giyen kadının dekoltesi yerine, sürekli kapalı olan ancak bir anlık başörtüsünün altindan degajesi görünen kadın daha çok tahrik eder
02 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi zihniyetler olmaz olsun insan karısını kızını sokağa çıkaramaz zihniyete bak tüü
- +1 yıl
Bu zihniyet değil kardeşim, sokakta olan gerçekler,, bunu burda yazmış olman aynı düşüncelere sahip olduğum anlamına gelmez,, bence burada olmanın açıklaması vardır seninde!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma değil çünkü ' Merak ' bu insana daha çok haz aldırıyor. Erkekler gördüğünden degil merak ettiginden göremediginden daha çok zevk alıyor. Önüne 2 kutu koysunlar birisi açık birisi kapalı açık olanı zaten gördüğün için kapalı olanın içinde ne olduğu senin daha çok ilgini çekiyor. Bir kadını mini etekli veya iç çamaşırlı görmek çıplak görmekten daha çok ilgi çekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların zenci, İtalyan, maço falan gibi farklı fantezisi vardır erkekler içinde bu geçerli. Erkek diyorki kardeşim ben zaten açık olan kızın bacağını zaten dışarda görüyorum mini etek ya da tayt giyiyor, saçının rengi tipi herşeyi belli, peki ya kapalı olan nasıl birşeydir diyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Cevap sahibi+1 yılKanka fantezi bu fazla mantık arama yoksa benimde bu tür şeylerde pekte mantık falan aradığım yok yani. Açık olanda ne varsa kapalı olanda da o var sonuçta ne bir eksik ne bir fazla.
Soran+1 yılBencede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
+1 yılOlmaması gerektiğini düşünüyorum. O başörtü Allah'n emri üzerine takılıyor. Buna da fantazi yapanın ben aklına şaşıyorum. Ha olur da karınla yaparsınız daha çok hoşuna gider tamam ama açık olan birine tak bunu fantazi yapalım demek bence güzel değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizlenenin çekiciliği, cazibesi. Bir de bunu gerçek bir kapalıyla yaşamak varki. Esas zevk onda. Kapalı, muhafazakar, böyle şeyler yapmaz algısı var ya. Hiç beklemediğin bir hatundan, beklemediğin bir performans görmek daha da çekici kılıyor işte.
14 Yorumla
Soran+1 yılHmm yaptın mı peki
Cevap sahibi+1 yılYaptım tabi. Gerçek kapalıyla da, fantezi olsun diye açık bir hatuna eşarp taktırarakta.
Soran+1 yılNe katıyo
Cevap sahibi+1 yılÇıplaklıktan daha çok çekici ve seksi geliyor bana. Görsel tatmin daha fazla. Bilmiyorum. Hoşuma gidiyor sadece. Fantezi kıyafetleri ile eşdeğer tutuyorum. Kimi fantezi kıyafet giydirmek ister, bende de bu. Daha bir kadınsı mı geliyor öyle gözüme bilmiyorum. Çözemedim hâlâ.
Kapalı hatunlarla seks yapmak her zaman 1 numara olmuştur Ben şahsi olarak da çok yapmışımdır Vallahi ne yalan söyleyeyim kapalılar var ya harbi diyorum açık olanlardan daha güzel seks yapıyor
10 Yorumla
+1 yılKapalı fantazisi de mi varmış 😊 Bi yaşıma daha girdim, hey allam yaa
10 Yorumla
+1 yılPislikten başka birşey değil zaten zina açık açık işleniyor. İnsanlar hayvanlaşıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantezilerin mantıklı açıklaması olmaz ki fantezidir seversen yaparsın ya da en azından partnerin mutlu olsun diye arda yapılabilir
10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkekte var kaplı fantezisi, bende yoktu ama denk geldi yaptım 2 sefer 😀
02 Yorumla- +1 yıl
Fantazi olduğu için mı yaptn 2 kez
- +1 yıl
Hoşuma gitti, azgın kız çok arzuluydu
Gizli Üye(36-45)+1 yılOda bişeymi işemeli sçmalı diye bişey varmış birde 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladı üstünde fantezi. millette ne saçma fanteziler var. kapalı fantezis masum kalır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe varmış
Cevap sahibi+1 yılinsan söylemeye utanıyor. elini kolunu bağlama fantezisimi dersin. eşini başka biriyle yaparken izleme fantezisimi eş değiştirme fantezisimi ne ararsan var
+1 yılBence çok iğrenç ya yani neyse demicem
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence hic de sacma degil
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Uçan kuşa fantezi duyuyorlar, cinsel açlıktan.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kimine göre var kimine göre saçma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ondan değil kapalilar daha fena cikiyor
00 Yorumla
+1 yılYok değil herşeyin bir fantazisi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılHee erkeklere göre varda sana göre yok.
00 Yorumla Fantazi bu akli bir lay olarak bakilmamalidir.
00 YorumlaSaçma öyle bi dantezi yokki 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kapalısın sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüneş görmediği için olabilir süt gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette saçma abazalik
10 Yorumla zevkler ve renkler.. fantezi dünyası...
00 Yorumla
+1 yılBende pek anlamıyorum ama yapılıyor ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılNasıl bi fantazi bu
00 Yorumla
+1 yılBeyin felç
00 YorumlaSende baş örtü tak fantezi yap sonra çıkar
00 Yorumla
+1 yılBence güzeller.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok ablam yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek fantazi yalamak hos oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değil bana göre
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri